Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων) την 28η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2011 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1. Συζήτηση για το κλείσιμο Δημοσίων Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ-ΣΧΟΛΕΙΑ) στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.
2. Ανάθεση εκπόνησης οικονομοτεχνικών μελετών σύστασης σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο: α) μίας (1) Κοινωφελούς Επιχείρησης και β)ενός Νομικού Προσώπου.
3. Προμήθεια καυσίμων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού.
4. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ για την ανακύκλωση υλικών (χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού και αλουμινίου).
5. Καθορισμός τελών στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού.
6. Καθορισμός τελών για άτομα με ειδικές ανάγκες και πολυτέκνους στο Δήμο Σερβίων- Βελβεντού.
7. Επιχορήγηση του Νομικού Προσώπου «Δημοτικό Ωδείο Σερβίων» για πληρωμή εισφορών στο Ι.Κ.Α.
8. Ορισμός αριθμού αδειών στάσιμου εμπορίου.
9. Επικαιροποίηση της απόφασης 78/2010 του πρώην Δήμου Καμβουνίων για άδεια εκμετάλλευσης Δημοτικού λατομικού χώρου μαρμάρων εμβαδού 43.362,15 τ.μ στη θέση «Κούφαλος» του Δ.Δ. Τρανοβάλτου.
10. Συζήτηση διαφόρων θεμάτων.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Ελευθερίου Χρήστος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κανενα σχολειο δεν πρεπει να κλεισει. αντιθετως, πρεπει να ενισχυθουν με δασκαλους (το παραδειγμα το δημοτικου σχολειου ελατης οπου καθε χρονο ο δασκαλος ερχεται κατα το νοεμβρη ειναι ενδεικτικο)

συγχωσευσεις σχολειων, επεται νοσοκομειων, πληρωμες στα νοσοκομεια και τα κεντρα υγειας, αυξησεις στα εισητηρια. αραγε φορους γιατι πληρωνουμε απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν πλεον (αν τους αφησουμε) δημοσια αγαθα?

εδω θα φανει η δυναμικη καθε τοπικης κοινωνιας. κανενα σχολειο κλειστο. και ο δημος πρεπει να τηρησει ατεγκτη και αδιαλλακτη σταση σε αυτο. υποτιθεται αλλωστε οτι σκοπος ειναι να ενδυναμωθουν τα χωρια και να υπαρχουν δυνατοτητες να ζει καποιος εκει.

υγ αλλα μιλαμε για υπουργο που ξεκινησε την "επαγγελματικη της σταδιοδρομια" σαν διορισμενη νομαρχης και το παιδι της δεν εχει παει ουτε μια μερα σε δημοσιο σχολειο.......

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να ετεταστεί σοβαρά το ζήτημα των τελών. οι κάτοικοι των χωριών των καμβουνίων και του βελβεντού δεν πρέπει να υποστούν αυξήσεις που δεν θα είχαν εάν είχαν παραμείνει ως είχαν οι δήμοι.

Ανώνυμος είπε...

AYTOΣ EINAI O "KAΛΛIKΡATHΣ"!!..
ΤΑΛΕΓΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!!!..
Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ????...

Ανώνυμος είπε...

Στον Βελβενδό ο τοπικός αντιδήμαρχος κ. Λαζαρος κάνει τραπέζια στους καθηγητές και στος δασκάλους για τη γιορτή των τριών ιεραρχών. δεν κυταει που θα κλείσει ένα απο τα καλά σχολεία της περιοχής. εχουν προτερεότητα τα τραπεζόματα. χα χα χα χα χα.

Το Προφίλ μας