Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γιώργου Αμανατίδη στο Top Channel και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Πλιάτσιο

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Αμανατίδη επιτέλους ο δρόμος Κοζάνης-Σερβίων να γίνει κομμάτι της Εγνατίας οδού.Επιτέλους από Νεράιδα,όλη η περιοχή,να συνδεθεί με τον Πολυμύλο με σύγχρονο δρόμο και να μή χρειάζεται να πάμε από Κοζάνη κάνοντας τον διπλάσιο δρόμο.Επιτέλους και το εύχομαι νάσαι ο αυτός που θα δώσει ανάσα στην περιοχή μας.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Υπάρχει η πρόβλεψη να συνδεθεί η Νεράιδα με το Καπνοχώρι, όχι με Πολύμυλο. Αλλά αν γίνει παραλίμνιος δρόμος (Ίμερα-Νεράιδα) ή/και υδατοδρόμιο ή/και ένα κέντρο αιμοκάθαρσης νεφρού στα Ίμερα σε συνδιασμό με άλλες δραστηριότητες, θα μπορούσε να συνδεθεί και ο Πολύμυλος με τα Ίμερα. Τότε, η απόσταση από και προς Θεσσαλονίκη, θα ήταν χρονικά πιο σύντομη απ'ότι Θέρμη-Έυοσμος με traffic. Δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος όμως όπως εσύ. Χαρά στο κουράγιο σου.

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα σε έχω σε εκτίμηση,για τα αυτονόητα είμαστε ακόμη στην πρόβλεψη και πρέπει νάχουμε αισιοδοξία και κουράγιο.Πόσο πίσω είμαστε τελικά σαν κοινωνία;Ξέρω ότι συμφωνείς αλλά άλλοι αποφασίζουν για τη ζωή μας που πάει από το κακό στο χειρότερο.Για να δούμε τον Αμανατίδη που κατάγεται από την περιοχή μας τί θα κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά να μην συνδεθεί με το Μανχάταν. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε

Το Προφίλ μας