Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Από το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού

Συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού με εννέα (9) θέματα ημερήσιας διάταξης. Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η φημολογούμενη κατάργηση ή συγχώνευση των Γυμνασίων Λιβαδερού και Καμβουνίων, καθώς επίσης και η κατάργηση του Ειρηνοδικείου και της Εφορίας Σερβίων.
Στο σύνολό τους, ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι που τοποθετήθηκαν τόνισαν την αντίθεσή τους στην προοπτική αυτή. Τελικά αποφασίστηκε να εκδοθούν ανάλογα ψηφίσματα για κάθε περίπτωση και να συμπαρασταθούν με την παρουσία τους στους κατοίκους του Λιβαδερού, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και το κλείσιμο του δρόμου Κοζάνης – Λάρισας  στη διασταύρωση Λιβαδερού, που αποφάσισαν για την Τρίτη 1.2.2011 και από 12:00 έως 2:00μμ, προκειμένου να μην κλείσει το Γυμνάσιο Λιβαδερού.
Για το θέμα του καθορισμού τιμών των ανταποδοτικών τελών ύδρευσης-αποχέτευσης-φωτισμού για το έτος 2011, ψηφίστηκε η πρόταση να παραμείνουν οι τιμές ως έχουν. Εντύπωση πάντως προκάλεσε η αναφορά του εισηγητή του θέματος ότι παρέμειναν ανείσπρακτες βεβαιωμένες καταναλώσεις-τέλη των τελευταίων ετών, ύψους 700.000 € στον πρώην δήμο Σερβίων, 300.000 € στο δήμο Καμβουνίων, ενώ στην κοινότητα Λιβαδερού τα τελευταία 5-5,5 έτη δεν βεβαιώθηκαν και φυσικά δεν εισπράχτηκαν τα ως άνω ανταποδοτικά τέλη από κανένα δημότη!
Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους απόρους ψηφίστηκε η μείωση των ανταποδοτικών τελών στο 50%.
Επίσης υπερψηφίστηκε η πρόταση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης ετήσιας δαπάνης περίπου 68.000 € με την ΔΙΑΔΥΜΑ, για την περισυλλογή και αποκομιδή απορριμμάτων χαρτιού, πλαστικού και γυαλιού
www.mikrovalto.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ali8evei oti o Paralimnios Katapatitis ekane epi8esi ston Xenofon kai sto ai-vres ?

Ανώνυμος είπε...

Στην εποχή της ηλεκτρονικης διακυβερνησης και του διαδικτυου εμείς συζηταμε ακόμα για την εφορία των Σερβίων και το Γυμνάσιο των Καμβουνίων........τι φοβερή δημοτική αρχη εκλέξατε πάλι...διαχειριστική λογική- κανένα απολύτως όραμα. Να τους χαίρεστε βρε

Ανώνυμος είπε...

@4:09

Αν θέλεις ανέλυσε μας εν τάχει το δικό σου όραμα...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙατί να μην κλείσουν τα σχολεία? τι παιδεία έχουν τα παιδιά στό κάθε λιβαδερό όταν μένουν σε ένα χωριό που η πλειοψηφία είναι γέροι? Μπροστά δήμαρχε να κλέισουν τα σχολεία για το καλό των παιδιών και άφησε κατα μέροςτο πολητικό κόστος κΑΘΑΡΆ ΚΑΙ ΞΆΣΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΚΉ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μάθαμε ότι το χρέος του Καποδιστριακού δήμου Σερβίων και των ΝΠΔΔ προς ασφαλιστικούς οργανισμούς (ΙΚΑ) είναι 408 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ, και γίνεται προσπάθεια για έναν ευνοϊκό διακονονισμό. Επίσης ο κ. Μπάκανος παραδέχτηκε ότι τα λιγότερα (σχεδόν καθόλου) οικονομικά προβλήματα κληρονομήθηκαν από το δήμο Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

5:19
Μάλλον δεν πήγες ποτέ σε σχολείο γι αυτό θα σου πω ένα «μυστικό». Τα παιδιά δεν πάνε στο σχολείο με τους γέρους. Αν σ’ απογοήτευσα να με συγχωρέσεις αλλά θα ήταν κρίμα να περιμένεις να γεράσεις ώσπου να γίνεις γέρος για να πας σχολείο με τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά βρε παιδιά; Έχουμε τόσους Γλέτσους στα Σέρβια. Δηλαδή αυτοί που πληρώνουν είναι η εξαίρεση; Αν είναι έτσι δεν πληρώνω δεν πληρώνω ξανά. Βρε Κοκολιέ γιατί δεν μου τόλεγες;

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει αποφαση που κλεινουν σχολεια η κανουμε επαναστατικη γυμναστικη

Ανώνυμος είπε...

O Mpakanos eipe kai epenese to Belbento giati exei taktopiimena ta oikonomika toy. Oi treis topikarxes toy Belbentou mougkaaaaaaaaaaa. Kai i Papatsigka eipe na xaristoun ola ta xrei se osous xrostoun nera. Apo tora kai meta min plironete kanenas tipota. tha ta plirosei i Papatsiga fenete. A re prorodeftikoi toy KKE. O aplos laos einai taktopoiimenos.Kati karxaries xrostoun pola.
Ti les kai sy Efi mou?
Kyrioi toy Dimoy na dimoseifsete amesos ton katalogo ayton pou xrostoun nera. Kati ypopto myrizei i stasi tis k Tsigka.

Ανώνυμος είπε...

lete na xrostoun oi dikoi tis?

Ανώνυμος είπε...

emeis theloume kai ta onomata aftwn twn ligwn pou xrostoun ta nera sto dimo velventou. e kyria tsigka? esy ti les??

Ανώνυμος είπε...

Giati na plironeis to nero??
Einai fysiko kai den mporei kaneis na to emporevetai!!!
forous plironoume gi auto to logo!!!..

Na plironoume gia pagio ena eikosari to xrono!!
kai otan yparksi problima me to diktio na plirosoume oloi mazi gia apokatastasi!!!

OXI stin kerdoforia akoma kai sto nero!!!..
Kala ekanan sto Livadero kai Den plironan!!!
Afou mporousan kai Den forologousan ton kosmo tous!!!

Eno simfonise i Tsigka me ton Tzimo, na mi plironetai to nero, Autos psifise mazi me ton Konstantopoulo na mpoun foroi kai sto nero!!!

DEN KSEROYN TI LENE KAI TI KANOYN!!!

epeita, poios mporei na kostologisei to nero???
O "Ksipnios" pou fonaze mesa stin aithousa
.."ha ha Oraio anekdoto"..????

Ανώνυμος είπε...

dld file mou k sto livadero pou epi posa xronia dn plirwne kaneis murizei kati upopto pali?? poso sou erxetai to nero ka8e e3amino agapite?? sou fainetai ligo i polu?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας λες καλέ Τσίγκα εμεις που το πληρώσαμε να πάρουμε πίσω τα λεφτά ή μόνο αυτοί π[ου δεν πλήρωσαν να τα γλυτώσουν.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ καλέ ποιά είσαι???...

Ανώνυμος είπε...

Η κατσίκα στο Βελβεντό. Χα χα χα. Έτσι έτσι να χιονίζει στα Καμβούνια και στο Λιβαδερο αλλά το Ουνιμουγκ να παει πρωί πρωί στο Βελβεντο με δυο αντδημαρχους συνοδεία. ´εκοβαν βόλτες μέσα στο Βελβεντο που δεν είχε και χιονια.
Η κατσίκα στο Βελβεντό. Χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται και ο δημοτικός Φόρος 2% στα μαγαζια. Χα χα χα. Αντε Κωνσταντοπουλε να δουμε πόσο νομιμος θα εισαι!!!! θα τον βαλεις η θα τον αποφυγεις.

Ανώνυμος είπε...

Βρε ραγιάδες, γιατί ζηλεύετε τους Λιβαδεριώτες που δεν πλήρωναν το νερό τόσα χρόνια?
Στο κάτω-κάτω, φυσικό αγαθό είναι,
δώρο του Θεού!!!
Γιατί πρέπει να το φορολογούν το νερό??

Να πληρώσουμε τις σωλήνες μια φορά όλοι μαζί, το καταλαβαίνουν όλοι, αλλά να πληρώνουμε κυβικά νερό που ακούστηκε??

Παλιά πληρώναμε ανάλογα με τις στάμνες και τα γκίμια???.. Ή παίρναμε και γεμίζαμε όσο μας χρειάζονταν από τις βρύσες???...

Τώρα ποιος ξύπνιος «διατίμησε» το νερό??..και σεις τα σαλιγκάρια για να σαλιώσετε τον δήμαρχο, παίρνετε θέση ενάντια στα συμφέροντά σας!!!..
Άμα θέλει να μαζέψει λεφτά ο δήμαρχος να πεί ξεκάθαρα, θέλουμε λεφτά κι ο καθένας θα πληρώσει τυπικά από ένα εικοσάευρο ΤΟ ΧΡΟΝΟ, για να υπάρχει κάποιο έσοδο για τον δήμο!!
ΑΥΤΗ είναι η Κοινωνική πολιτική, και όχι οι Φορομπηχτικοί μηχανισμοί!!!

Έχει δίκιο η Τσίγκα που λέει μηδενικές φορομπηχτικές εισφορές, από το νερό!!
Πληρώνουμε φόρους και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο δήμος να μας προσφέρει Υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ και ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ το ΝΕΡΟ!!!!..
Άμα δεν μπορεί να παραιτηθεί, και να μην εξαγγέλλει μπαρούφες για δήθεν «κοινωνική πολιτική» !!!

Έτσι όπως λέει η Τσίγκα και κάνει το Λιβαδερό για τους κατοίκους του, είναι η ΣΩΣΤΗ ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!...
Κι αυτός ο Χάχας που χαχάνιζε προχτές στην αίθουσα, να πάει να πληρώσει αφού θέλει!!!

Εμείς θα συνεχίσουμε να μην πληρώνουμε!!!!....
Είναι ΦΥΣΙΚΟ ΑΓΑΘΟ!!!!
Σε λίγο θα μας φορολογήσει ο Κωνσταντόπουλος και τον αέρα!!!
Πόσες αναπνοές θα παίρνουμε, θα βάλει και εκεί στο στόμα ρολόϊ!!!..
Απ’ αφνούς όλα να τα περιμένουμε!!!!....

Ανώνυμος είπε...

O Belbendos tha stiriksei to Livadero. Tha einai ekei tin katalipsi tou dromou tin triti stis 12.
Oso gia ta Serbia me tis polles ipiresies, as kitaksoun kala. Tous efyge i DEH kai Eforeia. min toys fygei kai to IKA kai h Emporiki trapeza. Giati einai etoima na fygoun. Plirofories akribeis. OVER.

Ανώνυμος είπε...

3:45
Μήπως ήρθες από τον Άρη;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

gt re 9:57? dn einai swsta auta pou leei? enta3ei esu an exeis polla plirwne k ton aera pou anapneeis alla to nero diati8etai sti fusi k dn einai k kt to tromero na er8ei ws to spiti sou etsi wste na eisai anagkasmenos na to plirwneis!!
vevaia kat'eme se periptwseis viotexniwn kai viomixaniwn pou xrisimopoioun dld to nero gia na paragoun proionta k na vgaloun kerdos 8a prepei na timologeitai gt se diaforetiki periptwsi 8a uparxei kataspatalisi.
alla gia oikiaki xrisi pou to vriskeis to periergo??
prepei na eisai apo autous pou sou fainetai logiki i au3isi kata 11,1% twn timologiwn tis dei gia osous katanalwnoun 0-800 kwh, me parallili meiwsi kata 8,5% oswn katanalwnoun apo 3000 kwh k panw....

Ανώνυμος είπε...

2:18
Που βλέπεις το παράλογο; Όταν παίρνω δυό παντελόνια από μια επιχείρηση μου κάνουν έκπτωση ενω όταν παίρνω ένα δεν μου κάνουν. Εσύ βλέπεις λογικό το αντίθετο; Δηλ αν πάρεις δύο είσαι πλούσιος άρα δεν χρειάζεσαι έκπτωση ενώ αν πάρεις ένα είσαι φτωχός και σε βοηθάνε;

Το Προφίλ μας