Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψήφιος με την Άννα Νανοπούλου ο Γιώργος Τοπαλίδης!

του Π. Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Κοζάνης και μέχρι πρότινος συνδιεκδικητή του χρίσματος της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Γιώργο Τοπαλίδη στο συνδυασμό της ανακοίνωσε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο «Ερμιόνιον» η υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης Άννα Νανοπούλου. Έχοντας δίπλα της τον ίδιο τον Γιώργο Τοπαλίδη, σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου, η κυρία Νανοπούλου αναφέρθηκε στην κοινή αυτή συνεργασία, προτάσσοντας, όπως τόνισε «την ανάγκη αλλαγής στο Δήμο Κοζάνης». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τοπαλίδης εξήγησε πως οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη συνεργασία «ακούγοντας» τους πολιτικούς φίλους και τους πολίτες. 


Στην εισήγησή της η Άννα Νανοπούλου ανέφερε πως «Ενώ ο αγώνας των αυτοδιοικητικών εκλογών κορυφώνεται μέρα με την μέρα, εμείς πορευόμαστε κοιτώντας   τον πολίτη στα μάτια.  Οι λέξεις αυτές δεν είναι συμβολικές , εμπεριέχουν ουσία και ταυτόχρονα το απλό και καθαρό μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε και είναι :  Αλλάζουμε , Ελπίζουμε,  Μοχθούμε, Πορευόμαστε όλοι μαζί. Η αυτοδιοίκηση μπορεί να δώσει διεξόδους στην γενική κρίση.  Δεσμευόμαστε απέναντί σας να κάνουμε τα λιγότερα δυνατά λάθη. Η δομή του Κράτους αλλάζει.  Ο Δήμος μας μεγαλώνει τόσο χωροταξικά, όσο και σε αρμοδιότητες . Είναι στο χέρι όλων μας να τον μετατρέψουμε σε μια παραγωγική , αναπτυξιακή πραγματικά ισχυρή αυτοδιοικητική μονάδα.  Σήμερα έχουμε την χαρά να ανταποκρίνεται  θετικά στο κάλεσμά μας για συμμετοχή και από κοινού δράση  ο Γιώργος ο Τοπαλίδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, που αποτελεί από σήμερα μέλος του συνδυασμού μας.  Ο κ. Τοπαλίδης κάνει σήμερα πράξη αυτό που πολλοί διακηρύσσουν ότι προτάσσουν , αλλά κάποιοι το αποδεικνύουν δηλαδή το συλλογικό καλό, δίνει παράδειγμα ενότητας και συστράτευσης στο κοινό στόχο που είναι : ΝΕΑ διοίκηση στον διευρυμένο Δήμο Κοζάνης προς όφελος του πολίτη μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες και πολιτικές με ιδιαίτερο σεβασμό στις δημοτικές ενότητες .  Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο από καρδιάς για την απόφασή του να δυναμώσει τον αγώνα μας και τον συνδυασμό μας με την ενεργό συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο και να το διαβεβαιώσω ότι τον υποδέχομαι σαν συνεργάτη, με τον οποίο θα συνδιαμορφώσουμε πρόγραμμα και πολιτικές.
Η υπέρβαση του Γιώργου ανταποκρίνεται σε ό,τι ακριβώς ζητά από μας η τοπική κοινωνία δηλαδή να ενώσουμε δυνάμεις, οράματα, τάσεις να συγκλίνουμε και να παλεύουμε από κοινού γι αποτέλεσμα για τον τόπο.
Ο Γιώργος δείχνει τον δρόμο και τον ευχαριστούμε γι αυτό.
Θέλω να το διαβεβαιώσω ότι ειλικρινά θα προσπαθήσω δυνατά να δικαιώσω την τιμητική και γενναία στάση του».


Οι δηλώσεις του Γιώργου Τοπαλίδη



Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τοπαλίδης ανέφερε πως
«Απέναντι σε μια δύσκολη πραγματικότητα για όλους, έχουμε την υποχρέωση να δούμε τα πράγματα από την αρχή. Να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες και κυρίως μία νέα νοοτροπία συλλογικότητας που θα βάζει μπροστά το «εμείς».  Δεν αναφέρομαι σε μία λογική να σβήσουμε και να ξεχάσουμε λογικές και πρακτικές που αποδυνάμωσαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε ως χώρα και ως τόπος. Αναφέρομαι στην πίστη που πρέπει να οικοδομήσουμε για μία καλύτερη μέρα. Είναι βέβαιο, ότι αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο για να ωριμάσει. Οφείλουμε, ωστόσο, να προσπαθήσουμε. Να σταθούμε απέναντι από τα προβλήματα με καθαρή ματιά, να αναζητήσουμε και να αγωνιστούμε για ιδέες και πρακτικές λύσεις που μπορούν να λύσουν ένα πρόβλημα τη φορά. Στις γειτονιές μας, στην καθημερινότητα μας, στις υπηρεσίες. Ο πιο εύκολος δρόμος είναι η απαξίωση και η άρνηση για συμμετοχή στα κοινά,.  Όμως, η θέση αυτή μας στερεί το βασικό όπλο αντιμετώπισης της κρίσης: την ιδιότητα μας ως πολίτες. Ως ενεργοί πολίτες έχουμε δύναμη. Αξιολογούμε, συγκρίνουμε, αποφασίζουμε. Στο νέο Δήμο Κοζάνης, με τις συνενώσεις που επέφερε ο «Καλλικράτης», με τα νέα δεδομένα και τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας οφείλουμε και να αξιολογήσουμε και να συγκρίνουμε. Να αποφασίσουμε ποιοι και πως θα αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα της επόμενης μέρας, και πως θα βάλουμε σήμερα τις βάσεις για ένα αύριο με ισόρροπή ανάπτυξη σε όλους τους πρώην δήμους της νέας Κοζάνης.
Σε αυτή την κοινή προσπάθεια δηλώνω παρών, σχεδιάζουμε  ναζί με την Άννα, συμμετέχω με την υποψηφιότητα μου στο συνδυασμό «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ , ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»  . Με τη διάθεση συμμετοχής στα κοινά που με διέκρινε όλα αυτά τα χρόνια που ζω και εργάζομαι στον τόπο μας. Με σαφή και διακριτή πολιτική στάση, αλλά χωρίς κομματικές παρωπίδες, που ούτως ή άλλως δεν έχουν χώρο στα αυτοδιοικητικά πράγματα. Με τη διάθεση της προσφοράς σε έναν τόπο που έχει συσσωρευμένα προβλήματα σε πολύ σημαντικούς τομείς. Αυτό τον αγώνα σας καλώ να τον δώσουμε μαζί. Να συστρατευτουμε όλοι:Για να βρούμε τις λύσεις που χρειαζόμαστε στην Κοζάνη που αξίζουμε.
Για να αλλάξουμε την νοοτροπία διοίκησης του δήμου.
Για να ανοίξουμε να μπει φρέσκος αέρας.
Για να μπουν νέοι άνθρωποι στη δήμο.
Για να είναι ο πολίτης στην πρώτη γραμμή».

6 σχόλια:

KMT είπε...

Μεγάλη επιτυχία της Νανοπούλου κατάφερε να πάρε μαζί της τον Τοπαλίδη.
Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό ;;;;;;;
Τοπαλίδης πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της ΔΥΠΕ επί Ν.Δ , φυσικά, με μισθό άνω των 6.000 Ευρώ !!!!!!!!!
Τρέξτε φουκαράδες δεξιοί για τον Τοπαλίδη .
Και εσύ ΑνΝούλα καμάρωνε !!!!!!
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΌ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΑΛΙΔΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΡΟΜΑ? ΣΑΝ ΜΠΑΚΑΚΑΣ ...
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΙ Ο ΜΠΑΚΑΚΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

i nanopoulou siga siga anoigei o dromo gia ti komatiki pei8arxia ton sdtelexon tis neas dimokratias!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια αναρωτιέμαι και αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει, έχει ένσημα ο κ.Τοπαλίδης από νορμάλ εργασία και όχι κομματική?

Ερώτηση: Τώρα που τα ~6.000 απο το Περιφερειακό Σύστημα Υγείας κόπηκαν και πόσο μάλλον που τώρα που είναι προεκλογική περίοδος ο "Πρόεδρος" θα πάψει να κυκλοφορεί με Mercedes, να καπνίζει πούρο και να το παίζει μεγάλος και τρανός?

Συγχαρητήρια για την κ.Νανοπούλου. Δεν βάζουμε μυαλό με τίποτα μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

h annoyla me ton xortato topalidh fotografia
o makrigiannhs me toys aderfoys 762.000 euro fotografia
mia xara pane ta stirigmata ths N,D

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΠΑΛΙΔΙΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ...ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΕ?? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ? ΔΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ? ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΠΟΥΡΑ? ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ...ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕ...

Το Προφίλ μας