Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Λάζαρος Μαλούτας: Μήπως έχετε μπερδευτεί κ. Νανοπούλου;

Με την τελευταία της ανακοίνωση η κ. Άννα Νανοπούλου απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι ποτέ δεν παραιτείται απ΄ την προσπάθεια της να ρίχνει λάσπη και να παρερμηνεύει στοιχεία που αφορούν το Δήμο Κοζάνης.
Τη διαψεύδουν όμως το μεγάλο και σημαντικό έργο που έχει επιτελεστεί όλα αυτά τα χρόνια στην Κοζάνη και, κυρίως, η διαφάνεια με την οποία πορεύτηκε σταθερά η Δημοτική αρχή.
Χρησιμοποιώντας πηχυαίους τίτλους, ζητά την παραίτηση μας ελπίζοντας προφανώς πως χωρίς αντίπαλο θα καταφέρει επιτέλους να αλώσει το Δήμο Κοζάνης, κάτι που δεν πέτυχε ούτε το 2006 όταν κινούνταν με τη «Λεούδεια» δυναμική και τη λογική «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».
Οι πολίτες κ. Νανοπούλου, δεν διατάζονται. Κρίνουν, επιλέγουν, αποφασίζουν. Αυτό εσείς τουλάχιστον θα έπρεπε μετά από 12 χρόνια να το είχατε μάθει.

UPDATE: Απάντηση από το γραφείο τύπου της κ. Νανοπούλου μας ήρθε το πρωί. Διαβάστε παρακάτω. 

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Κοζάνης:
- Η οικονομική του κατάσταση αποτυπώνεται και δημοσιοποιείται κάθε χρόνο μέσω του ισολογισμού, ο οποίος φέτος είναι θετικός. Αν κάποιοι σήμερα θυμήθηκαν να ξανασχοληθούν με τα του Δήμου, είναι θέμα που αφορά μόνο τους ίδιους.
- Όλοι οι οργανισμοί, φορείς, επιχειρήσεις, ακόμα και τα άτομα, όταν επενδύουν με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο, πολλές φορές έχουν την ανάγκη κεφαλαίων που προέρχονται από δανεισμό. Το δεδομένο και μόνο πως στα πλαίσια του Γ΄ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, για να αναφέρουμε ένα μόνο χαρακτηριστικό παράδειγμα αν και υπάρχουν πολλά ακόμα, επενδύθηκαν από το Δήμο μας πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, με την υλοποίηση μεγάλων και σημαντικών έργων, κάτι που οδηγούσε αναπόφευκτα και στο δανεισμό για την χρηματοδότηση των μελετών, την αγορά γης για την υλοποίηση των έργων και την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής, αρκεί για να δώσει την απάντηση στην κ. Νανοπούλου. Ας μας απαντήσει όμως η ίδια, αν πιστεύει πως έπρεπε να αποφύγουμε το δανεισμό, στερώντας έτσι την Κοζάνη και την ευρύτερη περιοχή από την ενίσχυση της με δεκάδες εκατομμυρίων απ΄ τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και προγράμματα.
- Σε ό,τι αφορά την αναφορά της στις Δημοτικές Επιχειρήσεις, ας μας πει επιτέλους καθαρά τι θέλει; Να συρρικνώσουμε Ωδείο και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ; Να στερήσουμε απ΄ τους πολίτες τις αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις; Να στερήσουμε απ΄ τους πολίτες τα ΚΑΠΗ και τους παιδικούς σταθμούς; Να διαλύσουμε την κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης που με τόσο κόπο οικοδομήσαμε όλοι μαζί;
Η πρακτική που ακολουθεί «μια στο καρφί και μια στο πέταλο», πρέπει κάποτε να το καταλάβει, δεν είναι πολιτική πρόταση. Η πρόταση της τελικά ποια είναι; Τα κλείνουμε όλα;
Αναφερόμενη στην ανακοίνωση της στα χρέη του Δήμου Κοζάνης φυσικά παραλείπει να αναφέρει αυτό που της είναι γνωστό. Πως είναι κατά τι μικρότερα απ΄ τα οφειλόμενα του κράτους προς το Δήμο μας. Εμείς δεν παραιτηθήκαμε ποτέ απ΄ τη διεκδίκηση τους, όποιος και αν ήταν στην κεντρική εξουσία και δεν πρόκειται να το κάνουμε ποτέ. Άλλοι τα ξέχασαν όταν επένδυαν το πολιτικό τους μέλλον σε άλλα πεδία...
Μπορεί για τους πολίτες να είναι αυτονόητο, αλλά ας πληροφορήσουμε την κ. Νανοπούλου πως ο Δήμος Κοζάνης είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της περιοχής μετά τη ΔΕΗ και φυσικά συνεχίζει το αναπτυξιακό του έργο, σε μια εποχή που Δημόσιο αργεί, ελλείψει σχεδίων και μελετών των τελευταίων ετών.
Αδιάψευστοι μάρτυρες τα έργα προϋπολογισμού 15 εκ. ευρώ που υλοποιεί μέσω ΕΣΠΑ η ΔΕΥΑΚ, η δρομολόγηση της κατασκευής της νέας σύγχρονης Βιβλιοθήκης και δεκάδες άλλα έτοιμα και ώριμα έργα που αναμένουν την ενεργοποίηση της επόμενης φάση του ΕΣΠΑ για να ξεκινήσουν.
Έτσι στηρίζει ο Δήμος την τοπική αγορά, όπως τη στήριξε δίνοντας τη μάχη μαζί με όλους για να αποφευχθεί η συρρίκνωση του ΤΕΙ μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική κοινωνία. Αλήθεια, σε εκείνη τη μάχη που ακριβώς βρισκόταν η κ. Νανοπούλου;
Η Δημοτική αρχή Κοζάνης δεν ξεχνά, δεν αργεί, δεν δίνει τις μάχες της αναλόγως με τις προσωπικές βλέψεις και επιδιώξεις του καθενός. Πορεύεται με όραμα, γνώση, σχέδιο και αποτελεσματικότητα. Μα πάνω απ΄ όλα με καθαρότητα και διαφάνεια, γιατί δεν είχε και δεν έχει ποτέ τίποτα να φοβηθεί από υποθέσεις ανάλογες του Βατοπεδίου, των ομολόγων και της Siemens.


Λάζαρος Μαλούτας,
Δήμαρχος Κοζάνης


Απάντηση σε δημοσίευμα του Κου Μαλούτα
-  Ο Δήμος Κοζάνης δεν ξέρουμε, αν βάσει επίσημων στοιχείων είναι ο δεύτερος εργοδότης στην περιοχή μετά τη ΔΕΗ.Σίγουρα όμως είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ  ( δημόσιος φορέας ) στην περιοχή ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ, δεν τις αποδίδει στα ταμεία και χρεώνει τους δημότες με προσαυξήσεις κακοπληρωτή. 
 -Ο Δήμος Κοζάνης κατά παρατήρηση τον ορκωτού λογιστή στον ισολογισμό με υπογραφή και σφραγίδα είναι επίσης ο πρώτος Δήμος στη χώρα που θα πληρώσει 1.000.000 € για προσαυξήσεις από τις καθυστερήσεις του, σε πληρωμή οφειλομένων φόρων και εισφορών.
 -Πως συνέτεινε κ. Μαλούτα στην μείωση της ανεργίας ο Δήμος της Κοζάνης όταν είμαστε ως πόλη πρωταθλήτρια στην ανεργία:
Τι ανάπτυξη δημιουργήσατε στον Δήμο όλα τα χρόνια που η ομάδα σας διοικεί:
-Tι λένε οι άνεργοι νέοι μας για τις αδιαφανείς προσλήψεις του παρελθόντος των οποίων ποτέ δεν είχαν το δικαίωμα να λάβουν γνώση:
Η κοινή γνώμη ξέρει ότι από τον Δήμο Κοζάνης “διδάχθηκαν” οι φωτογραφικές προκηρύξεις
Ποιο αλήθεια έργο κάνατε μέσα στην τελευταία τετραετία:
 Ξαναζεσταίνετε τις μελέτες του προκατόχου σας προεκλογικής περιόδου 2006 και τις ξαναπαρουσιάζετε.( Δημοτική Βιβλιοθήκη, κεντρική πλατεία κ.λ.π )
Τους Δημάρχους κ. Μαλούτα τους εκλέγει ο λαός και ας τον αφήσουμε να κρίνει.
Εσείς εκλεγήκατε ως δημοτικός σύμβουλος και είστε αναπληρών δήμαρχος λόγω μεταπήδησης του αρχικά εκλεγέντος σε άλλο αξίωμα
Με την αλόγιστη υπερχρέωση του Δήμου το Ωδείο, τα ΚΑΠΗ και το
ΔΗΠΕΘΕ κινδυνεύουν από εσάς και όχι από άλλη χρηστή διοίκηση και διαχείριση. 
Ευτυχώς είναι γνωστό στους πολίτες ότι η Άννα Νανοπούλου δεν είχε καμία σχέση με ότι βρώμικο στην πολιτική.
Είναι πανθομολογουμένο ότι το καθαρό της πρόσωπο, το διατήρησε έναντι πάντων και το  αντέταξε στους όποιους κακούς τοπικούς εκφραστές και των δύο κυβερνήσεων. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν  καταγεγραμμένες από τους πολίτες και την
ιστορία μαύρες σελίδες. Η Άννα Νανοπούλου εναντιώθηκε στα φαινόμενα διαφθοράς, δεν δέχθηκε θέσεις και έμεινε σταθερή στα ΠΙΣΤΕΥΩ της και κόντρα στους διακομματικούς ¨μηχανισμούς¨
που δρούσαν εναντίον της γι’αυτόν ακριβώς το λόγο.
Από το γραφείο τύπου
Της Δημάρχου Άννας Νανοπούλου

48 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

lazare asto DEN petheis kanenan

exei dikio i anna kai to xereis

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μαλούτα η απάντηση σας με γέμισε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.

Αντι να δώσετε εξηγήσεις για τα χρέη κάνετε λόγο για διαφάνεια. Την ίδια ώρα έχει γεμίσει ο τόποσ με συμβάσεις της τελευταίας στιγμής λίγων μηνών για τους σκληροπυρηνικούς Κοζανίτες ψηφοφόρους σας

Ουτε λόγος για τα εκατοντάδες πεταμένων? χιλιάδων ευρώ στην ακυρη κωδικοποιηση της βιβλιοθήκης και των άχρηστων ευτελών έργων.

Η λαική εντολή σας μεταφράζεται σε πελατιακές σχέσεις δεσμευσης των πολιτών και υπόγειας διαβουλευσης! Πειτε μας για τη σελίδα του δήμου πόσο κάνει και που την κάνατε?

Ευτυχώς ήδη τα gallop αποτυπώνουν την ελλειματικότητα σας και την αποστροφή των πολιτών στην κληρονομιά του Κουκουλωνόπουλου και της γνωστής παρεούλας.

Δεν υπάρχει δήμος στην Δυτική Μακεδονία που δεν χρήζει ΑΛΛΑΓΗΣ αλλα ειδικά στα Σέρβια και την Κοζάνη είναι επιτακτική ανάγκη

Μόνο λύπη μας προκαλείτε και αποστροφή

Aivres ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Που κολαει ο Δήμος με το Βατοπέδι??Αλλά σα γνήσιος σοσιαλιστής που είσαι Λαζο το ξέρεις καλά το παιγνίδι της προπαγανδας....Οι μέρες σου ειναι μετρημένες...Καλη σταδιοδρομια από την αντιπολιτευση ομως..........

Ανώνυμος είπε...

Ma kala o maloytas diavazei ti grafei?

O maloutas einai tis sxolis kokoliou

Ανώνυμος είπε...

Σ΅ςςςςςςςςςς Καντε ησυχία....θα ξυπνήσει ου (αντι)Δήμαρχους

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαζαρε..... απωθείς κ εμάς με αυτα που σου γράφουν.. Αντι να πείς ναι φταίμε λες οκ εμείς το δημοσιοποιούμε, αντί να πεις ναι κάναμε κακοδιαχείρηση η ομάδα της προπαγάνδας λεει να κλείσουμε το ΔΗΜΟ??? ρε πατε καλά??? Εσεις φέρατρε τισ δημοτικές επειχηρήσεις σε τραγικό βαθμό και είστε απολυτα υπαίτια για τη κατάσταση τους!!! Σόρρυ που θα στο πω.. αλλα αν θεσ να γίνει πολιτικός πρεπει να μιλάς σαν πολιτικός, και να αλαμβα΄νρις τις ευθύνες των πράξεων σου~! Καλα για ζιμενσ κ βατοπέδια δε συζητώ μάλλον εσύ έχεισ τελικά μπερδευτεί..
Ε ρε τι έχει να γίνει... Να σ πω.. Μήπως να δώσεις το χρίσμα πίσω, να το πάρ κανας άλλος γιατι ουτε μεις δε θα σε ψηφίσουμε!

Νανοπούλου τόσα χρόνιασε λέγαν ξυνή! Ξυνό θα τους βγει να μου το θυμηθείς.

Ανώνυμος είπε...

h nanopoulou den mou einai ka8olou sympathitikia

alla me fainetai gata ke tha vgei dimarxina epeidi apo aftous pou iparxoun einai i pio pou mporei

o malutas lei psemata kai i kosanites kserun oti oloi sto dimarxio exoun lerwsh th folia tus

apla molis vgei i nanopoulou tha xenerosei giati afta pou 8a vrei ine poli vrwmia kai kanena frago, ta fagan ola metaxy tous aytoi ap ton koukoulopoulo

Giotis Pag.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μπλόγκερ

Ο κύριος Κουκουλόπουλος θα αναλάβει την πολτική ευθύνη που του αναλογεί καθ αναλογίαν 19/20 για την τραγικότατη κατάσταση των οικονομικών του Δήμου?

Μετά την πολιτική ατολμία του να κατεβεί Περιφερειάρχης θα Τολμήσει να μας εξηγήσει που πήγαν τα εκτομμύρια ευρώ που αναφέρει η Κυρία Νανοπούλου?

Η Κυρία Σιώμου που ήταν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα τραβήχτηκε σε άλλη κίνηση πολιτών?

Λάζαρε δεν βλέπεις πως σε άφησαν μόνο να βγάλεις το φίδι?

Για να σε στηρίξουμε πες την αλήθεια, μιλα για το φαγοπότι και τη διαφθορά. Σε βρήκαν ήσυχο και σε πέταξαν μόνο απέξω..

ΜΙΛΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατι θα αλλάξει η ηγεσία και θα πάρεις της έκθεση του Κουκουλόπουλου πάνω σου κι αυτός θα σφυρίζει ΚΛΕΦΤΙΚΑ το έντεκα

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μαλουτα το εχετε χαμενο ντιπ για ντιπ ! Φτανει πια το ποτηρι ξεχυλισε και ο λαος θα αναδειξει αυτον που πραγματικα αξιζει! ο Δημος Κοζανης χρειαζεται μια μεγαλη αλλαγη η ωρα εφτασε!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

matheno magkes GALOGAYROS arhigos ypopsifios sta SERVIA. Pire to hrisma.Xipniste.

Ανώνυμος είπε...

OY GALOYGAYROUS PIR TOY HRISMA OYRE.
ZITOY OY GALOYGAYROUS.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΩ!!!! ΣΟΥΒΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXA GALOUGALOUS
XAXAXAXAXAXAXXAXA

112 είπε...

ΛΑΖΑΡΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ .ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ . ΤΙ ΔΕΚΑ ΤΙ ΕΝΤΕΚΑ ,ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Η νουδουλα τι να κανει;

Ανώνυμος είπε...

112 se vriskw polu anenimerwto, i noudoula exei mia ipopsifio, kai o maloutas exei apenanti tou kai tin tasa siwmou me syriza kai oikologous

oso gia tous nekrous pragmati exeis dikio, nekroi eimastetosa xronia me tin parea ayti

pane ta 6minakia kai ta 8minakia 112

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά 20 χρόνια τόσα χρέη τόσες πελατειακές σχέσεις τοση φθορά, και μιλάτε? Κύριε Μαλούτα ακούτε καθόλου τους πολίτες τι λένε για την κάθοδο σας στις εκλογές?

Εχετε κουράσει και κουραστεί

ΕΛΙΜΕΙΩΤΗΣ είπε...

ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ.
ΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ;
Ε΄ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ; ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ;
ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΩΝ ΕΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΠΑΡΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η κ.ΑΝΝΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.
ΑΚΕΡΑΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΩΝ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΔΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ.
Η ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΜΥΤΑ, ΥΠΕΡΟΠΤΡΙΑ-ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ".
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΣΤΟΧΕΣ...
ΛΑΖΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ !
ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΙΜΕΙΩΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΖΑΡΕΕΕΕ...ΔΕΥΡΟ ΟΞΩ..(ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)..
ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ..ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ?
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ..

Ανώνυμος είπε...

3.01 ta pragmata allaxan kai to xereis. O Maloutas einai polu ligos oxi mono apenanti stin Anna alla kai ston Koukoulopoulo

ta provlimata polla, polloi lene oti o maloutas de vriskei kan atoma gia to sydiasmo tou

sta egainia tou Ellispontou itan sxedon anuparktos gia olous

Oi prosvoles sto proswpo tis kurias Nanopoulou gyrnane san mpoumerang

Allo psylomitis kai allo LIGOS

Allo psylomytis kai allo 20etia

Ektos apo to psylomytis ti allo exete na peite

Xereis me posi diafora exase apo ton Pari kai milas gia antipathies? O Maloutas den sygentrwse pote tis xiliades psifous tis k.Annas


NANOPOULOU DYNATA KAI KATHARA

Ανώνυμος είπε...

re paidia kaneis den eipe oti o Maloutas den einai kalos an8rwpos, mia xara einai kalos kai yshxos

oute kaneis leei oti ola ayta ta xronia DEN egine ergo, oute i nanopoulou i idia den to xei pei

aplws i logiki tou kosmou pleon leei na dokimasoume kai kati allo

o filos parapanw milise gia elimeia kai aiani OK

padws kai egw pou eimai fili tis annas vlepw pws stin Kozani o kosmos pia einai polu 8etikos apenanti tis

anti na vrisomaste as kaneo o kthenas ti douleia tou swsta

kalo agwna se olous kai pistevw akradanta oti i anna einai idi DIMARXINA

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ..
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ..ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ..ΗΜΟΥΝΑ ΝΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΑ..ΓΕΡΑΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ?
ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΣΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ?
20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Η ΚΟΖΑΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ..ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ , ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ , ΔΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ , ΔΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΘ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΩΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...(ΜΕΡΙΚΟΥΣ)...

Ανώνυμος είπε...

μπραβο 5.51

Ανώνυμος είπε...

Oli i Kozani leei oti o Maloutas den paei ka8olou kala, dyskolevetai na kleisei akomi kai to psifodeltio. Epi pari perimenan stin oura

I Kozanitiki enotita oloklirwse tin poreia tis paidia

Kairos gia allagi

Ανώνυμος είπε...

Bye Bye Malouta

Ανώνυμος είπε...

Ονειρέψου φίλε μου … δεν πειράζει.
Άλλωστε 2 μήνες μήνανε ακόμη.
Να φάει και κανένα ζεστό φαί και ο Τζίτζικας.

Ανώνυμος είπε...

Μαλούτας απο την πρώτη Κυριακή.
Μιαν κι' όξου που έλεγε και ο Παγούνης.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΥΧΗ
ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!

Η ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ

Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗ
ΤΡΙΦΤΗΚΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΑ
ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΛΟΥΤΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΩΤΗΘΕΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Η ΝΔ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΥΑΚΙΔΗΣ, ΣΑΝΙΔΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΞΩ Η ΝΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ! Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ!!

Ανώνυμος είπε...

esi file pou tous eides poutakidi, sanidi, tsiartsioni k topalidi? eipe kanas oti katevenei gia dimarxos ... apla de katalaveneis to pio aplo apo ola!! eidan oti o dimos penraite eykola k ipirxan polloi mnistires. ayta ta xerei olos o kosmos. egw prosopika pantos ti xeretaw k me xeretaei..! tora esi ti les..... ala 8a sai k si apo aytous pou troei apo to dimo(

Ανώνυμος είπε...

ειμαι δεξιός αλλα Νανοπουλου δεν ξαναψηφίζω φτάνει πια μας κούρασε.

Ανώνυμος είπε...

11.17 ti ekane kai se kourase? isws prospa8ei na vgalei ti poli apo to adiexodo alla esi kourastikes ?? ax ax ax... de peirazei psifise malouta!! dose dynami sto katestimeno pou mono mprosta de se paei.

P.K.

Ανώνυμος είπε...

paidia einai asteio ayto pou kanane ta maloutakia... prospathoun na grapsoun edw mesa oti kourase i anna kai oxi i 20etia xaxaxaxaxa

kai afiste ta peri ND ...oloi xeroun pws sanidis topalidis kai poutakidis mazi me tin anna sxediazoun tin avriani imera

ESEIS metriste tis dynameis sas twra pou efyge o paris kai i tasa mazepse kosmo kai kosmaki

me vasi tis metriseis o maloutas erxetai tritos
mathate kana gallopaki????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τον Τζίτζικα δεν τον σκέφτεται κανείς ;
Αφήστε τη γυναίκα να πάει να του σιδερώσει κανένα πουκάμισο , να του κάνει κανένα ζεστό φαΐ.
Τρίτη φορά στην Αντιπολίτευση …. Κρίμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

astin esy emeis tha tin psifisoume kai mageirepse tou esy

poio polu krima einai to prwti fora stin antipoliteysi kai ayto einai pou tha niwsei o Lazos ki esy

Ανώνυμος είπε...

Η Κ. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΤΟΝ Κ. ΜΑΛΟΥΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ! Κ. ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ 1.26. ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΝΑΚΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΤΟΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

o tsanasktidis apolamvanei tis stirixi xiliadws psifoforwn kai ayto kapoious tous enoxlei

Kat arxas den xeroume an tha einai ypopsyfios alla kai na einai einaI ikanos

I kyria Anna paei polu kala kai kapoioi enoxlountai

FYSIKO

Ανώνυμος είπε...

STIRIZOUME TIN ANNA LAZO AKOMA KI EMEIS POY SE PSIFISAME OXI MONO SAN SYNDIASMO ALLA KAI SAN SYMVOULO

DEN MPOREITE NA MAS KASMEREPSPETE ALLO
ESTW KAI META APO 20 XRONIA XYNPISAME

NOMIZETE PWS EISTE AIWNIOI???

Ανώνυμος είπε...

Άννα σε ψήφισα δύο φορές για Δήμαρχο.
Νισάφι, φτάνει πια !!!!
Αν και είμαι από τα γεννοφάσκια μου Δεξιός ΔΕΝ ΣΕ ΨΑΝΑΨΗΦΊΖΩ

Ανώνυμος είπε...

11.00 mikro to kako mono esy den 8a tin xanapsifiseis


EMEIS EIMSTE MAZI SOU ANNA DYNATA

112 είπε...

ΑΝΝΑ ΣΗΝ ΚΟΖΙΑΝ ΛΕΝ ΤΣ ΓΑΤΑΣ ΟΥ ΚΟΥΣΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΙΡΑΜΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

annoula apofasismena kai dynata

Ανώνυμος είπε...

anna asta ayta DEN EINAI GIA SENA.

Ανώνυμος είπε...

anexartita apo kathe kommatiki arxi kai ideologia einai dropi se mia poli pou exei kanei vimata mono pros ta piso na mi thelei mia alagi..eleos pia oute nosokomeio den exete ..san adidimarxos auto o k maloutas den to gnorize???opoia arxi kai na ipiretouse...kali epitixia stin nanopoylou giati einai kati diaforetiko kai diaforetika elpizo na ferthei ston topo

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ( ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ )
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΠΟΟΟΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ??
ΧΛΩΜΑ Ε ? ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ . (ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ) ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΖΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ . ( ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΝ LIONS .)
ΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΟΥΛΑ ( ΧΑ ΧΑ ΑΝΟΥΛΑ 150 ΕΤΩΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ) Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΡΙΑ ΑΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ . ΜΑΖΕΥΤΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΗ .
( ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ) ΕΣΥ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΛΥΝΤΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΣ ΚΑΝΑ ΦΑΙ (ΟΥΣΤ)

Το Προφίλ μας