Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

“Christmas Run” την Τετάρτη 27/12 στην κεντρική πλατεία Βελβεντού

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού -Νηπιαγωγείων Βελβεντού: Ελάτε να τρέξουμε…ελάτε να διασκεδάσουμε παρέα με γονείς,συγγενείς, φίλους. Σας περιμένουμε!!!!
 

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ στα Σέρβια θάχουμε ζεστό κρασί,Ναι όπως το διαβάσατε,ζεστό κρασί.Αν δεν πιστεύετε δείτε την ανακοίνωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικο δέντρου στην πλατεία.Τί να πείς;Αυτοί είστε Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Να πας να εκδόσεις Διαβατήριο το συντομότερο... Να μάθεις πρώτα για το ζεστό κρασί και ύστερα σχολιάζεις

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα χα χα χα χα χα ζεστό κρασί,τί θα ακούσουμε άλλο;Γίνεται;Ναί γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ζεστό παγωτό θάχει;

Ανώνυμος είπε...

Θα έχει και τσιγαρίδες με λιγδοπαπαρα....

Ανώνυμος είπε...

30 με 40 άτομα,πώς κατάντησαν τα Σέρβια.

Ανώνυμος είπε...

Φωταγώγηση δέντρου που δεν ειναι δέντρο και είναι ένα ηλεκτρικό Δ
Μπράβο σας συμπολίτες 67%

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου ο Δήμος Σερβίων υποδέχεται 2 γκρούπ(Χορωδίες και χορευτικά) από Πλάτανο Ημαθίας και Καστοριά σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία.Ξεπάγιασαν τα συγκροτήματα αφού έπρεπε να αλλάξουν σε χώρο χωρίς θέρμανση,να χορέψουν και να τραγουδήσουν έξω στην πλατεία.Ολόκληρο πολιτιστικό κέντρο έχουμε το οποίο ήταν κλειστό.Γιατί άραγε 17 Δεκεμβρίου ήταν κλειστό;Τα 2 μαγαζιά της πλατείας και ο Ελευθερίου το γνωρίζουν.Αυτά τα Σέρβια θέλαμε;Αυτά θα έχουμε.Το σύστημα της παρέας καλά κρατεί.

Ανώνυμος είπε...

Το άναμμα του αστεριού (πώς το βλέπουν κάποιοι για δέντρο απορώ) πώς έγινε? Αφού αναμμένο ήταν τόσο καιρό. Το έβγαλαν απο την πρίζα για ενα λεπτό και το ξανά έβαλαν?

Ανώνυμος είπε...

3 και ο κούκος. Στην επόμενη απογραφή που ελπίζω ότι θα γίνει σωστά, θα φανεί το πραγματικό μέγεθος της μείωσης του πληθυσμού, το οποίο είναι τεράστιο ειδικά σε νεαρές ηλικίες. Τα σχολεία έχουν αδειάσει και οι νέοι έφυγαν αναζητώντας καλύτερη τύχη είτε στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο εξωτερικό. Με μαθηματική ακρίβεια σε λίγα χρόνια θα υποβαθμιστούν τα Σέρβια σε κοινότητα και θα υπάγονται στο Δήμο Κοζάνης. Δυστυχώς δε είχε και δε έχει πατριώτες ανθρώπους είτε σε επίπεδο ατομικό είτε σε επίπεδο ενασχόλησης με την αυτοδιοίκηση. Απαρτία παρτάκηδων μονίμως και αδιαλείπτως.

Ανώνυμος είπε...

Προς 21:38 18/12 και λοιπους. Το ενημερωτικο ομιλει για εκδηλωση στο Βελβενδο,ειναι τοση η υποκριτικη πρεμουρα σας,που και για γιορτη στη Σκουλιαρη ναλεγε παλι τα ιδια θα γραφατε.Προς τον 3 και ο κουκος:οτι αυτο που λες, και σωστα, για την μειωση πληθυσμου μας ,συμβαινει εδω και χρονια καθ ολη την επικρατεια σχεδον σου διαφευγει ?οτι η ερημωση της Επαρχιας εχει παγιωθει προ πολλου,το κανεις γαργαρα ?Τοσο σουπερ πατριωτης ανθρωπος εισαι ?Παρε εναν καθρεφτη κι αυτα που διατυπωνεις γραφτα και σβηστα 40 φορες,μπας και εμπεδωσεις οτι αφορουν εσενα πρωτα και μετα ολους τους αλλους.Δεν εχω καμια σχεση και ιδιοτητα με τους θωκους του Δημου μας,αλλα μιας και θελεις να λιγοστεψεις τους παρτακηδες,απεδειξε το:γραφτα επωνυμα να δουμε το μεγεθος της αληθειας των λεγομενων σου.Θαγραφα επωνυμως,μα εχω βαρεθει αυτο που εχουμε την ατυχια να υπομενουμε τελευταιως στα ΣΕΡΒΙΑ τα Αγαπημενα.

Ανώνυμος είπε...

"Θαγραφα επωνυμως,μα εχω βαρεθει αυτο που εχουμε την ατυχια να υπομενουμε τελευταιως στα ΣΕΡΒΙΑ'

ΕΓΏ ΈΧΩ ΒΑΡΕΘΕΊ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 67% ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ! ΠΟΥ ΚΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΚΡΩΝΕΙ! ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 170 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Προς 13:48 19/12 Πολυ καρφωνεσαι,δε λεω τιποτα παραπανω επειδης μαλλον χρηζεις αλλων.Ποθεν παιρνεις το δικαιωμα να ωωδιαστρεβλωνεις αυτους για τους οποιους υποτιθεται πως νοιαζεσαι ?Νοας και επικοινωνεις λιγουλακι τι γραφει ο αλλος και τι απαντας ?Μαζεψου σε παρακαλω,χαλαρωσε,η ζωη ειναι τοσο μικρη μα τοσο ωραια.Που εδωσε λες τα χιλιαρικα,ανωνυμη,ανυπαρκτη,αλλου γι αλλου καταναλλου,μη προκαλεις,τι μου τα λες, τα παραπονα στο Δημαρχο,αλλα τα χιλιαρικακια και τα μπικικινια τι τα θες,εσυ εισαι υπερανω.Τερμα η πλακα.Ως εδω,την επομενη φορα,αστο, ψαξε βαγονιδιο φυγης.

Ανώνυμος είπε...

15:22:με το συμπαθιο κιόλας αλλά τσιπουρα έπινες;

Ανώνυμος είπε...

Προς 19:15 19/12 Με το μη συμπαθιο,αν και σε συμπαθω,τωρα ειναι που καρα-καρφωθηκες,το τσιπουρο ενημερωτικα ειναι ενα καλο και καθαρο ποτο το σωστο ειναι να πινεται με μεζε και με μετρο,με καλη παρεα αλλα και εν τη μοναχικοτητα σου.Ενιοτε αν υπαρχει το σχετικο background σε περναει απεναντι.Αυτο κανω,το πινω και δε με πινει.Μιλας υποτιμητικα για το ποτο,τοσο χαμπαριαζεις,για να ειρωνευτεις εμενα.Δεν πειραζει εσυ νασαι καλα,υπαρχουν και χειροτερα,οπως το να διαβαζεις για εκδηλωση στα Σουρμενα και να βγαζεις την πικρα σου για τα Σερβια,αυτο πειραζει,ειτε εχεις πιει η οχι τσιπουρο.Ερωτηση :ταχεις τσουξει τα σχετικα ? ρωταω γιατι αν προσεξεις 15:22 δεν υπαρχει,ειναι 14:22.Ελπιζω κατι να ψυχανεμιστεις πλεον και δε θα ξανα-υποτροπιασεις.

Το Προφίλ μας