Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλια του σκύλου του -Η τούρτα, τα κεράκια και η μουσική [βίντεο]

Γενέθλια είχαν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη καθώς ο σκύλος του, η Φάρλι έγινε τεσσάρων ετών, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της σβήνει κεράκια σε μία μίνι τούρτα και να ανεβάζει βίντεο στο instagram.

Στο βίντεο εμφανίζεται η Φάρλι να ποζάρει στο φακό και μπροστά της να έχει μια τούρτα ειδικά φτιαγμένη για σκύλους και τέσσερα κεράκια, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του γράφει: «Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου», ενώ στη συνέχεια διευκρινίζει πως: «Μην τρομάξετε, η τούρτα είναι superfood dog cake».

Στο βίντεο μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε φροντίσει να βάλει και διάφορα εφέ γενεθλίων, οπως ένα εορταστικό καπελάκι στο σκύλο και γύρω γύρω κομφετί. Παράλληλα έπαιζε εορταστική μουσική, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την εικόνα πριν σβήσουν τα κεράκια και μετά με την Φάρλι να καταβροχθίζει τη λιχουδιά της.

Το βίντεο με τα γενέθλια της Φάρλι ανέβασε στο instagram και ο σύζυγος του κ.Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.
Το βίντειο του Στέφανου Κασσελάκη με τα γενέθλια του σκύλου του 
 

12 σχόλια:

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

καλές είναι αυτές οι αμερικλανιές, αλλά για την Αμερική. Εδώ, ο κόσμος έχει προβλήματα και κυρίως ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Το παιδί είναι στον κόσμο του. Νομίζει είναι αλλού. Αριστερός από τα Lidl

Ανώνυμος είπε...

Του αρέσει το γλυκό Περγαμόντο, το Καρυδάκι αλλά πιο πολύ οι Συντρόφοι την βρίσκουν με το Συκαλάκι. Τους Αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Προς 18.05 2/12 Πω πω μυαλο που ξεχειλιζει,πουρε ρεποντα στην Κασελακεια προτιμηση,προσβαλεις ενα σωρο κοσμο,μιλας για συκαλακια,ξεροκαταπιε το δικο σου καλυτερα,ανωνυμο σκευος αγωνιστικης μακακιας,προβληματισου λιγο,ασε τον κοσμο να πορευετε,προσδιορισε με πιο βαγονι πας να συναντησεις τα Τεμπη σου.

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λες 15.12 όπως και να το λες η κοινωνία θα πορεύεται πάντα ομαλά

Ανώνυμος είπε...

3/12/23 15:12

Πορεύομαι με το βαγόνι της Ομαλότητας και της Αλήθειας εσείς οι Σύντροφοι δεν μας είπατε με ποιο βαγόνι πηγαίνετε προς τα Τέμπη ? Με αυτό που κινείτε εμπρός ή με εκείνο που κινείτε με την όπισθεν ?

Ανώνυμος είπε...

Προς 22.04 3/12 Μιλω για την προσβλητικη ντεμεκ αγωνιστικη μακακια σου,το πολιτικο βαγονι σου, αν εχεις κιολας.Αντι να σιλουιαστεις λιγο,συνεχιζεις να αποδεικνυεις απο ποση ομαλοτητα και Αληθεια εμφορεισαι.Οσο για την ανησυχια σου για το βαγονι της πορειας των Συντροφων,ειμαστε πανω σε αυτο που οταν παει μπροστα συναντα φατσα καρτα τον ποπο σου,οταν δε κινειτε με την οπισθεν,πεφτει πανω σε οτι εχει αφοδεψει ο ομορφος σου.Σκεψου λιγο δε βλαπτει.

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Το θέμα μας δεν είναι οι προσωπικές του σεξουαλικές επιλογές. Μου είναι εντελώς αδιάφορες. Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι. Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει (τουλάχιστον) τρεις gay υπουργούς και μάλιστα ο ένας παντρεμένος με άνδρα. Οφείλομε να μιλάμε πολιτικά και να τους αντιμετωπίζουμε πολιτικά.

Το θέμα εδώ είναι άλλο. Είμαι όμως κατά της λογικής του lifestyle στην πολιτική, επειδή λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Αποσπά την προσοχή από την ουσία της πολιτικής και την εξωραΐζει σε επίπλαστη εικονική πραγματικότητα. Δεν είναι αυτή όμως η πρεσβεία της αριστεράς, αλλά το ακριβώς αντίθετο.

Το θέμα με τον Κασσελάκη (μεταξύ άλλων) είναι, ότι προσπαθεί να "ιδιωτικοποιήσει" την πολιτική, να την κάνει προσωπική υπόθεση, να περάσει στον πολιτικό διάλογο (και) προσωπική ατζέντα. Κι επειδή είναι δικαιωματιστής, η τακτική του είναι ταυτόχρονα και συγκρουσιακή. Per definitionem ο δικαιωματισμός είναι συγκρουσιακός. Και αυτό του βγαίνει και στο κόμμα του. Είναι μία "άσκηση εργασίας" πριν την εφαρμόσει και στην κοινωνία, όταν αποκτήσει εξουσία. Φέρνει μάλιστα στο "τραπέζι" διχαστικά ζητήματα, από το πουθενά, που ούτε καν απασχολούν την ελληνική κοινωνία (πχ κατάργηση στρατιωτική θητείας, διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας κοκ). Θα δημιουργήσει επιπλέον "θέματα" από κει που δεν υπάρχουν.

Ο κοσμάκης υποφέρει. Δεν ξέρω σπίτι που να μην έχει προβλήματα. Κι αυτοί που δεν έχουν, διαπιστώνουν, ότι θα τα έχουν τα παιδιά τους. Ακόμα και το καθημερινό τραπέζι είναι πρόβλημα με αυτή την ακρίβεια. Κάποτε στο super market περίμενα στην ουρά και τώρα παρατηρώ, ότι δεν υπάρχουν πια ουρές!

Ε, είναι ακαλαίσθητο να βλέπω ένα σκυλί να χλαπακιάζει μια τούρτα (για να μην πω προκλητικό), όταν ψωνίζουμε μετρώντας τα τσίγκινα. Για πολλά παιδιά ο άγιος Βασίλης δε θα είναι και πολύ κουβαρντάς φέτος. Ο Μητσοτάκης κάνει πάρτι με την έλλειψη αντιπολίτευσης κι ο Κασσελάκης "αντιπολιτεύεται" με σκυλοτροφή γκουρμέ. Η αμερικανίστικη εικόνα του "πέρα βρέχει", μ'ενοχλεί. Δεν είμαστε Αμερική. Έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα.





Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς Ανδρεα Τσιφτιαν.Ναμαστε παλι Ανδρεα..αν ησουν αλλος δε θα απαντουσα..καλες οι καταθεσεις αποψεων..δε διαφωνω..απλα οι προθεσεις διαφερουν..παντα αφιερωμενες στη ζωη μας που γινεται σιγα η γρηγορα παρελθον.Αφου με αναγκαζεις να αποκαλυψω την ανωνυμια μου..ειμαι ο 15+12 3/12 και ο 09+53 4/12 ανωνυμος σχολιαστης..να μου επιτρεψεις να σε χαιρετισω εγκαρδια και χωρις να χεζεται η φοραδα στ Αλωνι..να διατυπωσω ο δολιος τα οποια ερωτηματα..συμφωνια.. η ενστασεις στα οσα μπηκες στον κοπο να γραψεις επωνυμα..σε αντεγκλησεις μεταξυ ανωνυμων.Ποτε δε κολωνω να γραφω επωνυμα..αλλα σε καποιους αλλου γι αλλου καταναλλου..αποφευγω να κανω τη χαρι.Μη αγωνιας λιγα θα πω..πρωτα πρωτα..στο μονο σχεδον που συμφωνω ειναι..καλα ναμαστε και δεν χεστηκε η φοραδα στ Αλωνι.Καλα κανεις και ασχολεισαι με το φαινομενο Κασελακη..παρηγγειλα και το σχετικο βιβλιο..οτι δε μας αφορουν τα σεξουαλικα του κλπ.την διδαχη για την εικονικη πραγματικοτητα..οτι να πεις η πω..αστο..μας εχουν παρει σβαρνα..τζαμπα ραβεις τα παλτα και τα φορεματα..δεν προκειται ποτε σε καποιους να ταιριαξουν.Αυτο με το σκυλο τι τοθελες παλι..μονο που δε μας ειπες εμας τους αδαεις να σβησουμε και κερακια στα γενεθλια του μαζι με αυτον που μας εκανε ΚΟΥΓΚΙ..Εχω μια ενσταση ομως..αλλος κυβερνα..φαντασου ναχαμε Τσιπρα τι θαγραφες..και για το σκλι αναλωνεις μελανι..για τον Primus Solus του Επιτελικου..με τους αλιγατορες του φαινεσθε και της αργυρωνητης επικοινωνιας..δεν πολυασχολεισαι..δεν σου ανεβασε την πιεση η εικονα..να σκυβει κι ακουμπα σχεδον τη μυτη του στα ψυγεια των super ?o πολεμιος κυβερνητης.. ο sic..πατασσων την αισχροκερδεια κι ακριβεια ?ελπιζω οι στοχευσεις της μονομερειας σου..αυτο αφορα το αρχικο της εισαγωγης μου..οτι..αι προθεσεις διαφερουν...ο νοων νοειτο..απλα σαν λιγο μεγαλυτερος..ηλικιακα παντα..θα σουλεγα ν αλλαξεις κατα τι ροτα..οχι αποψεις..προς θεου.Σε εκτιμω κι αναγνωριζω τις δυνατοτητες της πεννας σου..ελπιζω να μη με παρεξηγησεις..προς καλο σου ειναι ..ασε και εμας τους ασημαντους να ψελλιζουμε.. οτι για το φως το Αληθινο..χορτασαμε απο κηνσορες..Γεια χαρα..νασαι καλα !

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 21.17 και θέλω να παραμείνω ανώνυμος γιατί δεν είμαι τόσο γερή πένα έχω όμως μια απορία πρέπει να μάς ενδιαφέρουν η σεξουαλικες επιλογές η όχι ;(μιλάμε για ανθρώπους που θα ασκούν εξουσία θα φτιάχνουν νόμους) για να σελουαστουμε όπως λέει και ο φίλος οι τριακοσιοι να έχουν της προτιμήσεις του προέδρου και των δύο υπουργών , θα βγει αληθινός ο μπεος

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

γεια σου Βαγγέλη,

α) ως δημοκράτης πιστεύω στο αναφαίρετο δικαίωμα της ανωνυμίας στο ίντερνετ και αυτό το κάνω πράξη, μιλώντας επώνυμα σε ανώνυμους. Και αυτό διότι η άποψη είναι αυθυπόστατη και έχει τη δική της αυτοτέλεια και σπουδαιότητα, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να συνοδεύεται από κάποιο όνομα για να αποκτήσει μέσα από αυτό αξία. Δεν κάνει το όνομα την άποψη, έχει τη δική της αυθύπαρκτη δυναμική , ανεξάρτητη από το άτομο που την εκφράζει και δεν είναι τότε μόνο "σωστή", όταν κατατίθεται επώνυμα. Υπάρχουν "ηλίθιες" επώνυμες απόψεις και υπάρχουν "σωστές" ανώνυμες απόψεις. Κάποια στιγμή θα το κάνω κι αυτό άρθρο. Το χειρότερο δε στοιχείο όλων, ειδικά στον πολιτικό διάλογο, είναι το ad hominem και δυστυχώς βλέπω ότι το εφαρμόζεις. Ας φροντίσουμε όλοι να το αποβάλουμε, αν θέλουμε η άποψή μας να έχει κύρος. Είναι ο σωστότερος δρόμος.

Επίσης, έχω μάθει να μιλάω με κάθε άνθρωπο, διότι τη σοφία που άκουσα σε πολλά καφενεία και πεζοδρόμια, δεν την άκουσα σε πολλές αίθουσες διαλέξεων.

β). Ξέρεις πραγματικά τί έχω κατακτήσει όλα αυτά τα χρόνια, της δημόσιας κατάθεσης πολιτικής άποψης, αγαπητέ Βαγγέλη; Οι δεξιοί να με θεωρούν αριστερό και οι αριστεροί δεξιό! Και πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερο παράσημο, αγαπητέ και πιστοποιητικό ελευθερίας ενός ελεύθερου ανθρώπου, από αυτό. Δε νομίζω ότι το αξίζω να με κατηγορεί κάποιος για μονομέρεια και δε νομίζω ότι μπορεί να το τεκμηριώσει. Η άποψή μου είναι εξόχως αντιπολιτευτική και ελεγκτική και δεν χαρίζομαι σε κανέναν, ειδικά δε, στους έχοντες εξουσία. Τέτοιους φέρε μου.

Υπερασπίζομαι αδύναμους ανθρώπους απέναντι στους δυνατούς (τούτο είναι το κριτήριο). Δεξιοί ή αριστεροί, δεν έχει σημασία (δεν είναι τούτο το κριτήριο).

γ) Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, το εκτιμώ. Άλλωστε είναι αμοιβαίο, διότι παρότι δε γνωριζόμαστε, έχω ακούσει τα καλύτερα και από τον πατέρα μου, όπως ήδη σου έχω πει. Βέβαια, το "καλή πένα" δεν είναι για μένα κάποιο κομπλιμέντο. Μάλλον με εκνευρίζει, όταν το ακούω. Γράφω σημαίνει σκέφτομαι. Και γράφω "καλά" σημαίνει σκέφτομαι "καλά". Άλλο οι εκθέσεις ιδεών και άλλο η πολιτική ανάλυση. Η τελευταία απαιτεί πολιτική παιδεία, πολιτική εμπειρία και γνώσεις. Δεν είναι σχολικό μάθημα.

Μέσα στη βδομάδα θα είμαι Σέρβια. Θα χαρώ να τα πούμε, αν και σου είπα, περισσότερο ακούω, παρά ομιλώ.

Φιλικά

Ανδρέας

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 19.56 4/12 Φιλε ανωνυμε..δεν εχεις κι αδικο..εν μερει ως προς το φαινομενο και αριθμο..συμφωνω μαζι σου..αλλοιμονο αν φτασει η Κοινωνια σε αυτο το σημειο..τοτε απλα θα σημαινει οτι οι straιght θαναι οικτρη μειοψηφια.Αλλο αυτο κι αλλο να εξοβελιζεις την σεξουαλικη προτιμηση καποιου..να του στερεις τα δικαιωματα του κλπ αυτα εχουν θεση σε Ναζιστικες καταστασεις.Υστερα ναχουμε και καλο ερωτημα..οι πολιτικες επιλογες κι αποφασεις ολων των Ταγων σε βρισκουν συμφωνο ?Το σωστο η λαθος ειναι προνομιο ολων μας..δε μας φταινε οι διαφορετικοι.Νασαι καλα..αλλα λιγη επωνυμια δε βλαπτει.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Ανδρεα σε ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου γραψεις.Παντα να ξερεις οτι καλοπροαιρετα σχολιαζω..επωνυμα και σπανιως ανωνυμα..ε !κι οταν μου ψιλοανεβαινει η πιεση και το στεναχωρο του πραγματος..γινομαι και λιγο εριστικος..αυτο δυσκολα κοβεται το χουι.Ειδικα με εσενα ποσω μαλλον..επιπροσθετως και με το θαρρος..θα διατυπωσω και καμια παροτρυνση.Ανδρεα..παλι πλατιασες..εξηγεις για την ανωνυμια..αστο..συμφωνω αλλα εχει παραγινει..οι επωνυμως γραφοντες καταντουν οι μακακες της παρεας.Ποθεν συμπερανες οτι σε κατατασσω?αριστερα-δεξια λες..καποιοι αλλοι κλπ..δε νομιζω..αυθαιρετεις κατα τι εις βαρος μου..αν η επισημανση μιας καποιας επαναλαμβανομενης μονομερειας..ειναι καταταξη..δε ειναι αμαρτια δικια μου.Δεν αντιλεγω οτι δεν εξαιρεις καποιους..αλλα πιο συχνα μπαταρεις προς την..ωιμε..σουργελοποιημενη Αριστερα..παρα στην πιρανχοειδη..εικονικη αριστεια.. διαστρεβλωτικη ανακαμπτουσα γκριζομπλε εκφανση του Δεξιου εποικοδομηματος.Δεν με ενδιαφερει πως αισθανεσαι οταν παινευουν την πεννα σου..αυτο ειναι φανερο..το πιστευω και το λεω.Στον πατο μιλας για εκθεσεις ιδεων..για μελετη.. πολιτικη παιδεια-εμπειρια και γνωσεις κλπ..ο Γκατσος εγραψε την Αμοργο μοναχα..αν την βαλεις σε μια παλια πλαστιγγα και απ την αλλη καμμια 20αρια τοννους ποιηση καποιων της ποσοτητας..η πλαστιγξ θα γειρει προς το μικρο βιβλιαρακι..υπερβολικο αλλα εχει τη σημασια του..Σε χαιρετω..νασαι καλα.

Το Προφίλ μας