Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Το όραμα Κυριακίδη για τα Ελληνικά Λιπάσματα

Το 100% των μετοχών της ELFE-Ελληνικά Λιπάσματα, πρώην Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων, εξαγόρασε ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυριακίδης, επενδύοντας στην προοπτική ανάπτυξης της εταιρείας, και ποιοτικά μετρήσιμων κερδών για την αγροτική οικονομία στη χώρα μας.
Με συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα», ο κ. Κυριακίδης ανέπτυξε σε γενικές γραμμές τη φιλοσοφία του, καθώς και τα στρατηγικά βήματα που σχεδιάζει να ακολουθήσει στη συνέχεια. «Ο Έλληνας αγρότης πρέπει να έχει ποιοτικό λίπασμα, στην καλύτερη δυνατή τιμή»,
σχολίασε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει: «Πιστεύουμε ότι ο Έλληνας γνωρίζει καλύτερα τον τόπο του, τις συνθήκες, και σίγουρα μπορεί να συνεννοηθεί πολύ καλύτερα με τους εργαζομένους, τους συνεργάτες και γενικά όλους εκείνους που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.
Ο κ. Κυριακίδης επεσήμανε ότι η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν βρίσκεται απέναντι στο επιχειρείν, αλλά προσπαθεί να εδραιώσει τη νοοτροπία του ορθώς επιχειρείν. Έστειλε τέλος μήνυμα στους εργαζομένους οι οποίοι απασχολούνται στα Ελληνικά Λιπάσματα, ότι θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει, ώστε να είναι και οι ίδιοι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από τα αποτελέσματά της.
http://www.statesmen.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχωριστό, πολιτικό ενδιαφέρον, παρουσιάζει η σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ που ξεκινάει σε λίγο, 8.30.Είναι η πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ με πλήρη θεματολογία και σε αυτή θα φανεί ο συντονισμός του Προέδρου Δ.Σ στην όλη διαδικασία, μια και λόγω της...απειρίας του, εχει μεγάλο...τράκ!
Επίσης, θα φανούν και οι προθέσεις του δημάρχου, για τα προγράμματα (!) του, που εξήγγειλε και τι πρόκειται να κάνει.Είναι σαφές, οτι το μόνο που κάνει μέχρι τώρα, είναι η υλοποίηση των ώριμων προγραμματικών εργων,της προηγούμενης δημοτικής αρχής,που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.Ολοι θυμούνται οτι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ της προηογύμενης δημοτικής αρχής, διακρίνοντο για τον δημοκρατικό διάλογο συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τον απόλυτο σεβασμό κάθε αποψης και ιδιαίτερα της αντιπολίτευσης και ο συντονιστικός ρόλος του τότε Προέδρου Δ.Σ κ Πάττα ήταν πάντα επιτυχής.
Ολοι το παραδέχονται οτι οι συνεδριάσεις του προηγούμενου ΔΣ Σερβίων άφησαν εποχή, με σεβασμό στο διάλογο και την αποψη όλων.
Είναι κάτι, που οι πολίτες προσδοκούν οτι θα συνεχισθεί και με την σημερινή δημοτική αρχή...
-Χ-

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ανακατεύεται την λίστα με τα ιστολόγια γύρω μας.Ενω είχατε καταργήσει το μπλόγκ ΑΜΑΝΠΙΑΡΕ το επαναφέρατε.Αλαλούμ γίνετε με την λίστα σας.
Το μπλόγκ Σερβιώτικος, γιατί δεν το βάζεις στην λίστα; Ενω εκείνο σας εχει και μάλιστα στην λίστα ιστολογίων Κοζάνης!!! Άλλο και τούτο, το Αιβρες ενω είναι μπλόγκ με εδρα τα Σερβια, Ο Σερβιώτικος το εχει καταχωρημένο στην λίστα ιστολογίων....Κοζάνης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σε κλίμα σύμπνοιας κινήθηκε η σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ. Παραφωνίες ο κ. Παπαδόπουλος που μάλλον ήταν εκ τόπου αναφέροντας στην αρχή θέμα ονοματολογίας, και η κ. Τσίγγα που παρουσίασε το πολιτικό μανιφέστο του κόμματος σε θέματα υγείας, ασφάλισης και αμοιβών- φόρων.
Στα της ουσίας όλες οι αποφάσεις πέρασαν ομόφωνα για οκτάμηνα και επιτροπές.

Ανώνυμος είπε...

-Χ-
Και η προηγούμενη Δημοτική αρχή παρέλαβε "ώριμα" έρβα αλλά τα άφησε και σάπισαν. Το ποιο χαρακτηριστικό από αυτά είναι το κλειστό γυμναστήριο

Ανώνυμος είπε...

-X-
Όσο και να προσπαθείς να σώσεις την υστεροφημία της προηγούμενης αρχής (και της δική σου μαζί) δεν πιάνει. Πως να είσαι αντικειμενικός όταν επί 8 χρόνια δεν έκανες τίποτε και τώρα θέλεις να παρουσιάσεις έργο. Δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Να καταστήσω σαφές, οτι η δική μου υστεροφημία, εχει διασωθεί πλήρως και αποδεικτικός παράγων, είναι Κύριοι, οτι ολες τις θεσμικές θέσεις του δημόσιου βίου, τις υπηρέτησα με αυταπάρνηση και με πλήρη διαφάνεια.Δεν χρειάζεται να περιτολογείτε ασκόπως περί Εμού.
-Χ-

Ανώνυμος είπε...

-X- σε καμία θεσμική θέση δεν υπηρέτησες και άσ' τα σάπια. Διαφάνεια δεν ξέρεις τι θα πει.

Ανώνυμος είπε...

12:00
Το κεφαλαίο έψιλον στην τελευταία λέξη του σχολίου σου τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται κάποιος να δει κάτι άλλο αν και όλοι γνωρίζουν ποιά η σχέση Σου (sic) με τη διαφάνεια.

Ανώνυμος είπε...

Nα μην...περιτολογείς Περί Εμού!
-Χ-

Ανώνυμος είπε...

ΠεριΤΤολογείς -Χ-. Μάθε επιτέλους ελληνικά και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες.

Ανώνυμος είπε...

Πες μας αν θέλεις -Χ- ποιό έργο έγινε επι θητείας σου, πως συμμετείχες και ποιες "ώριμες" μελέτες άφησες πίσω για να υλοποιηθούν;

Ανώνυμος είπε...

ΜΉΠΩΣ Χ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΝΕΡΑ ? ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΧΑΣΙΜΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΚΕΡΔΟΣ. ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ

Το Προφίλ μας