Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Καταγγελία της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Δήμου Ελλησπόντου

Με αφορμή ανακοίνωση του Δήμου Ελλησπόντου που έχει κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες και αφορά στον ετήσιο χορό του ΚΑΠΗ, που θα γίνει την Παρασκευή 20 /02/09, που «άκουσον, άκουσον» σε οικογενειακό κέντρο που βρίσκεται σε άλλο Δήμο του Ν. Κοζάνης.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ
Τον Δήμαρχο Ελλησπόντου κ. Κ. Σανίδη για την αδιαφορία που έχει επιδείξει και δυστυχώς συνεχίζει να επιδεικνύει μέχρι σήμερα με ενέργειες σαν αυτήν που προαναφέραμε και αφορά στη μη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Λέτε μα μην υπάρχουν καταστήματα στο Δήμο μας που μπορούν να φιλοξενήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και άλλες εκδηλώσεις; Εμείς ενδεικτικά του προτείνουμε το κέντρο «ΝΟΤΕΣ» ή το Πνευματικό Κέντρο του Τ.Δ. Ακρινής. Κάποτε πρέπει επιτέλους να μάθουμε να λειτουργούμε. Επίσης καλούμε όλα τα μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία του Δημάρχου να μην προσέλθουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση αν αυτή δεν γίνει σε καταστήματα του Δήμου. Μόνο έτσι μπορούμε να διαφυλάξουμε όλοι μας το ηθικό κομμάτι – ανάστημα του Τόπου μας.
Ακόμη δράττοντας την ευκαιρία, ενημερώνουμε τους κατοίκους του Τ.Δ. Δρεπάνου ότι υλοποιείται αυτό τον καιρό το πρόγραμμα ΣΥΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ και αφορά στις επιδοτήσεις των ΚΤΕΛ από τους Δήμους (ορισμένα δρομολόγια - γραμμές). Το Τ.Δ. Δρεπάνου μέχρι σήμερα δεν έχει ενταχθεί από τον Δήμο στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα. Γιατί άραγε;
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας