Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Προκήρυξη για την ανάδειξη μειοδότη για την κατασκευή εκδοτηρίου της εταιρίας Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης Α.Ε

Γίνεται γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η ανώνυμη εταιρία που εδρέυει στην Κοζάνη, οδ. Γιάνναρη 22, με την επωνυμία Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης Ανώνυμη Μεταφορική, Τουριστική και Εμπορική Εταιρία και το δικαριτικό τίτλοΥπεραστικό ΚΤΕΛ Κοζάνης Α.Ε, προτίθεται να κατασκευάσει εκδοτήριο εισιτηρίων στα Σέρβια Κοζάνης, σε ιδιόκτητο οικόπεδό της, σύμφωνα με την εκδοθείσα ήδη οικοδομική άδεια (ανέγερση ισογείου κτιρίου με χρήση: Γραφείο ΚΤΕΛ και χώρο συνάθροισης κοινού). Το οικοπεδο βρίσκεται επί της Ε.Ο Α. Παπανδρέου Τ.Δ. Σερβίων, εμβαδού 164 τμ. = 52 τμ βοηθητικοί χώροι = 216 τμ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν έγγραφες προσφορές μέχρι 30/1/2011 λαμβάνοντας αντίγραφα και κάθε σχετική πληροφορία από τα γραφεία της εταιρίας. Το ελάχιστο κόστος κατασκευής έχει αποτιμηθεί σύμφωνα με την εκδοθείσα οικοδομική άδεια (107/21-12-2010) στο ποσό των 77.760 ευρώ.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Ελευθέριος Πάλλας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι -Χ-?
Είναι και αυτό από τα ώριμα έργα που μας παραδίνετε;

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΛΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Περιμένω κάτι λεβέντες σε στυλάκι Λαζαριώτη να δώ τι θα κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο -Χ- κατάπιε τη γλώσσα του. Τι να πει τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ Χ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ . ΠΟΙΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ Ο Χ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.ΓΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Πολίτες του Δήμου Σερβίων εκδήλωσαν ενυπόγραφα την άρνηση τους για τη δημιουργία εγκαταστάσεων ΚΤΕΛ στην περιοχή των ΣΟΑ επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου. Ως γνωστόν γύρω από τον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν δύο Δημοτικά Σχολεία και απέναντι ακριβώς πρόκειται να κατασκευαστεί το πνευματικό κέντρο Σερβίων.

τι θα κανεις κύριε Δήμαρχε
θα συνεχίσεις τη τακτική του Κοκολιού

Φωνή βοώντος εν τι έρημο;

Το Προφίλ μας