Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τάσος Σαββίδης: τι «μέλει γενέσθαι» μετά την ψήφιση του Καλλικράτη


του Τάσου Σαββίδη
Πραγματικά είμαι από εκείνους που θα έδινα εύσημα στον Κύριο Τσοκάνη, στον κύριο Μπελιά, στον κύριο Σόκουτη και στον κύριο Στεργίου για την  λειτουργία τους ως δήμαρχοι στον πρώην Δήμο Βελβεντού. Πολλά χρόνια έμπρακτης λειτουργίας για το καλό του τόπου τους.
  • Μου αρέσει ο τρόπος που χειρίστηκαν τα διάφορα θέματα που έχουν σχέση με τον δήμο τους (η συνεχής ενημέρωση των πολιτών και οι λαϊκές Συνελεύσεις, ο προγραμματισμός, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός).
  • Μου αρέσει γενικότερα η κουλτούρα που έχουν για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Μου άρεσε η μαζική κινητοποίηση των πολιτών και ο αγώνας τους για να πετύχουν τον στόχο τους. Νέοι και ηλικιωμένοι, όλοι μαζί ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πείσουν τους πάντες ότι έπρεπε να μείνει ανεξάρτητος ο Δήμος Βελβεντού. Δούλεψαν μεθοδικά προς όλες τις κατευθύνσεις για να πείσουν τους εμπλεκόμενους φορείς ότι είχαν δίκιο.
  • Μου αρέσουν και άλλα πολλά χαρακτηριστικά αυτής της όμορφης μικρής κοινωνίας.
Προσωπικά επί της ουσίας δεν θα πάρω θέση. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι τι «μέλει γενέσθαι» μετά την ψήφιση του Καλλικράτη.
  • Πρέπει ολόκληρη η κοινωνία να μείνει εγκλωβισμένη σε μια κατάσταση που οδηγεί στο πουθενά;  
  • Πρέπει να παρασυρθούμε όλοι μας από την δύνη που έχει δημιουργήσει ίσως ο λανθασμένος χειρισμός των υπευθύνων;
  • Πρέπει η αυτοκαταστροφή να είναι η μόνη επιλογή;
                                                   
Ή θα πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτός ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά με την υπεύθυνη και συνειδητή  λειτουργία όλων μας;
  • Να σκεφτούμε ρεαλιστικά, να κοιτάξουμε κατάματα τον ήλιο και να δούμε την πραγματική αλήθεια.
  • Να δούμε ότι το κοινό μας συμφέρον είναι να πάμε όλοι μαζί και να αφήσουμε πίσω τις προκαταλήψεις και τις στερεότυπες κατεστημένες αντιλήψεις που μας εγκλωβίζουν σε μια κατάσταση εγωιστικής αδράνειας που μας οδηγεί στην αυτοκαταστροφή.

Πιστεύω ότι ο νέος Καλλικρατικός Δήμος Σρβίων – Βελβεντού μπορεί να λειτουργήσει και να αναδειχτεί ένας από τους πιο σημαντικούς αναπτυξιακούς φορείς της  περιφέρειάς μας.  
Ο δήμος μας έχει όλες τις προϋποθέσεις που μπορούν να μας οδηγήσουν στην πρόοδο και την ευημερία.
Η πολιτιστική μας κληρονομιά, η λίμνη, ο κάμπος, τα βουνά, ο ορυκτός πλούτος της περιοχής και προ παντός το αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν εγγύηση για την οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας. Ας συνθέσουμε όλοι μαζί τις εμπειρίες μας και τις δυνατότητες που μας δίνει αυτή η περιοχή για να αναδείξουμε τον νέο δήμο μας και να τον βάλουμε ψηλά, στη θέση που πραγματικά του αξίζει.
  

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TZAMPA XANEIS TON XRONO SOY TASO.DEN KATALAVAINOYN AYTOI.XAMENOS XRONOS.DYSTYXWS...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Tάσο καλές οι προτάσεις σου και οι σκέψεις σου για το νέο διευρυμένο Δήμο αλλά είναι μόνο στη θεωρεία . Στην πράξη και στην καθημερινοτητα δεν μπορούν να σταθούν γιατί έχουν να κάνουν με μια φυλη που βρίσκεται στους πρόποδες των ΠΙΕΡΊΩΝ και αυτή η φυλή σύμφωνα με τα λεγόμενα, του ίδιου του μαιμού Δημάρχου που κατασκεύασαν, είναι πολλά χρόνια μπροστά απο όλες τις άλλες φυλές που ζούν κοντά τους αλλά και μακριά τους και ο λόγος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου χθές στα κανάλια, είναι οτι, ενώ όλοι οι άλλοι είναι απλοί άνθρωποι αυτοί είναι Πιθικάνθρωποι. ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ

Ανώνυμος είπε...

ksero oti den eklextikes.to giati; kitoyses katamata ton ilio.

Ανώνυμος είπε...

Να συνενοθούμε Τάσο. αλλά ξεχρεώστε πρωτα. Μην φάμε στη μάπα τα 7 εκ ευρο που χρωστατε.

Ανώνυμος είπε...

Τάσο,
Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν γνωρίζεις την περιοχή μας ή ότι δεν άκουσες τίποτα από αυτά που λέγονταν ή έγιναν. Είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως θέλουν να λένε ότι είναι;
Σε ρωτώ λοιπόν. Είναι κοινό συμφέρον να συνεργάζεσαι με τον γείτονα; Αυτό είναι αυτονόητο θα μου πεις; Όταν όμως ο γείτονας σε πάει στο δικαστήριο γιατί η κόττα σου πήγε στην αυλή τους και την κουτσούλησε, ή γιατί ένα κλαδί από το δέντρο σου μπήκε στο δικό του χωράφι ή όταν κάθετε μπροστά στο μαγαζί σου και δεν αφήνει κανένα να μπει μέσα επειδή ψήφισες στις εκλογές ή όταν … Έχεις την αυταπάτη ότι μπορείς να συνεργαστείς με ένα τέτοιο γείτονα; Πήγαινε και ρίξε μια ματιά στο αρχείο του ειρηνοδικείου βγάλε στατιστικά για να καταλάβεις τι σου λέω. Η γνώμη μου είναι ότι είναι προτιμότερο ένα διαζύγιο από έναν κακό γάμο.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΛΈΧΤΙΚΕΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ,
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

7.50 πολύ βιάζεσαι. Τρία χρόνια είναι πολύς χρόνος και επαρκεί για να έχουμε τότε εκλογές σε ΔΥΟ Δήμους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να ικανοποιηθεί και το όνειρο ... του κ. Γ. Παπαδόπουλου. Άλλωστε ο ΓΑΠ το άφησε το μύνημα στους άσπονδους γείτονές σας. Θα επανέλθομεν...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και κάποια ρεαλιστικά λόγια!

Ανώνυμος είπε...

Τάσο γεια σου
Λυπάμαι που δεν έχεις εκλεγεί.
Ρε φίλε μου φαίνεται γέρασες και μυαλό δεν έβαλες.
Δεν έμαθες ακόμη ότι με τον σταυρό στο χέρι δεν μπορεί να εκλεγείς.
Σέβομαι και ασπάζομαι τον τρόπο με τον οποίο έκανες τον προεκλογικό σου αγώνα.
Πρέπει να ξέρεις όμως ότι ζεις στην Ελλάδα και τα πράγματα εδώ δεν είναι όπως στην Σουηδία.
Δεν φτάνει να βάλεις μόνο το όνομά σου και να περιμένεις να σε ψηφίσει ο κόσμος επειδή είσαι αυτός που είσαι.
Πρέπει να πας πόρτα πόρτα και να απαιτήσεις την ψήφο και να δώσεις ακόμα και ψεύτικες υποσχέσεις, όπως κάνει όλος ο κόσμος. Εσύ ποιος είσαι τέλος πάντων και θέλεις να αλλάξεις τα πράγματα. Θέλεις να χαλάσεις την πιάτσα;
Όσο για το άρθρο σου πιστεύω ότι αυτοί που έχουν μια υπεύθυνη θέση στον Δήμο ας το διαβάσουν και κάπως έτσι πρέπει να δουν τα πράγματα αν θέλουν να μονιάσουν τον κόσμο στον δήμο μας. Γιατί ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.
ένας φίλος από τα παλιά!!!!!!!!

Ο Ρεαλιστής είπε...

Αυτή την επιστολή κ. Σαββίδη έπρεπε να τη στείλεις προ 9 μήνες στην τέως πλειοψηφία του δήμου σου, και ιδιαίτερα στον τότε δήμαρχό σου. Τότε που έβαζε τα διχαστικά διλήμματα των χρόνων της κατοχής, και φανάτιζε την, ευτυχώς όπως φαίνεται μειοψηφία, της κοινωνίας των Σερβίων. Τότε δεν μπορούσατε 5-10 άνθρωποι να τους ταρακουνήσετε; Όπως και σήμερα ξέρεις ότι μία μειοψηφική μερίδα επικίνδυνα τοπικιστική στα δεδομένα του νέου δήμου, βρίσκεται στα Σέρβια. Στο Βελβεντό υπάρχει μία πλειοψηφική μερίδα που αρνείται να υπακούσει στο νόμο έχοντας αίσθημα "αδικημένου" από το κράτος και όχι από τους γείτονες, με τους οποίους δεν έχει και πάρα πολλά να χωρίσει παρόλες τις επιμέρους διαφορές μας.

Ανώνυμος είπε...

Οπως βλέπεις Τάσο και εδω αρκετοί Είλωτες, σε ειρωνεύονται, οπως γίνεται με τον Ξενοφώντα.Δεν υπάρχει περίπτωση, οι Είλωτες αυτοί να μην βρίσκονται σε κάθε ανάρτηση.Διαπρέπουν στην ειρωνεία των όσων εκτίθενται σε μια ανάρτηση.
Οι Είλωτες αυτοί είναι οργανωμένο club, με σύστημα να εκθέτει τους πάντες και τα πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε 7:16
ΤΡΥΠΙΟΙ είναι , γνώστοί και μάλιστα πάρα πολύ γνωστοί , τα IP τους ταιριάζουν με αυτά του Φατσοβιβλίου τους (Facebook τους).

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΡΕΑΛΙΣΤΗ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΥΓΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ"ΚΑΘΕΤΑΙ" ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 7ΕΚ.ΕΥΡΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ......
ΟΜΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

TASO GIATI ASXOLEISE ME TOYS EXWGIINOYS? ASTOYS STO ZOYMI TOYS. YSTERA PREPEI NA PAROYN EGKRISI AP TON PERGAMOY

Ανώνυμος είπε...

Πολλές φορές ίσως κάποιοι διαλέγουν έναν τρόπο να εκφράσουν την άποψη τους και πιθανόν εμείς να μην συμφωνούμε ή να μην μας αρέσει. Αυτό για μένα δεν είναι αρνητικό, αρκεί να εκφράσουν την άποψή τους με ευπρέπεια. Το αρνητικό θα ήταν αν δεν υπήρχαν και διαφορετικές απόψεις.
Ας κρατήσουμε τα καλά.
Τα άχρηστα έτσι κι’ αλλιώς είναι για τα σκουπίδια.

Ας κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν.
Αυτά που μας χωρίζουν έτσι κι’ αλλιώς είναι άχρηστα.

Στόχος όλων μας είναι να συνθέτουμε, να συμβάλλουμε όσο μπορούμε για το καλό αυτού του τόπου.
Τάσος

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε ασφΑΛΗΤΑΚΟ 9:13!!! για πες μας κι άλλα.... αν ήθελαν να μην τους ξερεις θα το έκαναν...

Ξενοφώντας Βαϊζογλου Νεράϊδα είπε...

Τάσο Φίλε μου πολύ καλές οι απόψεις σου και σε συγχαίρω.
Τις θέσεις των κατοίκων του Βελβεντού δεν τις εκφράζει μόνο ο Πρόεδρος της ΜΚΟ Κος Στεργίου , είναι αίτημα της πλειοψηφίας και εμείς είτε συμφωνούμε , είτε διαφωνούμε πρέπει να αποδεχτούμε την βούλησή τους. Πρέπει ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού να λειτουργήσει σαν ΔΗΜΟΣ , πιστεύω πως πολύ σωστά μέχρι σήμερα πράττει και η ΜΚΟ να λειτουργήσει έτσι ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει και αποφασίσει η πλειοψηφία μέχρι να δικαιωθεί.
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι , αν έχουμε την δυνατότητα να βοηθήσουμε , αυτό πιστεύω πως κάνεις και εσύ .

Ανώνυμος είπε...

5:21
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτά που λέγονται από πάρα πολλούς και έγκυρους για την κατοχή. Δυστυχώς όμως εγώ διαπιστώνω ότι ακόμα και σήμερα υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανάμεσά σας, που «καρφώνει» χωρίς να ωφελείται σε τίποτα. Αν θέλεις να μάθεις τι εννοώ ρώτα τους συχωριανούς σου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΧΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??.
ΑΠΛΑ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΤΟ «ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ»
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ(βουλευτές)
ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ!!!.
-ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΞΕΝΟΦΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΜΚΟ!!..
ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Δημ Συμβ
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!..
ΑΛΛΙΩΣ Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ!!!..- -
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ !!!..

ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!
ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΓΕΝΟΣ!!!

ΕΤΣΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΥΣ!!..
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ!!!..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ!!!..(από τους ΣτεργιουΜπελιάδες)!!!...

Ανώνυμος είπε...

ΗΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ.ΣΑΒΒΙΔΗ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ "ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ"ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ,ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ.
ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ)ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ.
ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ?
ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΟΙΟΝ?
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ Η ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ?
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ?

Ανώνυμος είπε...

Kai esy kai oloi oi omoioi sou 3.16 prepei na katalabete oti dhmos den einai mono Servia kai Belbento. Kai oi dyo mazi einai 42%, diladi oute 1/2 tou dhmou. Ara apo monoi tous o kathenas einai mia isxyrh miopsifia.
Ektos an exeis thn psebdesthisi oti ta Kranidia einai Servia kai to Platanorema Belbento.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρουσες οι απόψεις του κ. Σαββίδη.

Όμως 3:16μμ, κάθε 2-3 βδομάδες βρίσκεις ευκαιρία και αναφέρεσαι στους ΣτεργιουΜπελιάδες.

Άντε ο Στεργίου είναι πρόεδρος της ΜΚΟ "Κοινωνία των Πολιτών". Ο Μπελιάς πώς κολλάει; Και γιατί μόνο αυτός; Ο οποίος απλά είναι από τα 13 μέλη του ΔΣ της ΜΚΙ και ένας από τους δεκάδες της Συντονιστικής Επιτροπής.

Παλιά κατάλοιπα μήπως από το Κόμμα; Δύο δεκαετίες μετά; "ΛΕΥΤΕΡΙΑ λοιπόν ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ (από τους ΣτεργιουΜπελιάδες)".

Και από κάνα 2.500 άλλους δημότες, μέλη της ΜΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιον αγωνα ρε Ξενοφων να σεβαστουμε?
Ειναι αγωνας η εμφανιση με τις μπλουζες με τις κατσικες?Ειναι αγωνας τα πανο στο τεως δημαρχειο?Ειναι αγωνας,παραμονες του ετους,στην εισοδο της πολης ξαθνικα στο συντριβανι να γραφουν ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ?Ο ψηφιακος πινακας στο πνευματικο?
Οι πραγματικοι αγωνες ειναι"αλλου επιπεδου"
Αυτα ολα ειναι αναρχες ενεργειες απο αντιδραστικα τυπακια πουδεν σεβονται κανεναν και τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ.
ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ, ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!!
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΞΕΝΟΦΩΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

4.25, αυτοί δεν εκλέχθηκαν από την κοινωνία όπως ο κ. Βαϊζόγλου. "Εκλέχθηκαν-ορίσθηκαν" από τη μειοψηφία του ίδιου του κομματικού τους χώρου και εκπροσωπούν ουσιαστικά 2,5 οικογένειες και το 1,5% της "δημοτικής κοινότητας Βελβεντού". Αυτό να ξέρετε, έχετε να κάνετε με συντριπτική μειοψηφία αμιγώς κομματική, και όχι με εκπροσώπους κοινωνίας.

Ανώνυμος είπε...

@8:37
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΕΣ!,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΝΝΟΩ!!!..
ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΙΑΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ Μι Κι Ο!!!..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΑ "ΚΙΤΑΠΙΑ" ΤΟΥ "ΔΗΜΟΥ"!!

ΚΑΙ Ο ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ Μι Κι Ο !!!...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΙΑΛΑΛΩ!!!

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΗ Μι Κι Ο !!!...

CAPITO????..

Ανώνυμος είπε...

6:04 Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 1,5 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ Η ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

Το Προφίλ μας