Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αποκριάς της Δημοτικής κοινότητα Νεάπολης

Η Δημοτική κοινότητα Νεάπολης , η ΔΗΚΕΒΟ σε απόλυτη συνεργασία με την κοινωνία πολιτών διοργανώνουν και φέτος εκδηλώσεις για τις ημέρες της Αποκριάς με κεντρικό σύνθημα «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩ ΣΤΟ ΒΟΪΟ ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ». 
Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νεάπολης, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος, οι σύλλογοι Γονέων-Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου-Δημοτικού και Γυμνασίου-Λυκείου, ο εμπορικός σύλλογος ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις δημοτικές και τοπικές αρχές , διοργανώνουν και προσκαλούν τους πολίτες του Βοΐου να συμμετέχουν με την παρουσία και το κέφι τους στις πενθήμερες εκδηλώσεις της Αποκριάς.

 Πρόγραμμα Αποκριάς, Νεάπολη 2012

16-02-2012, ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ,20:00μμ
Ομάδες καρναβαλιστών θα περιδιαβούν δρόμους της Νεάπολης, με αφετηρία το Συντριβάνι, συνοδεία χάλκινων για να καταλήξουν στον πεζόδρομο, όπου θα ανάψουμε το φανό, θα χορέψουμε, θα τραγ
ουδήσουμε, θα ξεφαντώσουμε με τα χάλκινα αχώριστο σύντροφό μας.

18-02-2012,Σάββατο Μικρής Αποκριάς , 19:00 μμ
Κλαδαριά στο Συνοικισμό Ποντίων που διοργανώνεται από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων. Μία παράδοση χρόνων που κάθε χρόνο έχει όλο και μεγαλύτερη επιτυχία!


19-02-2012, Κυριακή Μικρής Αποκριάς, 19:00 μμ
Κλαδαριά στη γειτονιά «Κρύα Βρύση», στο χώρο της παιδικής χαράς . Οι κάτοικοι της γειτονιάς διοργανώνουν, σύσσωμη η Νεάπολη συμμετέχει και γλεντά!

25-02-2012,Σάββατο Μεγάλης Αποκριάς,19:30 μμ
Η τρανή η κλαδαριά στην πιάτσα των ταξί. Χάλκινα, αποκριάτικα κρασί, κερασματα για το κλείσιμο της Αποκριάς. Συνδιοργανωμένη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης,τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης και το Δήμο Βοϊου και τη συνδρομή όλων των ομάδων της κοινωνίας πολιτών της Νεάπολης.


26-02-2012,Κυριακή Μεγάλης Αποκριάς, 16:30 μμ.
Παιδικό πάρτυ στην αίθουσα τελετών του Γυμνασίου-Λυκείου Νεάπολης. Έκθεση όλων των ζωγραφιών που διαγωνίστηκαν για την αφίσα του καρναβαλιού.

27-02-2012: Καθαρά Δευτέρα
Παραδοσιακά Κούλουμα στο χώρο του Δημοτικού Καταστήματος Νεάπολης, χορός, τραγούδι, πέταγμα χαρταετού και η βράβευση του ψηλότερου αετού και της νικήτριας ζωγραφιάς-αποκριάτικης αφίσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας