Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση ψηφοδελτίου «Νέοι Ορίζοντες-Δημιουργική Συνεργασία»

Χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δ. Σερβίων πραγματοποιήθηκε η διακήρυξη των αρχών και η παρουσίαση του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες-Δημιουργική Συνεργασία» από τον επικεφαλή κ Μενέλαο Μακρυγιάννη».Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ενίσχυσε την ήδη καταγεγραμμένη δυναμική του συνδυασμού. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη καθώς επίσης και ο αυλιος χώρος του Δημαρχείου .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντινομάρχες Κοζάνης κ. Ιωάννης Σόκουτης και κ. Γιώργος Μαργαρίτης, ο Δήμαρχος Σερβίων κ. Δημοσθένης Κοκολιός ,ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Φώτης Γκούπας και πλήθος άλλων επισήμων.Σημειώνεται δε ότι τόσο ο αντινομάρχης όσο και ο Δήμαρχος Σερβίων  τόνισαντην προσωπικότητα το ήθος και την δυναμική του κ. Μενέλαου Μακρυγιάννη.Το επιτελείο και τα στελέχη του συνδυασμού εκφράζουν την αισιοδοξία τους γιαΤο εκλογικό αποτέλεσμα και ευχαριστούν όλους του παρευρισκόμενους.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante na doume

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΙΠΟΤΑ......Κ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ti epipedo!! se olous toys syndyasmous oi ypopsifioi einai gia pasarela. exoume na doyme pali xazomares... mia tetraetia asxeton...

Ανώνυμος είπε...

eseis oi sxetikoi giati den katebenetai;
kai to epipedo kapioy pos to krinete;
menelae K A L I E P I T I X I A
otan eiste o eaytos sas exete epipedo

ntelalis είπε...

Ακούστε τα μαντάτα
ακούστε χωριανοί
Οι πολυχρονισμένοι μας Βεζήρηδες
Κωνσταντόπουλος, Μακρυγιάννης Παπαδόπουλος
δίνουν πενήντα γρόσια
σε όποιον θα έρθει να βάλει υποψηφιότητα
Τρεχάτε να προλάβετε
λίγες μέρες μείναν ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

παντε ετσι δε γινοταν?πως θα βρεθουν οι υποψηφιοι?θα πανε απο μονοι τους να χτυπανε τα κουδουνια?για μενα φταει ο νομος που απαιτει τοσα ατομα,οχο οι υποψηφιοι.

Ανώνυμος είπε...

παντως τη Σαρα και τη Μαρα εχει!

Ανώνυμος είπε...

Άτομα στο ψηφοδέλτιο χωρίς όραμα για τον τόπο μας που είτε μπήκαν εκβιαστικά είτε κάνουν το ψώνιο τους στην πολιτική είτε θέλουν να αποκομμίσουν προσωπικό όφελος!Όπου φυσάει ο άνεμος δηλαδή...!Τέτοια άτομα μόνο σιγουριά δεν μας προσφέρουν!Σίγουρα υπάρχουν τέτοιοι πάντού αλλα το παρακάνετε κύριε Μακρυγιάννη

ntelalis είπε...

Προσοχή! Προσοχή!
Οι πολυχρονεμένοι μας βεζήρηδες υπόψήφιοι Περιφερειάρχες
Αυτή την ώρα μας λένε τα μαντάτα
στο κανάλι flash
Πιάστε το τηλεμπαστούνι και συντονιστήτε στο κανάλι
για να τους ακούσετε

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΜΑ ........ ΦΑΤΕ ΧΩΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΟΛΙΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ..ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΟΚΟΛΙΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;;;;;
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΤΣΑΡΑΓΚΕΣ ;;;;;;
ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 15000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 15ΜΗΝΟ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ;ΠΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ....ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ !!!!!!! ΚΟΚΟΛΙΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

syndimotes...eprepe na valete ypopsifioi gia na anevasete to epipedo!!! xaxaxa
pantos gia na valei kapoios ypopsifios dimotikos symvoulos de xreiazetai tromero viografiko to syntagma dinei dikaioma se olous eseis mallon oxi...kati tha kserete parapano!!!
auto pou xreiazetai einai na kserei ta provlimata tou topou kai na exei diathesi na voithisei
ta alla einai apo tou kanapeos...vevaios vevaios...
Anonymos, Ph.D

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι εχθροι του δημαρχου εδω περα!!8χρονια που ηταν κρυμενοι κ`βρηκαν εδω ανωνυμο βημα κ`βριζουν!!αυτες ειναι οι τακτικες του πασοκ,καμαρωστε τους..

Ανώνυμος είπε...

9.46 Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.Α.Σ.
ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 1.500,ΟΟΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΑ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΟΚΟΥΤΗΣ ΤΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; ΟΧΙ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Κολοκυθια έβρισκε και για τους βελβενους. Τον δρόμο τον χρειάζονταν όλοι. Αλλά αυτός είχε στο μυαλό το χιονοδρομικό.

Το Προφίλ μας