Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Παπαϊορδανίδης: οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες, να είμαστε όλοι συμμέτοχοι και ενεργοί - χωρίς διαχωριστικές γραμμές

Η περιφερειακή ανάπτυξη, είναι κορυφαία προτεραιότητα των δυνάμεων της προόδου, της δημιουργίας, της δημοκρατίας. Αυτή τροφοδοτεί το ιδεολογικό οπλοστάσιο των δυνάμεων της αλλαγής διαμορφώνοντας το όραμα του κοινού αγώνα για μία ανθρώπινη κοινωνία, αυτή επιβάλει διαχρονικά την ανάγκη συγκρότησης μιας διευρυμένης δημοκρατικής συμπαράταξης. Είναι αυτή η συνεύρεση των δυνάμεων της αλλαγής που στήριξε και στηρίζει τα σταθερά βήματα προς το αύριο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
Αυτή η δημοκρατική συμπαράταξη έχει σήμερα το καθήκον, στο σύνολό της και όχι κατακερματισμένα, να προχωρήσει στην εδραίωση και καταξίωση του θεσμού της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Να τον αναδείξει στον κατ’ εξοχήν θεσμό δημοκρατικής λειτουργίας, δημοκρατικού σχεδιασμού, κοινωνικού ελέγχου, αποδοτικής και αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων. Στον θεσμό που θα εγγυάται την ανάδειξη και βελτίωση των δυνατοτήτων όλων των πολιτών ώστε οι κοινωνίες να πορευτούν με σιγουριά τον δικό τους δρόμο για το μέλλον.
Σ’ αυτή την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες, είτε ως άτομα, ή συλλογικοί φορείς, είτε ως κινήματα πολιτών ή πολιτικοί οργανισμοί και κόμματα. Να είμαστε όλοι συμμέτοχοι και ενεργοί. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές. Με αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη. Να ξεκινήσουμε όλοι μια κοινή προσπάθεια, με κοινούς στόχους, με κοινή δράση. Να συμβάλλουμε ο καθένας με την ιδιαιτερότητά του και με την διακριτή αυτοτέλειά του.
Με αυτές τις σκέψεις και με την πεποίθηση πως όλοι μαζί μπορούμε, σας καλώ όλους, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με πολλαπλασιαστή το νέο θεσμό να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Να επαναφέρουμε την ελπίδα στην καθημερινότητά μας. Να πάρουμε με αποφασιστικότητα τις τύχες της Δυτικής Μακεδονίας στα χέρια μας.

Ιωάννης Παπαϊορδανίδης

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kai sta servia menelaos epishma pia edo kai 10 lepta...

Stis 9 h episimi anakinosi.

a re kostantopoule sou efekse pali.

Ανώνυμος είπε...

Galogayros to pire telika.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΩ!!!! ΣΟΥΒΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

δικές μου πληροφορίες λένε ότι δόθηκε στον Ζυγούρη!

Ανώνυμος είπε...

h stiriksi tis nd den dothike akomi se kanenan ypopsifio k min paraplanite ton kosmo. aloste den eine sigouro ean tha dothi stiriksi h xrisma.

Ανώνυμος είπε...

Simera akoystike oti o Galogayros ine ypopsifios anexartitos.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες Γιαννη. Αλλά αυτόν τον ερμο τον Καλλικρατη δεν τον στηρίζουν ούτε αυτοί που τον ψήφισαν. Που να ξεμπλεξουν τα κουλουβαχατα που θεσπισαν. Γιατί να μπουν μπροστά; Για να εισπράξουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών; Ή μήπως να διαχειριστούν τη μιζέρια; Γιαυτό οι επιφανείς την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια. Πονηροί οι καιροί... Ακόμα πονηροτεροι οι πολιτικοί... Και όπως πάντα τα θύματα οι απλοί πολίτες...
Μόνο που τιποτα δεν τους διασφαλίζει τους πολιτικούς μας από την τιμωρία που έρχεται.
Καλή δύναμη Γιάννη. Είσαι παλληκαρι που δεχτηκες να τους ξελασπωσεις όλους. Και καλή επιτυχία. .

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι περιφερειάρχες θα είναι αυτοί που θα σηκώσουν το βάρος των απολύσεων στον δημόσιο τομέα.
Θα τους δίνουν συγκεκριμένο προϋπολογισμό που λόγω ΔΝΤ δεν θα είναι δυνατόν να αλλάξει και θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με αυτά,ενώ θα περάσουν πολλές πληρωμές δ.υ. στις περιφέρειες.
Μαντέψτε από που θα κόψουν έξοδα?

Υ.Γ. Γιάννη μην αγχώνεσαι αυτά δεν ισχύουν για σένα.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιστυχία.,'
Να μην εμπιστεύεσαι κανέναν από αυτούς που τόσα χρόνια διαχειρίζονται το τοπικό ΠΑΣΟΚ, να τους έχεις κοντά σου και συγχρόνως μακρυά σου.
Να πάρεις σωστές αποφάσεις για τους Αντιπεριφερειάρχες πρόσεχε τα πρόσωπα μην ξεφτιλιστούμε για μια κόμη φορά ως κόμμα από λαμόγια και από αλήτες...
Να ξέρεις πως είμαστε μια μεγάλη παρέα που ψηφίζει ξανά ΠΑΣΟΚ εξαιτίας σου (θα απείχαμε ή θα ψήφιζαμε λευκό).
Προς το παρών μην μας αποαγοητεύσεις με τις επιλογές σου.
Καλή δύναμη δουλεούμε για σένα σεμνά και αθόρυβα.

Το Προφίλ μας