Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Δεσμεύσεις Παπανδρέου στη ΔΕΘ. "Τη μάχη ή θα την κερδίσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί "

Μείωση της φορολογίας για τα μη διανεμόμενα κέρδη από το 24% στο 20% από το 2011, καθώς και δυνατότητα στις επιχειρήσεις να κλείσουν οριστικά όλες τις ανέλεγκτες χρήσεις εξήγγειλε από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός. 
Ο κ. Παναδρέου ανέφερε επίσης ότι ζήτησε ακόμη από τον υπουργό Οικονομικών να κάνει «ό,τι καλύτερο ώστε να βοηθηθούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι ακόμη και αυτό το χειμώνα». 
Ανακοίνωσε ακόμα ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα δημιουργηθεί μία νέα «κάρτα πολίτη» με την οποία, όπως είπε, θα πραγματοποιείται πλήθος συναλλαγών με τη δημόσια διοίκηση χωρίς να απαιτείται άλλο έγγραφο.

 
Αναφέρθηκε στη δημιουργία ενός Συμβουλίου Επενδύσεων, στο οποίο θα συμμετέχουν διευθύνοντες σύμβουλοι κορυφαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στους ομογενείς, οι οποίοι θα συμβάλουν στη χάραξη της επενδυτικής πορείας της χώρας. 
Στη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής μέχρι το τέλος του έτους, στις οποίες περιλαμβάνονται η απελευθέρωση των φορτηγών, το άνοιγμα όλων των άλλων κλειστών επαγγελμάτων, το σχέδιο αναδιάρθρωσης του ΟΣΕ και σχέδια για τον εξορθολογισμό της λειτουργίας όλων των ζημιογόνων ΔΕΚΟ, η αναδιάρθρωση του φορολογικού μηχανισμού, νέο πλαίσιο για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης, ο νέος αναπτυξιακός νόμος, η εξειδίκευση του σχεδίου για τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας και το σχέδιο για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος. 
Άλλες προτεραιότητες είναι η ολοκλήρωση της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής στο δημόσιο, το νέο πλαίσιο για τις προμήθειες των νοσοκομείων και ολοκλήρωση των διπλογραφικών, η λειτουργία του ολοήμερου νοσοκομείου, η λειτουργία του Γενικού Εμπορικού Μητρώου, η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης νέων επιχειρήσεων, το νέο σχέδιο για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας. 
Έστειλε ακόμη μήνυμα αισιοδοξίας και συλλογικής προσπάθειας για την αναμόρφωση της χώρας. «Η μάχη που δίνουμε είναι για την επιβίωση της Ελλάδας. Η μάχη δεν είναι μάχη που θα κερδίσει ή θα χάσει ο πρωθυπουργός ή η κυβέρνησή του. Αυτή την μάχη ή θα την κερδίσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Μαζί, θα τα καταφέρουμε. Μαζί θα αναμορφώσουμε την Ελλάδα. Η πρόκληση δεν είναι κομματική. Είναι πατριωτική». 
Αναφερόμενος στους 11 μήνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός είπε ότι απέτρεψε τη χρεοκοπία της χώρας και παρατήρησε: «Καταβάλαμε μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Δώσαμε ένα σκληρό, καθημερινό, αδυσώπητο αγώνα για να σώσουμε την πατρίδα μας από αυτό που μόλις πριν από λίγους μήνες όλοι θεωρούσαν δεδομένο.Τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Το θέμα δεν ήταν το «αν», αλλά το «πότε». Κι όμως. Με αγώνα όλων των Ελλήνων, με σκληρή προσπάθεια, με κόπο, με θυσίες, καταφέραμε να αποτρέψουμε αυτό που και εντός και εκτός της χώρας θεωρούσαν αναπόφευκτο». Τόνισε επίσης ότι ο ελληνικός λαός «είναι ο μόνος που αξίζει με το παραπάνω» τα εγκωμιαστικά σχόλια που διατυπώνονται τον τελευταίο καιρό για τη χώρα. «Όπως μαζί καταφέραμε να σώσουμε την πατρίδα μας από τη χρεοκοπία, έτσι πιστεύω βαθιά, ότι θα πετύχουμε να αλλάξουμε οριστικά, να αναμορφώσουμε την Ελλάδα», είπε ο πρωθυπουργός. 
Ανέφερε ότι δίνει μάχη «χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος». 
Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμα ότι αυτό που καθηλώνει την Ελλάδα είναι η νοοτροπία του «δεν γίνεται», βάσει της οποίας «χτίσαμε έναν κόσμο γραφειοκρατίας και εξουσιολαγνίας». Όπως είπε, είναι καιρός «το “δεν γίνεται” να το κάνουμε… “ναι, γίνεται”». 
Πηγή : www.report24.gr

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIORGAKI
ETSI POY TO PAS SIGOYRA THA BOYLIAKSOYME

Ανώνυμος είπε...

Όπως παρουσιάζεται από την έρευνα, 82 καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης, έβαλαν λουκέτο μέσα στο 2010, από το σύνολο των 456, γεγονός που ανεβάζει το ποσοστό των κλειστών καταστημάτων στο 18%, μόνο για τη χρονιά που διανύουμε.

λεφτά υπάρχουν...ναι γίνεται

Πράσινη γλίτσα είπε...

η δεν ξέρετε τι σας γίνεται...η εκτελείτε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλιώς δεν εξηγείτε.

Ανώνυμος είπε...

"Μείωση της φορολογίας για τα μη διανεμόμενα κέρδη από το 24% στο 20% από το 2011"

Να το ξέρεις Πασοκε το ΦΠΑ που ανέβασε σε εσένα και τα αγοράζεις όλα ακριβότερα,το κερδίζει το αφεντικό σου.
Η πολυεθνική που μαζεύει το χρήμα σου από τα πανάκριβα είδη διαβίωσης (μη πει κανείς ότι το έκανε για τις μικρές επιχειρήσεις,αυτές δεν έχουν έσοδα εδώ και μήνες οπότε για αυτούς δεν έχει νόημα) θα πληρώνει λιγότερους φόρους από τα κέρδη της.

Δεν το βλέπετε μπροστά σας πως η κυβέρνηση που σας κορόιδεψε και την ψηφίσατε,επιλέγει να υποστηρίξει τους πλούσιους και όχι εσάς?

Λεφτά υπάρχουν,τα παίρνουμε από τους φτωχούς και τα δίνουμε στους πλούσιους.

Ανώνυμος είπε...

Se ti desmeytike o Giorgakis se ti? Persi tetion kero elege oti leyta iparxoune, oti den 8a ginoune miosis mis8on kai ayxisi toy ΦΠΑ kai pola alla psemata, Den ixere to pedi se pia katastasi briskete i xora? O probopoulos tous ixe enimerosi kala tote, alla o Giorgakis mono exousia i8ele. Persi oli i Ellada me to Batopedi asxoloutane, fetos oute me tin tsepi tou den asxolite kai exoume olous tou Karagiozides na mas kibernane. Xonepsteto i Ellada exi falirisi aplos o Giorgakis tin edose paratasi tin xreokopia gia na prolabei na gini pro8ipourgos. Oute gia tin Ellada niazete mias kai einai Amerikanakias alla oute gia tous simpolites tou.

Ανώνυμος είπε...

YG: na ton Dite simera ton Giorgaki stin sinedeyxi tipou pou 8a dosei, Alla 8a ton rotane kai alla 8a apada kai ayto legete diplomatia?

ALLA 8A TON ROTANE KAI ALLA 8A APADA. na me thimaste se ayto pou grafo tora.

Ανώνυμος είπε...

"Τη μάχη ή θα την κερδίσουμε όλοι μαζί ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί"

Όχι Γιώργο όταν μου έκανες ένα μήνα διακοπές και εγώ πήγα ένα σαββατοκύριακο στην Κατερίνη μετά από χρόνια γιατί δεν υπήρχε μια,δεν είμαστε μαζί.

Ώρα να τα μαζεύεις.

Ανώνυμος είπε...

Αν το πρόβλημα ειναι η διακοποες σου συντροφε τοτε να σε στειλουμε κανενα τρίμηνο ... έτσι για να σώσουμε την Ελλάδα. Τ έξοδα δικά μας .

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι μόνο οι διακοπές και το ξέρετε καλά.
Εθελοτυφλείτε σύντροφοι,όπως εθελοτυφλούσαν οι δεξιοί παλιότερα στις διαμαρτυρίες του λαού.
Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία η κουβέντα σύντροφε αλλά περίμενε να ξεπεράσουμε εντελώς τον κίνδυνο για την χρεοκοπία της Ελλάδας και ξανασυζητάμε και αν χρειαστεί κάνουμε και καμιά επανάσταση. Μέχρι τότε όμως άσε τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά .

Ανώνυμος είπε...

Για πες μας 11:29 πως φαντάζεσαι τη χώρα μετά τη διάσωσή μας;;; Γιατί εγώ βλέπω 1 εκατομμύριο μετανάστες, 9 εκατομμύρια να ψοφάνε από την πείνα, και 1 εκατομμύριο πλούσιους, βολεμένους και ρουφιάνους. Η ιστορία επαναλαμβάνεται 70 χρόνια μετά, αλλά ο ραγιαδισμός και ο φιλοτομαρισμός δε θα φύγουν ΠΟΤΕ από δω.... Είμαι σίγουρος ότι αν φτύναμε στα μούτρα τους εβραιο-τραπεζίτες όπως κάνανε και άλλες χώρες θα 'χαμε μια ελπίδα έστω και στο μακρινό μέλλον... Δυστυχώς όμως η γνωστή οικογένεια έχει πάρει εργολαβία τη χώρα μας...

Ανώνυμος είπε...

Άιντε από εδώ που θα κάτσω και θα περιμένω να μου κάνετε εμένα και όλου του λαού την ζωή μπάχαλο.
Ή είσαι με τον λαό και είσαι όντως σύντροφος ή είσαι με τους τραπεζίτες και ψηφίζεις τον Γιωργάκη.

Τέρμα οι υποκρισίες.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή:Έρχεται νταλίκα!

…Ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, αντιμνημονιακός , διαγραμμένος από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος δήμαρχος Ορωπού,στο πρωϊνό του Mega διατύπωσε τον φόβο, ότι το φώς που βλέπουν κάποιοι στο τούνελ,είναι η νταλίκα που έρχεται από απέναντι.

http://www.zoomnews.gr/?p=48734

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΔΕΞΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

PAR TO XAMPARI OTI DEN EIMASTE OLOI DEKSIOI REEEEEEEEE

Πράσινη γλίτσα είπε...

Αυτά που ακούσαμε χθες στην ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό του μνημονίου είναι να σε κάνουν ώρες ώρες να απορείς.
Η χαζό είναι το παιδί η εμείς από την πείνα έχουμε λαλίσει και πλέον δεν ξέρουμε τι ακούμε.
Πρέπει κανείς ή να είναι εκτός πραγματικότητας ή να θέλει, σώνει και καλά, να προκαλέσει την κοινή γνώμη!
Για να κόβει πρώτα μισθούς και συντάξεις, να “βυθίζει” τους πολίτες στην ανεργία, στα λουκέτα και στην ακρίβεια και, στη συνέχεια, να παριστάνει τον “αντιεξουσιαστή” και τον “προοδευτικό”.
Δεν ξέρουμε, τελικά, ποιο από τα δυο ισχύει για τον κ. Παπανδρέου: Είναι εκτός πραγματικότητας ή θέλει να προκαλέσει τον Ελληνικό Λαό;».
Για να μην θυμηθούμε και το αμίμητο που είπε χθες «Σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία».
Τι να πει κανείς δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε πλέον.

Ο άνθρωπος ζει σε άλλο πλανήτη!

Πράσινη γλιτσα είπε...

Ο Παπανδρέου το λιγότερο δύο μήνες πριν από τις προηγούμενες εκλογές, γνώριζε αποδεδειγμένα την ακριβή κατάσταση της οικονομίας, τουλάχιστον ως αδρή στατιστική απεικόνιση. Ήξερε επίσης τις προθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και είχε ενημερωθεί από παράγοντες του ΔΝΤ ότι οι αγορές πιέζουν για να λάβει η κυβέρνηση μέτρα στην ίδια κατεύθυνση που λαμβάνει και σήμερα.
Όμως ο σημερινός πρωθυπουργός έκανε το κορόιδο, κάνοντας επαναστατική γυμναστική στο μπαλκόνι, την οποία συνέχισε σε ομολογουμένως, χαμηλότερους ρυθμούς και αμέσως μετά την σύσταση της κυβέρνησής του.
Από κει κι έπειτα, φαντάζομαι ότι όλοι θυμάστε τι ακριβώς συνέβη και την ανεπίτρεπτη δημαγωγία που ακολούθησε για να φτάσουμε στο δίλλημα "ή τρόικα και περιορισμένη κυριαρχία, ή πτώχευση".

Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία ότι ο Κώστας Καραμανλής εξαπατούσε συνειδητά τον ελληνικό λαό – και όχι την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία είχε τρόπο να γνωρίζει την πραγματικότητα - για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου, όχι μόνον εξαπάτησε το εκλογικό σώμα μέσω των εξαγγελιών που γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να εφαρμόσει, αλλά και με την τακτική που ακολούθησε ώστε η χώρα να υπαχθεί εμμέσως στην δικαιοδοσία του ΔΝΤ.

Τώρα αποκαλύπτεται σιγά-σιγά ότι το Μνημόνιο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το φύλλο συκής του καθεστώτος και των πολιτικών δυνάμεων που το στηρίζουν.
Οι Έλληνες έπρεπε να πτωχεύσουν για να τα βρουν Αμερικανοί και Γερμανοί, για να μην καταρρεύσει αυτόματα το τραπεζικό σύστημα, για να δοθεί χρόνος να βγάλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό όσοι διέθεταν γερούς λογαριασμούς και για να ισοπεδωθεί η ελληνική κοινωνία ώστε να αναπτυχθούν προϋποθέσεις επικερδών επενδύσεων στο μέλλον από ξένους και ντόπιους τυχοδιώκτες των αγορών.
Προφανώς, για όσους έχουν στοιχειώδη γνώση της πολιτικής διαδικασίας, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα τα επώδυνα μέτρα εις βάρος της κοινωνίας που λαμβάνονται σήμερα να είχαν ληφθεί με την βούληση τμήματος του πολιτικού συστήματος της χώρας και άλλο πράγμα αυτά να εμφανίζονται υπαγορευόμενα και εποπτευόμενα από τρεις σύγχρονες εγγυήτριες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης στην Ευρώπη.

Οι πολιτικές δυνάμεις που παρέδωσαν την χώρα στην τρόικα για να αποφύγουν σωρευτικά το πολιτικό κόστος της μεταπολιτευτικής πολιτείας τους, θα πρέπει να δώσουν λόγο στον ελληνικό λαό σήμερα και όχι ασφαλώς στον ιστορικό του μέλλοντος.
Νοιώθοντας η κυβέρνηση ότι πλέον συμπιέζεται ασφυκτικά μεταξύ της ελληνικής κοινωνίας και της τρόικας, αντιλαμβάνεται ότι αυτοί με τους οποίους συνεργάστηκε για να της προσφέρουν νομιμοποίηση μέσω του Μνημονίου, πιέζουν πλέον όλο και περισσότερο την ίδια για να μην αναγκαστεί να κηρύξει στάση πληρωμών. Αντί να χρησιμοποιήσει αυτήν την απειλή εναντίον της τρόικας ο πρωθυπουργός, την χρησιμοποιεί πλέον η τρόικα εναντίον του ίδιου. Γνωρίζοντας ότι ο Γιώργος δεν μπορεί, στο σημείο που έφτασε και έτσι όπως το χειρίστηκε, να διαπραγματευθεί απολύτως τίποτα με τους εταίρους μας, την ΕΕ και το ΔΝΤ, ούτε ασφαλώς να αναπτύξει στρατηγική άρνησης του δημόσιου χρέους, ούτε καν να επιχειρήσει με δικούς του όρους αναδιαπραγμάτευση του χρέους, του έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.
Τώρα πια μόνο μέσω εκλογών θα μπορούσε να ξεφύγει από την παγίδα στην οποία έχει εγκλωβιστεί ο ίδιος.
Γνωρίζει ότι ο κίνδυνος πλέον να χάσει απολύτως τον έλεγχο και στο εσωτερικό της Ελλάδας, είναι μεγάλος. Γι’ αυτό ακριβώς προχώρησε σε έναν προεκλογικό ανασχηματισμό για να ζητήσει στήριξη από τον πελατειακό μηχανισμό του κόμματός του, που έμοιαζε να τον έχει εγκαταλείψει.
Αυτό σε κάθε περίπτωση είναι ικανό να προκαλέσει σύγχυση, η οποία, με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερα ευτράπελα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΣ , ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ... ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ? ΣΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ> ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΑ? ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΦΙΞΤΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ...ΝΤΙΠ ΛΑΛΗΣΑΤΕ ????
ΟΤΑΝ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ...ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ..

Ανώνυμος είπε...

NA VOYLIAKSETE KAI NA GINETE ARGANO...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ μετά τη Θεσσαλονίκη ξενιτεύεται για μας!!!
Μόνο ΔΩΔΕΚΑ(12) ΜΕΡΕΣ θα λείπει απ΄τη χώρα...
Ο άνθρωπος δεν παλεύεται...
Τα Π.Δ. για τις αρμοδιότητες των 48 χρυσοκάνθαρων ΔΝΤυπουργών δεν έχουν υπογραφεί κι η χώρα GINETE ARGANO...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ
να μας σφίγγει το λαιμό...

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, πάντως, επανέλαβε το κορυφαίο:
ΛΕΦΤΑ, ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!
χαχαχαχαχα!
Γέλασε μαζί του και το παρδαλό κατσίκι. Τον λυπήθηκα τον έρμο, πως να δικαιολογίσει τα αδικαιολόγητα, ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ? Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. 20 ερωτήσεις? 20 πεντάλεπτοι μονόλογοι, εκτός θεματος -εννοείται.
Α. είπε και το άλλο! Σε 11 μήνες επιτελέσαμε ΑΘΛΟ! Αλλά μπορούμε και καλύτερα! Ωρε, αδέρφια, φανταστείτε τι μας περιμένει...

ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είπε...

Σαφές το μύνημα του Πρωθυπουργού για τους Βελβεντινούς. "Ναι γίνεται", έτσι και εμείς επειδή γίνεται, συνεχίζουμε με πίστη και όρεξη για τον τόπο μας:

ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΙΣΧΥΡΟ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΑΝ ΔΕΘ 2009 ΠΑΠΑΔΡΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτήν την εβδομάδα έρχεται ο Καραμανλής στην Θεσσαλονίκη. ΕΜΠΡΟΣ όλοι μαζί ΔΕΞΙΟΙ και ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ στην υποδοχή του. Θα είναι και ο Άνθιμος με τον Ψωμιάδη εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μπλογκερς και συντοπίτες ανοιξτε τα μυαλά σας γιατί ο κομματισμος μας βυθίζει ολο και πιο βαθιά στην κρίση.Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί ακομη και σημερα καποιος να αναφερεται σε αριστερους και δεξιους , σε πασοκ και ΝΔ και σε αλλα τετοια γραφικα που μετα απο αυτο το ραπισμα που δεχθηκαμε ως χώρα ελπίζω να αποτελεσουν παρελθον επιτέλους . Χαιρομαι που ολο και πιο συχνα ακουγονται αποψεις σαν της πρασινης γλιτσας αλλα και αλλων ακομη που επιθυμουν να ξεφυγουν απο το δικομματικο αρρωστο παρελθον και να δουν λιγο πιο σφαιρικά τα πραγματα στην πολιτικη ζωη της χώρας.
Αν δεν απαιτήσουμε εμείς ως πολίτες καλύτερους πολιτικούς αυτοι δεν θα έρθουν να μας βρουν.
Δεν μπορει να ψηφίζουμε παντα με γνώμονα το προσωπικό και κομματικό συμφέρον, πρεπει καποτε να πανε μπροστά οι ικανοι,οι αξιοι, οι δουλευταράδες και οι τιμιοι.
Αραγε αυτοι οι 300 που μας κυβερνανε εδω και χρόνια ειναι οι αξιοι και ικανοι του εθνους? Σκεφτειτε για ποσους απο αυτους εχετε αναρωτηθεί <>?
Προτείνω λοιπον την αλλη φορά που κάποιος θα θελήσει να υπερασπιστεί τον κάθε Παπανδρεου, Καραμανλη, Σαμαρα , Αλαβάνο, Τσίπρα , Παπαρήγα, Καρατζαφέρη κ.ο.κ , να σκεφτεί πρώτα τα παραπάνω, νομίζω πως θα βοηθήσει!

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΕΞΙΟΣ

GMA είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΑΚΟΜΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ

Το Προφίλ μας