Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου με εκπροσώπους συλλόγων και φανών για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις



Η διοργάνωση των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου με εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και φανών στην  Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία των αντιδημάρχων και προέδρων τοπικών κοινοτήτων.
Ουσιαστικά ήταν η πρώτη από μία σειρά συναντήσεων και συσκέψεων που θα ακολουθήσουν με στόχο τον καλύτερο δυνατό συντονισμό καθώς φέτος απαιτείται ένα σύνθετο έργο δράσεων και ενεργειών για την έγκαιρη προετοιμασία των εκδηλώσεων.
    Ο κ. Κωνσταντόπουλος χαρακτήρισε τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή καταγράφοντας τρία βασικά σημεία πάνω στα οποία θα επικεντρωθεί η νέα Δημοτική Αρχή έτσι ώστε να δοθεί και η πραγματική διάσταση του εορταστικού δωδεκαημέρου.

    Πιο συγκεκριμένα επεσήμανε την συλλογική προσπάθεια που απαιτείται και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από τα στοιχεία του εθελοντισμού και του αυθορμητισμού, έκανε λόγο για την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει η Αποκριά στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ενώ τόνισε και την βαρύτητα που θα δοθεί έτσι ώστε το συγκεκριμένο γεγονός να αξιοποιηθεί και να συμβάλλει στην τουριστική προβολή του τόπου.
    Παράλληλα ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού υπογράμμισε ότι ο Δήμος θα στηρίξει τεχνικά και οικονομικά την όλη διοργάνωση χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς με γνώμονα όμως συγκεκριμένες οικονομικές παραμέτρους που δεν θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα σε μία δύσκολη περίοδο για τους πολίτες.
    Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των συλλόγων και των φανών προχώρησαν σε αναλυτική καταγραφή των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται τις ημέρες της Αποκριάς καταθέτοντας προτάσεις και ιδέες που θα ενισχύσουν τη δυναμική του δωδεκαημέρου.
     Στη συνάντηση αποφασίσθηκε να συσταθεί Οργανωτική Επιτροπή που από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει σειρά επαφών με όλους όσοι εμπλέκονται στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις.

24 σχόλια:

ai-vreS είπε...

Αι ανοησίαι από τούδε και στο εξής δεν θα δημοσιεύονται!

Ανώνυμος είπε...

Αι ανοησίαι από τούδε και στο εξής.......EINAI
Αποκριάτικες εκδηλώσεις ??????????????????????????

ai-vreS είπε...

Όχι.

ai-vreS είπε...

-Χ- όσο μπαίνεις εσύ και γράφεις δεν ανησυχούμε.

Ανώνυμος είπε...

Οι Βελβεντινοί έγραφαν στα μπλουζάκια τους "Δήμος Βελβεντού". Εμείς ακόμα γράφουμε "Σερβίων-Βελβεντού";

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ....Επιτελους κατι κινειται στον Δημο μας !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προχτές με τους επαγγελματίες, χτές με τους συλλόγους, σήμερα με τους νεους, αύριο με τους παππούδες, μονο συναντήσεις είναι ο δήμαρχος.Για το θεαθηναι μόνο.Δουλειά θέλει ο κόσμος. Για αυτό σας ψήφισε δήμαρχε.Αφήστε τις συναντήσεις μόνο.
Με τους Μετανάστες πότε θα συναντηθεί;

Ανώνυμος είπε...

11:34
Συγχαρητήρια. Με τέτοιο αντιπολιτευτικό λόγο σίγουρα θα πάτε μπροστά. Να αποκαλύψω επίσης ότι απ' ότι φαίνεται ο δήμαρχος είχε πολλές συναντήσεις με διοικητικούς φορείς (περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη κ.λ.π.) για τα έργα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Μεγάλη σπατάλη χρόνου. Δες το λίγο 11:37 τι μπορείς να κάνεις για να το περάσεις σαν αντιπολιτευτικό επιχείρημα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι ο 11.37? Δεν εχεις όραση 11.53?

Ανώνυμος είπε...

Βρε Ουρδα 11.34 ζοριζεσαι;Τι να κανουμε σιγα-σιγα θα μαθεις απο οργανωση κ'σχεδιασμο....Με ολο τον σεβασμο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά οργάνωση και σχεδιασμό και που την είδες 12.43? στα όνειρα? κλείνει ενας μήνας και ακόμα τίποτε δεν εγινε.ο δήμαρχος κάνει μόνο συνεντήσεις για το θεαθήναι.αυριο με τους νέους, τι να τους πεί? λόγια μόνο λόγια.και μιλάς για οργάνωση, εσυ, που δεν βλέπεις οτι δεν γινεται τίποτε.αν είναι μόνο για την δημοσιοτητα και την δοξα, και η κουτσή μαρία γίνεται δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Για πες ρε 1.52 στα 8 χρόνια τα δικά σας τι έγινε; Το νερό, το νερό και το νερό που ήταν μελέτη του Τσιγκόιδα. Αυτό έγινε. Ακόμα δεν ανέλαβε ο Κωνσταντόπουλος πέσατε να τον φάτε. Ο Κοκο είχε κυβέρνηση δικιά του, νομαρχία δικιά του υπουργό από το πλατανόρευμα και δεν έκανε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό σχεδιασμό?...
Στα Κέντρα υγείας πληρώνουμε...
Τα σχολεία μένουν από Θερμανση..
Οι εργάτες του Δήμου θέλουν να πληρωθούν...
Στο Βελβενδό δεν δίνουν τα κλειδιά του γραφείου στο Τ.Σ....
Τα μηχανήματα του Βελβενδού, όταν χρειάστηκαν να κινηθούν...Δεν είχαν ΟΛΑ(τι σύμπτωση) βενζίνη να κινηθούν!!!..τέλειωσε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε όλα!!!..
Τα οικονομικά τους ήρθαν ΙΣΑ-ΙΣΑ.. Τυχαίο??..Δεν νομίζω!!...

Πηγαίνουν και διαδηλώνουν ΟΙ ΒΙΛΒΙΝΟΙ για ανεξαρτησία, και ο Κωνσταντόπουλος συμφωνεί με τις κινήσεις τους!!..
Είναι Δήμαρχος του ΕΝΙΑΙΟΥ δήμου αυτός???...

Ανώνυμος είπε...

trogeste metaxi sas ,poly m'aresei .kales apokries .

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ; ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ. ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;
ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΕΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ
ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΛΒΙΝΟΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΒΙΛΒΙΝΩΝ; ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος δεν μπορεί να επιβληθεί στην ΜΚΟ Βελβεντού Κοινωνία Πολιτών, που πρόεδρος της είναι ο Στεργίου.Ορισμένοι στο βελβεντό ειρωνεύονται τον ορισθέντα αντιδήμαρχο με ανούσιους χαρακτηρισμούς, οπως Αντιβασιλέα, Μαζέψτε τον, Πάλι μας ήρθε, και πολλά άλλα.
Αυτη είναι η Κοινωνία των Πολιτών, που είναι πολύ...Κοινωνική.Μπράβο της.

Ανώνυμος είπε...

@ 2.37
ΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗ!

Ανώνυμος είπε...

Το "τρώγεστε μεταξύ σας" Δεν το κατάλαβα!!!..
Είσαι από το Βελβεντό??..
Είσαι αμέτοχος??..ΔΕν Σε ΑΦΟΡΟΥΝ όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλην Κοινωνία??..
Απαγορεύεται η κριτική των πεπραγμένων??..
για να μη λές ότι "τρωγόμαστε"???...

τόσο ξέρεις από κριτική, άβουλο και ανόητο πλάσμα!!..που ακολοουθείς άκριτα τον Στεργίου!!!..

Ανώνυμος είπε...

Να επιβληθεί; Τι εννοείς 2:37; Οτι δεν ασχολείται με 5-10 άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται τριγύρω τους και "οραματίζονται" εταιρίες που θα ελέγχουν δήμους;Κανένας λογικός δεν θα ασχολούνταν. Ούτως η άλλως θα διαλυθούν γρήγορα...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ δεν ασχολείστε με το Βελβεντό? Αφήστε το Βελβεντό να κάνει τον αγώνα του και ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα, που νομίζω είναι πολλά!!

Ανώνυμος είπε...

grigora na alaksete kai to onoma. den exei kamia doulia to velvento mas dipla sto onoma tou xwriou sas. emeis na legomaste VELVENTO kai eseis vaptisthite opws thelete.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΣΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ...ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ....

Ανώνυμος είπε...

O BARIMETALOS >>>>THELEI KAI EYXETAI STS APOKRIES KAI STIN PARELASI POU THA GINI STA SERBIA . NA EXOYME KAI SYMETOXI APO ARMATA APO TO D.D BELBENTOY@@@@@ <>>

Ανώνυμος είπε...

O BARIMETALOS ZEI AKOMA STIN EPOXI TOU KAPODISTRIA. DEN KATALAVE OTI EIMASTE STIN EPOXI TOU KALLIKRATI KAI OTI TO D.D. "VELVENTO"TOY DIMOU VELVENTOU (POU DEN YFISTATE PLEON) EXEI KATARGITHEI KAI EXEI GINEI D.K.(DIMOTIKI KOINOTITA) TOU DIMOU SERVIWN -VELVENTOU. EPISEIS DEN KATALAVE OTI TO D.D. SERVIWN TOU DIMOU SERVIWN (POU DEN YFISTATE PLEON) EXEI GINEI D.K. TOU DIMOU SERVIWN-VELVENTOU. EPISEIS OLA TA ALLA XWRIA ANEKSARTITWS TOU POU YPAGONTAN APO KAPODISTRIA TORA EXOUN GINEI T.K.(TOPIKES KOINOTITES) TOU KALLIKRATIKOU DIMOU SERVIWN-VELVENTOU. PREPEI LOIPON SERVIWTES KAI VELVENTINOI NA KATALAVOUN OTI KAI TA DIKA TOUS XWRIA (VELVENTO KAI SERVIA) DEN APOTELOUN TIPOTA PARAPANO APO APO DYO DIAMERISMATA TOU NEOU DIEVRIMENOU DIMOU SERVIWN-VELVENTOU. EPISEIS OI KATIKOI THS D.K. SERVIWN PREPEI NA VALOUN KALA STO MIALO TOUS OTI EDRA SIMENEI TOPOTHESIA OPOU VRISKONTAI TA KTIRIA POU LEGONTAI DIMARXIO H YPIRESIES H OTIDHPOTE ALLO. AFTA TA KTIRIA KAI AFTES OI YPIRESIES EINAI PLEON DIKA MAS OSO EINAI KAI DIKA TOUS KAI ANTISTROFWS. EAN DEN TO VALOUN AFTO KALA STO MIALO TOUS O NEOS DIMOS DEN PROKITAI NA LITOURGISEI KAI AFTO THA EINAI XASIMO GIA OLOUS.XONEPSTE TO LOIPON. DEN YPARXEI DIMOS SERVIWN OUTE DIMOS VELVENTOU. YPARXEI MONO DIMOS SERVIWN VELVENTOU STON POIO EIMASTE OLOI ISOI ME IDIA DIKAIOMATA IDIES YPOXREWSEIS KAI IDIES APAITISEIS.

Το Προφίλ μας