Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνο... 17 μονάδες μπροστά το ΠΑΣΟΚ


Κατεβάστε ολόκληρη την έρευνα από εδώ 
Από τις logoplokies.blogspot.com

44 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

3,28 PONAS ALA SE ARESI.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Η ΡΟΥΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΖΟΥΑΝΑ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ(ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ 83 ΘΕΣΗ) ΜΕ 17 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

oxi re den to xeroume gia pes esy pou xereis polla kai eisai asteios?

Ανώνυμος είπε...

To 27 tsoyzei e!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ "ΑΝΑΓΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΜΙΝΤΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΡΔΕΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ...ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ..Ε ΝΕΟΔΕΞΙΟΙ..
ΠΑΣΟΚ ..ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ...ΩΣ ΑΛΛΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

EXOYN ΠΛΑΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ. Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΨΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΩΣ. ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ. ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 17 ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά 4 με 5 περιφέρειες(από τις 13) αν πάρει το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα και εσείς μας παρουσιάζεται 17 μονάδες διαφορά..
Του κώλου τα εννιάμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΔΙΑΝΟΙΑ ΜΟΥ ΕΣΥ...! ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΕΣΥ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΗ ΒΓΕΙ ΠΑΛΙ Η ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΕΓΙΝΑΝ ΛΙΓΟ ΔΕΞΙΟΤΕΡΟΙ ΠΑΡ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε κύριοι του ai-vres, @ρχ...@ επιστήμονες είστε.
η ανάρτηση λέει το πόσο πρόβατα είστε στις δημοτικές εκλογες σε σχέση με τα κόμματα! Αν είναι σαν κι εσας επιστημονες και οι υπουργοί σας γι αυτό πάει η Ελλάδα κατά διαόλου!

ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Τι σημαίνει 17 μονάδες μπροστά από το ΤΙΠΟΤΑ???

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΔΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗΓΟΜΕΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 3ΕΚ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΕΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλααααααα!!!! 1 με 2 μονάδες και αυτό λόγο Κρήτης.

Ανώνυμος είπε...

Αφού έγινε ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ η... Νταλάρα... αυτή η κυβέρνηση είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΗΗ!!!

Γι αυτό είναι 17 ολόκληρες μονάδες ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Μόνο μια τέτοια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αξίζει στους Έλληνες!

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ!!!

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ!!!

(Άλαλος λαός - Χουντικός καιρός...)

Ανώνυμος είπε...

1. Είναι εκτίμηση εκλογικής επιρροής, δηλαδή όχι πρόθεση ψήφου. Στην πρόθεση ψήφου, σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ είναι από 6,2-7,5% μπροστά. Με τεράστια ποσοστά αποχής και αδιευκρίνιστης ψήφου.
2. Τόσα χρόνια ακούμε και διαβάζουμε πάντα πως "οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες κτλ". Το έλεγαν οι Πασόκοι το 2004 και το 2007. Το έλεγαν οι ΝΔ...οκοι το 2009. Και, με κάποιες μικρές αποκλίσεις, πάντα οι προ της κάλπης μετρήσεις έβγαιναν αληθινές! Είτε άρεσε σε κάποιους, είτε όχι.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύετε κ Πλιάτσιο οτι οι δημοσκοπήσεις εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες και κατά κόρον κομματικά παιχνίδια, με τον τρόπο που διενεργούνται;

Ανώνυμος είπε...

Τι θυμήθηκα τώρα...Τη δημοσκόπηση του Πετράκη για τον Ανδρεάδη!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KAI TI ELIGE AYTI I DIMOYSKOPISI XA-XA?

Ανώνυμος είπε...

Ναι, όταν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα και με τον τρόπο που διατυπώνονται. Ειδικά για θέματα της επικαιρότητας. Ακόμη και από μεγάλες εταιρίες. Είναι ερωτήσεις...παγίδα. Όμως δεν πιστεύω πως όταν έχουμε πρόθεση ψήφου ισχύει αυτό. Και αυτό επειδή το έχουν επιβεβαιώσει οι εκλογές του 2004, του 2007, του 2009...Ολες οι εκλογές. Μιλάω για δημοσκοπήσεις πριν τις κάλπες, όχι τα exit polls.


Υ.Γ. Ο τελευταίος φίλος εγραψε...Είναι καλός επιστήμονας ο κ. Πετράκης. Απλά εκεί...την πάτησε! Όμως είχε μιλήσει για exit poll ουσιαστικα...Και αυτο εχει ενα ρισκο οντως.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

OY PLIATSIOUS DEN MILA? TI EPATHI ORE?

Ανώνυμος είπε...

Ρε Π.Π πάρε παράδειγμα πως στήνουν δημοσκοπήσεις οι οικογένειες(συγκεκριμένα η πιο σιχαμερή Ελληνική οικογένεια,η άλλη δεν είναι Ελληνική).

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=104216

Διάβασε στην αρχή του δημοσιεύματος:

"Στις έρευνες της Public Issue και της ΑΛΚΟ, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη από 3,7 έως 6 μονάδες στον 1ο γύρο και 5 μονάδες στο 2ο. Στον αντίποδα η ΜRB εμφανίζει πρώτη την κ. Μπακογιάννη με 0,6% διαφορά από τον "αντίπαλό" της σε 1ο και 2ο γύρο."

Δηλαδή 7 μέρες πριν ο Σαμαράς κερδίσει με 11 μονάδες διαφορά την Μητσοτάκενα υπήρχε δημοσκόπηση που την έδειχνε να κερδίζει αυτή.
Αν αυτό δεν είναι τρανταχτό παράδειγμα στημένης δημοσκόπηση πιο είναι?

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά έπεσε τραγικά έξω και υποστήριζε τα δικά του μέχρι τελευταία στιγμή. Νομίζω κάποια στιγμή αργότερα τον ξαναείδα να ξανακάνει παρόμοιες αναλύσεις...

Ανώνυμος είπε...

Για να το λες...Δεν τον εχω δει εδω και καιρο παντως. Εκεινες οι εκλογες ηταν ντερμπι ομως!!! Θρίλερ...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ka8omastan persi kai asxoloumastan me to Batopedi, kai ti egine kiroi tou Pa-sok? Tora den asxoloumaste oute gia tis tsepis mas giati etsi? na sas po kai to allo ego fetos oso kai na akribini to petreleo kai i benzini kai tis boltes mou 8a kano kai 8a to kaio mera nixta to kalorifer, esis oloi oi Demek na doume pos me 3,60 8a mporesete na kanete tis yperbasi sas. Sas to leo etsi oma mpas kai xipnisete epitelous apo to li8argo sas. Oson afora tis stimenes dimoskopisis 8a fanei stis ekloges tou Noembri poso 8a pari to Pa-sok.

Ανώνυμος είπε...

To 2007 oλο το ΠΑΣΟΚ και ο σημερινός πρωθυπουργός τα έβαζαν με τις εταιρίες δημοσκοπήσεων. Αλλά το αποτέλεσμα των εκλογών δικαίωσε τις εταιρίες. Το ίδιο και το 2009 με τη ΝΔ. Μιλαμε για βουλευτικες εκλογές. Για τις δημοτικές; Δεν προηγείται δηλαδη ο Κακλαμανης στην Αθήνα και ο Σγουρος στην Αττική; Μέσα θα πεσουν και παλι οι δημοσκοπήσεις...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειμαι με την ντορα .εκεινος ο που βρισκεται;

Ανώνυμος είπε...

Kirie P.P diladi esis pisteyete oti oi dimoskopiseis einai ali8ines? Tote giati mexri simera den ma8ame to pososto apoxis apo tis prosfates bouleytikes ekloges? Episis pisteyete oti ean bgite stin plateia kai rotisete ean to Pa-sok 8a einai stin exousia stis epomenes ekloges o kosmos 8a apada 8etika? As gelaso !!!

Ανώνυμος είπε...

Oι δημοσκοπησεις αποτυπωνουν μια εικόνα τη δεδομενη χρονικη στιγμη. Και αλλο το ερωτημα που θεσατε. "Εάν το ΠΑΣΟΚ ειναι στην εξουσία στις επόμενες εκλογες" και άλλο "τι θα ψηφίζατε εάν τώρα είχαμε εκλογές". Η διαφορά μας είναι πως, όπως εχω γραψει πιο πανω, όλες οι δημοσκοπησεις επιβεβαιωθηκαν, σε ολες τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Είτε τις κέρδισε το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ. Εάν, μετά από μερικούς μήνες, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εχουν τα ιδια ποσοστά, φυσικά και θα τις εμπιστευτώ. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται αυτό...

Υ.Γ. Πώς δεν μάθατε το ποοστό αποχής από τις εκλογές του 2009; Μπορείτε να ανατρέξετε στα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών. Που ειναι, νομιζω, και πιο αξιόπιστο από τις δημοσκοπησεις.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

"Στις έρευνες της Public Issue και της ΑΛΚΟ, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται της Ντόρας Μπακογιάννη από 3,7 έως 6 μονάδες στον 1ο γύρο και 5 μονάδες στο 2ο. Στον αντίποδα η ΜRB εμφανίζει πρώτη την κ. Μπακογιάννη με 0,6% διαφορά από τον "αντίπαλό" της σε 1ο και 2ο γύρο."

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=104216

22 Νοεμβρίου 2009,7 μέρες πρίν ο Σαμαράς κερδίσει με 11 μονάδες διαφορά υπήρχε δημοσκόπηση που είχε πρώτη την Μπακογιάννη.
Αν αυτή δεν είναι κατευθυνόμενη τότε τι είναι ρε Π.Π.

Τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις θα κάνουν,δεν πείθουν κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

Οπα. Σε ποιο ακριβως...εκλεκτορικο σωμα; Για πες μας εάν αυτες οι δημοσκοπησεις, οπως τονιζαν και οι δημοσκοποι, δεν ειχαν να κανουν με σταθερο εκλογικο σωμα. Ειναι σαφες νομιζω. Αλλα μια και ψαχνεις, για πες μας εαν το 2007 και το 2009 επεσαν μεσα...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Kαι, προς επίρρωση των όσων υποστηριζω, για δες το http://news.in.gr/greece/article/?aid=827284. Ειναι επι ΝΔ πριν τις εκλογές του 2007, οταν το ΠΑΣΟΚ τότε φωναζε άδικα και λανθασμενα για τις "στημένες" δημοσκοπησεις.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

kala an yparxoyn akomh yposthriktes ths politikhs poy akoloy8hse h ND otan htan kyvernhsh ti na pw...
oxi oti oi twrinoi toy PASOK einai kai tipota kalyteroi.alla autoi toylaxiston koynane to daxtylaki toys,estw kai ligo.ekeinoi mono sto "oti fame ki oti pioyme htane".eleos dhl re paidia.den ta zhsame ayta?

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ Π.Π

Ανώνυμος είπε...

Tο 2007 και το 2009 πέσαν μέσα στο αποτέλεσμα αλλά αρκετά έξω στα ποσοστά,το μεν 2007 δίναν μικρότερες διαφορές κατά βάση από τις 3,5 που έκατσε και το 2009 μικρότερες διαφορές από τις 10 μονάδες που ήρθε.

Η εποχή μυρίζει μαγείρεμα,και εξηγούμε:
Δεν υπάρχει κανάλι που να είναι κατά του μνημονίου,όλοι εμφανίζουν ελάχιστα τα αρνητικά του στην κοινωνία αλλά κανείς δεν μιλά ανοιχτά για την άποψη που ακούγεται για απομάκρυνση του.

Κανείς δεν μιλά για τις απίστευτες βλακείες και γκάφες του Γιώργου,π.χ. έχει κόψει τόσο χρήμα από τον κόσμο,έχει ακριβύνει τα πάντα και πάει 1 μήνα διακοπές και κανένας δεν λέει τίποτα,σήμερα μιλούσε στο υπουργικό συμβούλιο εν μέσω κρίσης για την προβολή της μεσογειακής διατροφής και της πράσινης ανταγωνιστικότητας...μπούρδες και αηδίες που κανένας δεν σχολιάζει αρνητικά.

Πριν λίγο καιρό έβγαζαν γκάλοπ που έλεγαν πως το 70% του κόσμου θεωρεί πως πρέπει κάτι να αλλάξει στην Ελλάδα και ο Γιώργος στα ξένα δίκτυα έλεγε πως η συντριπτική πλειοψηφία του λαού υποστηρίζει τις επώδυνες αλλαγές που κάνουμε λόγω μνημονίου,ασχολίαστο το γεγονός πως χρησιμοποιεί όπως τον συμφέρει τις γενικές δημοσκοπήσεις.

Κανένα κανάλι δεν εμφανίζει τις αποδοκιμασίες του κόσμου σε βουλευτές και υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και ας υπάρχουν κάποιες και σε βίντεο στο youtube.Η μόνη που ακούστηκε ήταν του Κακλαμάνη και από τότε όλοι μούγκα.

Σημείωσε το,η διαφορά θα είναι 3 με 4 μονάδες υπέρ του ΠΑΣΟΚ και περίπου 500.000 ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές δεν θα κατέβουν καν να ψηφίσουν.
Το ΚΚΕ θα είναι στο 10+.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ταβάνι 4 έως 5 περιφέρειες από τις 13.

Ανώνυμος είπε...

θα τις παρει ολες τις περιφερειες ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ και ο ΖΟΡΟ ακομα μυαλο δεν βαλατε δεν πειραζει 9-4 οι περιφερειες

Ανώνυμος είπε...

Π.Π. μιας και είσαι μέσα στα πράγματα,γιατί ακυρώθηκε η επίσκεψη του Παπακωνσταντίνου στην Κοζάνη τελικά?
Τους πραγματικούς λόγους όχι την επίσημη εκδοχή.

Ανώνυμος είπε...

10 το ΠΑΣΟΚ καιο 3 η Ν.Δ στις Περιφέρειες.
Μ' αυτό το αποτέλεσμα θα είναι ευχαριστηνένη η Ν.Δ γιατί υπάρχει πάνατα κίνδυνος να χάσει και τις 13 Περιφέρειες .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΜΟΙ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Περιφέρειες που θα κερδίσει η ΝΔ είναι:
Κεντρικής Μακεδονίας
Δυτικής Μακεδονίας
Ηπείρου
(Βορ. Αιγαίου) με 60-40 πιθανότητες υπέρ του ΠΑΣΟΚ δηλαδή 3 ή (4)
ενώ θα παλέψει καλά τις
Θεσσαλίας, Στ. Ελλάδας και λόγω της λάθος επιλογής θα χάσει της Πελλοπονήσου με 10%.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν υπηρχε εγγυηση της ομαλοτητας της εκδηλωσης, με πιθανη τη διακοπη της εντος της αιθουσας. Οχι παντως για λογους ασφαλειας.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Η εκδήλωση πότε θα γίνει?

Το Προφίλ μας