Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Τα Παπούτσια της Βαρβαρότητας

Δεν έχω και πολλά να πω για το ακραίο εθνικιστή Στέλιο Τραπαβέση, μέλος του εθνικιστικού και ακραίου "Πατριωτικού Μετώπου", που πήγε να ρίξει ένα παπούτσι στον πρωθυπουργό. 
Ούτε χιούμορ, ούτε αλληλεγγύη αλλά ούτε και μεγαλοψυχία πρέπει να επιδειχτεί υπέρ του δράστη. Είναι πράξη αλητείας και πολιτικής προβοκάτσιας και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα. 
Τα γελάκια και η υπεράσπιση της πράξης δεν αποτελούν παρά παραδοχή του κοινωνικού και πολιτισμικού εκπεσμού της χώρας και κομπλεξική μικροκομματική κακεντρέχεια όσων την αποδέχονται. 
Μιλάω για κάποιους που αυτοπροσδιορίζονται "αριστεροί" και δηλώνουν απογοητευμένοι που τους πρόλαβε ένας φασίστας και το παπούτσι κατά του ΓΑΠ δεν το εξακόντισε κάποιος από το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τέλοσπάντων κάποιος από τις επιμέρους σέχτες ή συλλογικότητες. 
Δηλαδή τι; 
Στο φλέρτ της αριστεράς με την αυτοδικία και την "λαϊκή αγανάκτηση" που συστηματικά καλλιεργούν κάποιοι (όχι βέβαια άγνωστοι), πως θα πρέπει να απαντήσουν οι Πασόκοι; Mε γιαούρτια και ντομάτες στην Αλέκα, στον Αλαβάνο, στο Λαφαζάνη, ή στην Κανέλλη;  
Για να συμμαζευτούμε λιγάκι. 
ΑΡΚΕΤΑ ! 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΟΓΟΠΛΟΚΟΥ : 
Ανέκαθεν η αισχρή μειοψηφία των φασισταριών της Ελλάδας μαζευόντουσαν σε παρέες κι έκαναν διάφορες εκδηλώσεις, κλειστές, μιας, και λίγοι ήταν, και κυνηγημένοι από την κοινωνία ήταν. 
Με το διαδίκτυο βρήκαν μια ακόμα εκαιρία να τα λένε, να τα γράφουν, πάντα, βέβαια, λίγοι και απομονωμένοι. Αλληλοϋποστηριζόμενοι, έφτιαξαν από κάμποσα bogs ο καθένας, στα οποία αραδιάζουν τις φασιστομαλακίες τους και έτσι, αλληλοδιαβάζοντάς τες, έχουν την ψευδαίσθηση, πως ...μεγαλοπιάστηκαν ! 
Πρόκειται για κατακάθια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, που συνήθως κρύβουν τα πραγματικά τους πιστεύω και το ποιόν τους και προσπαθούν να το παίξουν τιμητές και κριτές των εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων. 
Ο λαός που τους καταλαβαίνει από τη μυρωδιά (βρωμάνε και ζέχνουν), ποτέ και πουθενά δεν τους έδωσε την ανοχή του, πόσο μάλλον, τη στήριξή του. 
Απ΄ αυτούς κι οι ηλίθιοι που πήγαν, τάχα, να οργανώσουν το παπουτσοπέταγμα, ξεμπροστιάζοντας τον πιο ηλίθιό τους, ο οποίος την "αυθόρμητη" λαϊκή αντίδραση στον "προδότη πρωθυπουργό", την χειρίστηκε τόσο καλά, που την γνωστοποίησε από την προηγούμενη ημέρα στους ρεπόρτερς του BBC, οι οποίοι έδειξαν σ΄ όλο τον κόσμο ποιοι είναι αυτοί που "αυθόρμητα" αντιδρούν στο Γ. Παπανδρέου.  
Πηγή : logoplokies.blogspot.com/

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός λέει σε μεγάλο ποσοστό να αγιάσει το χέρι του ανθρώπου.

Τι μας λέτε τώρα?Ο εθνικιστής,ο ακροδεξιός,ο αμόρφωτος κτλ...
Και 20.000 "εθνικιστές" διαδήλωναν λίγο παραδίπλα κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και αν περνούσε από δίπλα τους ο πρωθυπουργός στην καλύτερη θα τον γιουχάιζαν.

Δεν σας αρέσουν τα αυθόρμητα και τα κουκουλώνουν τα ΜΜΕ(γιουχάισμα 3000 ατόμων στον Γιώργο στο Ηρώδειο),δεν σας αρέσουν τα στημένα με τα κανάλια,ε τι στο καλό? Η λαϊκή οργή δεν επιτρέπεται να εκφράζεται?
Έχουμε χούντα ή δημοκρατία?
Γιατί δεν ακούγονται οι διαμαρτυρίες και οι αποδοκιμασίες προς τους κυβερνητικούς από τα ΜΜΕ,παρά μόνο με συνοδεία ξένων καναλιών?

Ti me Les είπε...

Ρε δε πα να λέτε?
Να αγιάσει το χέρι του ανθρώπου.

Ανώνυμος είπε...

to papoutsi einai polu ligo n agiasei to xeri tou anthrwpou

Ανώνυμος είπε...

Πλήρη σύμπνοια Κομουνιστές με ακροδεξιούς συμφωνούν .
Μπράβο !!!
Κάτι είναι κ’ αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟΥ 1989 ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΦΑΡΣΑ.ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ,ΑΠΟΣΤΕΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΕ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΕΙΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ Α Ν Τ Α Μ Α ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΕΣ-ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΙΣΡΕΡΟΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ,ΕΠΕΝΔΕΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ?ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.

Ανώνυμος είπε...

Παράδειγμα ο γιατρός για όλους μας.
Λεφτά υπάρχουν Γιώργο ε?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ 110 ΔΙΣ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ" ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΊΑ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Re karagiozides tou Sosialismou, palio kapitales, milate gia fasismo, kati to opio den zisame kanenas mas toulaxiston, iparxi megaliteros FASISMOS apo ton simerino tou PA-SOK ? sas roto ey8eos kapitaloidi tis dekaras.
Ka8imerina amfitaladeyode sto Pa-sok den mporoune na karatisoune mia sta8eri politiki, kai olo perisotero skiboune to kefali tous sto die8nes kefaleo, kai milate esis gia fasizmo, afiste na milisoune oi Aristeroi gia ayto, alla blepete kamouflareste ideologika me tin aristera kai stin kinonia to pezete sosialistes gia na dikeologisete tous paxtolous mis8ous ta exokia kai aytokinita pou exete. Re oust sosialistes imitasion !!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ....
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ... ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Ελλάδα σώζεται μωρέ?
Τι είναι η Ελλάδα,οι τραπεζίτες του εξωτερικού?
Οι παππούδες,οι άνεργοι και οι μικρομεσαίοι είναι,όλους αυτούς δηλαδή που χτυπάει ο Γιώργος.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.
ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ(ΕΜΒΟΛΙΑ)ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ.
ΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΣΥΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΔΕΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ...ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

POPO.SOYVARA?

Ανώνυμος είπε...

ESY O TELEYTAIOS EISAI O MAGKAS ME TIN PROFORA? TI MAS TO PAIZEIS RE GIDI?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΩΝ ΝΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΓΕΝΕΙΑ !
ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ?
Ε, ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

EPTELOYS KAI ENAS NA BALEI STH THESI TOUS OLOUS AYTOYS TOYS PAPAROLOGOYS POU STHRIZOYN TON TRELO ME TA PAPOYTSIA.

Ανώνυμος είπε...

ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΜΑΖΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΟΙ ΑΧΤΙΒΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΟΡΓΗ Η ΚΑΙ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ "ΚΥΡΙΛΕ ΑΛΛΗΤΑΚΟ";

Ανώνυμος είπε...

Yg: Mipos kai o Panagoulis itane trelos se teliki?

Gia mena makakas itane giati o an8ropos 8isiase tin zoi tou gia na kapileyeste oloi esis simera oti eisastan iroes kai simetixate sta gegonota tou politexniou, esis pou oramatistikate mia Ellada pou idou ta xalia tis, eseis oi sosialoaristeroi bolemenoi.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο γιατρό.
Λεφτά υπάρχουν, Γιώργο, ε;

Ανώνυμος είπε...

Ο τραλογιοατρος ειναι Παναγούλης; Ρε πατε καλα; Ούρδες γλυκανάλατες ειστε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ο γιατρός έκανε ή δεν έκανε αυτό που εκφράζει εκατομμύρια Έλληνες?
Αυτό μετράει όλα τα άλλα είναι παπαριές.

Ανώνυμος είπε...

2,15 POION LES GIDI? AYTOS POY LEEI OLO POPO-SOVARA?
AYTOS DEN INE GIDA/ TRAGOS INE.
XAXAXAXAXAXAXAXXAXA

Το Προφίλ μας