Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Επίσκεψη του Γ. Παπακωνσταντίνου στον Δήμο Ελίμειας

Ο βουλευτής Νομού Κοζάνης και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ελίμειας, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, κάνοντας πράξη την υπόσχεση για «έναν ανοικτό διάλογο με τους πολίτες» και συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε όλους τους Δήμους του Νομού Κοζάνης.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου στις ομιλίες του αναφέρθηκε στην ανάγκη να αλλάξει πορεία η χώρα με άμεση προσφυγή στις κάλπες και παράλληλη δέσμευση για συναινετική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 2010, ώστε η νέα κυβέρνηση να έχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει το σχέδιό της για ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας. Δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο, όχι μόνο για τις εκλογές, αλλά για να βοηθήσει τη χώρα να βγει από το σημερινό αδιέξοδο. Έχοντας συναίσθηση της δεινής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα σήμερα, η αυριανή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα έχει ως προτεραιότητα την στήριξη των πιο ευάλωτων στην κρίση, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, την ανοικοδόμηση του κοινωνικού κράτους, την άρση της ανασφάλειας και εμπέδωση της εμπιστοσύνης του πολίτη σε ένα κράτος δικαίου.
Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στην στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιφέρειας, ο οποίος οδηγείται στην εξαθλίωση από την απουσία πολιτικού σχεδίου της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μιας κυβέρνησης που πέντε χρόνια μετά, αφήνει στην ιστορία μια μαύρη σελίδα πολιτικής απάθειας, αδιαφάνειας και διαφθοράς. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξαναδώσει προοπτική στον Έλληνα αγρότη, με τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για άμεση ανακούφιση των αγροτών, αλλά και για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ποιοτικής γεωργίας και κτηνοτροφίας στη χώρα μας και στο Νομό μας.
Αναφερόμενος στην αξιοπιστία της επόμενης κυβέρνησης, της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, σχολίασε: «Στεκόμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη με σεβασμό και δε δίνουμε υποσχέσεις που δεν μπορούμε να κάνουμε πράξη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Στο επίκεντρο των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ, είναι ο πολίτης και η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει καθημερινά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Παπακωνσταντίνου παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του είναι επί της ουσίας κοντά στους πολίτες του νομού μας και δεν αναλώνεται μόνο σε εκδηλώσεις "δημοσίων σχέσεων". Μπράβο!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο Παπακωνσταντίνου (αποφεύγω για ευνόητους λόγους να αναφέρω το κ.) παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα και τις κούφιες υποσχέσεις του για στήριξη του αγροτικού κόσμου κ.α τέτοιες μπαρούφες, μπόρεσε και μας φόρτωσε και όλο αυτό που ζούμε. Ελπίζω οι πολίτες επιτέλους να μάθουν από αυτό το παράδειγμα και ποτέ ξανά στο μέλλον να μην επιτρέψουν οποιονδήποτε "μεσσία" να υποσχεθεί τον παράδεισο. Η Ελλάδα έχει χρυσό και αυτός ο χρυσός είναι οι πολίτες της. Μόνο όταν αντιληφθούμε την δύναμη μας μπορούμε μαζί να λύσουμε προβλήματα και να προχωρήσουμε μπροστά. Ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί σαν ένα. Αυτό χρειάζεται η περιοχή μας και πολύ περισσότερο η πολύπαθη χώρα μας.

Το Προφίλ μας