Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωτοβουλία 30 προσφυγικών σωματείων της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη διοργάνωση φιλανθρωπικής εκδήλωσης



Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών της Π.Ο.Ε. στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, μία εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων της ομοσπονδίας που θα προσελκύσει συλλόγους, χορευτές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα στη Δυτική Μακεδονία.
Τα προσφυγικά σωματεία της περιφέρειας μας και μέλη της Π.Ο.Ε. έλαβαν την πρωτοβουλία να συνδιοργανώσουν, στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης γιορτής για τον ποντιακό ελληνισμό και ειδικότερα για τους νέους, μια μουσική βραδιά για φιλανθρωπικό σκοπό με την αμισθί συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών της ποντιακής μουσικής.


Εκφράζοντας την κοινωνική ευαισθησία μας, ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες του Νομού μας, σε μια δύσκολη συγκυρία για όλους, αποφασίσαμε να διαθέσουμε το σύνολο των εσόδων από την εκδήλωση για τη στήριξη των ειδικών εργαστηρίων ΑμΕΑ στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα.
Επιπρόσθετα θα είναι μια ευκαιρία να δείξουμε πνεύμα φιλοξενίας στους επισκέπτες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ αλλά και να προσφέρουμε μερικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στους γονείς και τα παιδιά ΑμΕΑ.
Απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες αλλά και τους φορείς του της περιφέρειας  να αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και να παρευρεθούν στην μουσική εκδήλωση. 
Γιατί πιστεύουμε ότι είναι δείγμα πολιτισμού ο σεβασμός της ιδιαιτερότητας και η στήριξη του συνανθρώπου όποτε το έχει ανάγκη.
Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από τη συλλογική δράση και την εθελοντική προσφορά μπορούμε να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή και να αναπτύξουμε μια πιο ανθρώπινη οπτική για τα πράγματα.


Με εκτίμηση,
τα Διοικητικά Συμβούλια των
προσφυγικών σωματείων της
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας