Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Αμανατίδης: «Η Περιφέρεια δεν νομιμοποιείται να εντάσσει έργα – Δεν τηρεί τη συμφωνία μας ο Κασαπίδης»

Ο κ. Αμανατίδης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη πως εντάσσει έργα ενώ δεν νομιμοποιείται, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Βλέπω ότι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας αλλά και το Περιφερειακό Συμβούλιο εντάσσουν έργα τα οποία δεν νομιμοποιούνται να το κάνουν. Είναι κάτι που με στενοχωρεί. Πρέπει να το αντιμετωπίσω και θα το αντιμετωπίσω. Δεσμεύομαι ότι θα εφαρμοστεί αυτό που πρέπει να εφαρμοστεί. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτονται ορισμένοι, γιατί ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας έχει αποφασίσει και θα πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων όλοι, υπακούοντας στους κανόνες και ό,τι προβλέπεται».

Προσέθεσε, δε, πως υπήρξε μεταξύ τους συμφωνία να μην προχωρήσουν ανάλογες εντάξεις, με τον κ. Αμανατίδη να λέει πως δεν τηρείται η συμφωνία και δεν αφορά κάποιο έργο, λέγοντας πως «αφορά συμφωνημένες αρχές που θα πρέπει να τηρούνται αμοιβαία», καταλήγοντας πως θα το κάνει πράξη καθώς ό,τι συμφωνείται πρέπει και να τηρείται.

e-ptolemeos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια ο κύριος Αμανατίδης δεν θέλει η περιφέρεια να ανοίξει νέα έργα γιατί τα συγκριμένα θα ήθελε να τα εντάξει ο ίδιος από το νέο έτος που θα αναλάβει και να έχει να λέει ότι το συγκεκριμένα έργο έγινε επί Αμανατίδη. Τώρα που ο Κασαπίδης προχωρά μπροστά και εντάσσει σε προγράμματα νέα έργα ως το τέλος της θητείας του ο κύριος Αμανατίδης δεν θα μπορεί να λέει ότι είναι δικά του. Συγχαρητήρια στο κύριο Κασαπίδη που μέχρι τελευταίας στιγμής πράττει για το καλό του συνόλου της Περιφέρειας. Αυτό δείχνει και την διαφορά επιπέδου. Η Περιφέρεια δεν είναι κανενός τσιφλίκι και πάνω από όλα προέχει το καλό των πολιτών.

Το Προφίλ μας