Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κομματικοί πρώην διοικητές και υποδιοικητές του ΙΚΑ εν δράσει !

Αστέρια κομματικά ο ένας πρόεδρος ΙΚΑ ο άλλος αντιπρόεδρος του ΙΚΑ επί εποχής "καταλληλότερου 2004-2009" και σήμερα τηλεοπικά ωρυόμενα αστέρια τυφλωμένοι και ωφελημένοι εκβιάζουν κυβέρνηση και ασφαλισμένους για να κρατήσουν το βιλαέτι τους, δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο και βεβαίως δεν αναγνωρίζουν το απλούστερο, ότι τα προηγούμενα χρόνια συμμετείχαν συστηματικά και οργανωμένα στη λεηλασία..... των ασφαλιστικών ταμείων. Αποδεδειγμένα πια η μεγάλη μάζα των φαρμακοποιών είχε ρόλο στην προκλητική υπερκατανάλωση φαρμάκων, συνεργάστηκε αρμονικά με τους υπερσυνταγογράφους γιατρούς, απήλαυσε προμήθειες και άλλες παροχές από τις πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους εγχώριους αντιπροσώπους και βεβαίως αισχροκερδούσε με ένα αγαθό κοινωνικό που συνδέεται με την υγεία του ελληνικού λαού, πουλώντας από σανδάλια μέχρι ρόμπες για ξεκούραστο ύπνο! 



Και η πολιτική ηγεσία τους η Ν.Δ τι κάνει; Το χαίρεται! ΤΙΠΟΤΑ! Θα περίμενε κανείς διαφορετική στάση από την νέα ηγεσία που και σε αυτό το θέμα ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΖΕΙ! Δικός της είναι ο ο ηγέτης του κλάδου στον Πειραιά, που υιοθέτησε την πιο σκληρή γραμμή και χτυπιέται υπερασπιζόμενος τα «δίκαια» του σιναφιού, που υποτίθεται απειλείται από την απελευθέρωση του κλειστού και προστατευμένου κατά γενική ομολογία επαγγέλματος, είχε πριν από λίγα χρόνια διατελέσει υποδιοικητής του ΙΚΑ, χωρίς να έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του ότι μπορεί να υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στην ιδιότητα του φαρμακοποιού και του υποδιοικητή του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας.
diaporon-bl.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σου αρέσουν τα σχόλια αυτού του είδους? Δύο φορές εχει γραφεί για τα κλειστά επαγγέλματα και κάνεις τήν κορόιδα Αρα το 80% του Ελληνικού Λαού το θεωρείς κορ΄΄οιδο.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .

Το Προφίλ μας