Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων για αύριο Παρασκευή 10/2/2012 - ως αυτή την ώρα...

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: κανονικά θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού
Δήμος Κοζάνης: Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Κοζάνης σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λάζαρου Μαλούτα
Δήμος Εορδαίας: Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Εορδαίας  σύμφωνα με απόφαση της Δημάρχου Εορδαίας κ.Παρασκευής Βρυζίδου
Δήμος Βοΐου: Μία ώρα αργότερα θα ανοίξουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου  σύμφωνα με απόφαση της Δημάρχου Βοΐου κ.Παναγιώτας Ορφανίδου

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eiste mlkes emeis sto velvento exoume xionia akoma pate kala????

Ανώνυμος είπε...

kala pane kala ekei sta servia ?me tetoio krio oyte mia ora meta?tin paleyete ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!!!!ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αγαπητε" "κυριε" Κωνσταντοπουλε η Κοζανη οπου διαμενεται δεν εχει τιποτα μπροστα στο Βελβεντο! Ουτε μια ωρα μετα?

Ανώνυμος είπε...

Ti apofaseis einai aytes p pairnoyn s ayto to dimo ?poy zoyne den katalaveno!kai na po oti ta sxoleia toys exoyn kai tin kalh thermash kai tis sostes ipodomes! eleos pia einai aparadekto me tetoies thermokrasies .

ai-vreS είπε...

Τα σχολεία ΤΟΥΣ;;; Α, ΟΚ ήσουν σαφής.

Ανώνυμος είπε...

Αν το θεμα του ειναι τα λυκεια ας κρατησει τη δευτεροβαθμια απο το πρωι τα δημοτικα ομως γιατι οχι μια ωρα μετα? ετσι και αλλιως δεν ερχονται ολα τα παιδια σχολειο αυτο το ξερει?

Ανώνυμος είπε...

Απλά απαράδεκτη η στάση του κυρίου Κωνσταντόπουλου! Απαράδεκτη σε έσχατο βαθμό! Και επληροφορήθη ότι τηλεφωνήσατε στην διευθύντρια του Λυκείου Σερβίων ενημερώνοντάς την πως δεν πρόκειται να κλείσουν τα σχολεία ακόμη κι αν χιονίσει ένα μέτρο! Καταλαβαίνω πως δεν θέλει να χάνονται μαθήματα, αλλά απλά δεν μπορεί να γίνει μάθημα έτσι! Καθηγητές και μαθητές αδυνατούν να έρθουν εγκαίρως στο μάθημα! Οι δρόμοι είναι ολισθηροί και οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Πώς να γίνει μάθημα έτσι; Τι άλλες αποδείξεις χρειάζεστε δηλαδή; Δεν εκλέξαμε τον Δήμαρχο για να είναι συμφεροντολόγος. Απαιτούμε μια ώρα αργότερα για την ασφάλειά μας!
Ειλικρινά έχω αηδιάσει τόσο με τη στάση του Δημάρχου, όσο και αυτή του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου της Δημαρχίας στα Σέρβια. Συμφεροντολόγοι στον ύψιστο! Ούστ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=iMQmnevHHco
geia sou re dhmarxe..

Ανώνυμος είπε...

sto livadero exi POLI krio k POLI xioni toulaxiston valte mas mia ora argotera!!!DLD ELEOS!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυριο θα περιμενουμε τον κ.Κωνσταντοπουλο να μας συνοδεψει απο τα Καμβουνια ως τα Σερβια 7:10 το πρωι...με -6 να πειμενεις εξω στην πλατεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτες τις 3 μερες εχω χασει πασα ιδεα για το συστημα διοικησης και τις εντολες που παιρνονται απο τον Δημο ΜΑΣ! Γιατι δεν υπολογιζουν τις αναγκες μας? Πως να βρει ενας νεος την αισιοδοξία μεσα στην τοση αδιαφορια που επικρατει?!
ΠΩΣ??...

Ανώνυμος είπε...

Μα το βλεπετε πως αποφασιζουν στα Σερβια..Ολοι οι δημοι ειναι μια ωρα αργοτερα..αν εκει εχει καλοκαιρι μονο ετσι δικαιολογειται η αποφαση αυτου που βγαζει αποφασεις .

Ανώνυμος είπε...

ante mwrh PAOKARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε καμβουνια και λιβαδερο καθε μερα επιδεινωνεται κι αλλο ο καιρος...
Εχει ερθει κανεις απ' τους αρμοδιους προς τα 'δω να δει τι γινεται?
Και κατι ακομη, γιατι πρεπει στις 7 το πρωι να μαθαινουμε αν ερθουμε ή οχι στα σερβια?
Καλο ξημερωμα σ' ολους σας.

Το Προφίλ μας