Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι του ∆ήµου Bελβεντού

Μανώλης Στεργίου: To Βελβεντό μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τη ζωή των πολιτών στην επαρχία

Στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντού πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Κοινοτικών Συμβούλων και των Προέδρων Κοινοτήτων του ∆ήµου Bελβεντού. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης .κ. Παύλος.

“Θα υπηρετήσουμε το δήμο με αξιοπρέπεια και διαφάνεια .Καλούμαστε στη νέα πενταετία να βάλουμε το δήμο σε τροχιά ανάπτυξης και το φορτίο που θα σηκώσουμε θα είναι ιδιαίτερα βαρύ” τόνισε ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου. “Ήρθαμε να διαθέσουμε όλες τις δυνάμεις μας να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν στον τόπο μας .Θα αντιμετωπιστούν όλοι ισότιμα. Το Βελβεντό μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για τη ζωή των πολιτών στην επαρχία που αποδεκατίστηκε από τις πολιτικές αστυφιλίας. Θα είμαι ευτυχής αν μπορώ στο τέλος της πενταετίας να σας πω ότι προσπαθήσαμε πολύ και κάναμε λιγότερα από όσα θα θέλαμε, περισσότερα όμως από όσα μπορούσαμε”.

Η επανεκλογή σου δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου τόνισε η Καλλιόπη Βέττα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που ως τομεάρχης τουρισμού μίλησε για την προοπτική της περιοχής με την αξιοποίηση των Πιερίων και της παραλίμνιας ζώνης για την αποτροπή της ερημοποίησης.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι παραγωγός ανάπτυξης και για αυτό χρειάζεται συνεργασία μεταξύ α και β βαθμού της αυτοδιοίκησης ανέφερε ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης. “Θα είμαστε δίπλα σας στις δυσκολίες και τις προοπτικές και θα μετατρέψουμε τις φυσικές ομορφιές σε πλούτο. Θα κοιτάμε όλοι προς ένα σημείο”.

“Ήρθα ως φίλος μια προκομμένης κοινωνίας που όλοι ζηλεύουμε που συνεχίζει να δίνει τη μάχη στην αγορά των αγροτικών προϊόντων. Να συνεχίστε πάντα διεκδικητικοί” σημείωσε ο δήμαρχος Βοίου Χρήστος Ζευκλής. Το μεγάλο στοίχημα για το Δήμο Σερβίων και Βελβεντού είναι να γυρίσουν πίσω τα παιδιά που έφυγαν ανέφερε και ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, μιας και αυτό που λείπει είναι οι νέοι άνθρωποι.

Ιωάννα Παπαδημητρίου, prlogos.gr





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας