Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Και εγενετο Φως..του Θεανθρωπου επεται.

Του Ευάγγελου Αγόρου 
Ειδομεν  το Φως το  Αληθινο  ελαβομεν  Πνευμα  επουρανιον.. Το  ονομα  αυτου  ΝΕΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ.  
 Χθες   μετα  απο  δεκαημερο  προσπαθεια κι αλισβεριση  ινα  συμπληρωθει ο αριθμος  11..μετα  απο  ενδελεχη  και  δυσκολη  δουλια ετερου δεκαημερου..ο  τοκετος  αισιως ελαβε τελος..δυο Λεξεις..με οτι σημαινει η καθε μια..ας ελπισουμε οτι  δεν  Ωδινεν  Ορος  και  ετεκεν  Μυν. Ειλικρινα  ευχομαι στους Συντροφους  να  πετυχουν στο  εγχειρημα  τους. Παρακολουθησα  την ομιλια του επικεφαλης  Χαριτση. Σοβαρο και μετρημενο  στελεχος..δεν τον μεμφομαι.
Ομως  θεωρω οτι αυτη η  παρεμβαση  κι ισως πιο εμπλουτισμενη..επρεπε να γινει στο  Συνεδριο...η  Μαχη  των ιδεων και της ροτας του καραβιου..εκει  δινονται.Στηριξα  Αχτσιογλου  στη  διαδικασια επιλογης  Προεδρου..οσο μπορουσα..ακομη τη θεωρω  παρασαγκας καλυτερη  απ τον  Κασελακη..ομως  δεν γλυτωνω απ το ..τι  κνουσις  κι  δεν ξισκεπαζις..!Μιλησε  η  Νεα  Αριστερα..απευθυνομενη στον κοσμο αλλα και στην  παλια τοιαυτη..για την  Αριστερα του  21ου  Αιωνα..συγχρονη αληθινη κλπ.Οτι ο  αιωνας  ξεκινησε με  4  Διασπασεις  και  1  Διαζυγιο..κουβεντα..το δικο τους διαζυγιο ειναι...εγκαταλειψη συζυγικης στεγης καραμπινατη..κι αντι να πλιαρωσουν  διατροφη..απολαμβανουν τις Εδρες τους...ας τ αφησουμε ομως. Σε μια ομιλια μια απ τα ιδια..ρηχη..ανευρη..ανοστη..αοριστη..χωρις αρμους και νημα..αχταρμας  θεματων ..λιγο επικαιροτητα κλπ σαλατα  που μια φραση μιλουσε για  βαθεμα της  Δημοκρατιας   και   η ακριβως   επομενη για την  Γαζα.Συντροφε  η Γαζα  δεν ειναι  επικοινωνιακο  επιδερμικο  Hansaplast..ειναι δακρυα παιδιων και  αιμα αθωων.Σιγουρα  αν και ανακατεμενος  ο  ερχομενος..συμφωνω σε πολλα..ομως οτι  μας ειπαν 5η φαλαγγα...γι αυτο φυγαμε..οτι η δικη μας Αριστερα θα σεβεται και υπολογιζει τους δικους της  Ανθρωπους...εδω  γελανε..φουμαρα..οι 150000 τι ηταν..εσεις δεν εισασταν υπερμαχοι ?με ενα διευρω  οσοι πιστοι προσελθετε..ουτε  στο λυκοφως της  Ρωμαικης Αυτοκρατοριας  δεν  αναδεικνυονταν ετσι  οι Αυτοκρατορες.Δε θελουμε  αρχηγικο κομμα ειπε..αυτο  μαλλον μπηχτη στον Τσιπρα  ηταν..δεν  πειθει.σε αυτον  που  σιγουρα και λαθη εκανε..αλλα ηταν το ακακο Αρνιο εν  μεσω λεοντων..αυτος που τους εκανε υπουργους.Τοτε συντροφε μολις  μας πηραν το γλυκο  μεσα απ το στομα..γιατι   λακησατε ?Οι απαραδεκτες εκφρασεις  ειπωθηκαν  απ ολους..με πιο αισχρη αυτην για υπονομευτες κλπ. αλλα   τα  σκατα του αποτελεσματος  που και  εσεις  με την ελλιποβαρη κι ανευρη σιγουρια σας πετυχατε..τουλαχιστον επρεπε να καθησετε  να τα μυριζετε μεχρι  το  Συνεδριο....αν  δεν   προκυπταν   νεα αρωματα..ας  παιρναμε το  καπελακι  μας  να  φυγουμε.Παραμενουμε στον Συριζα..γιατι  ημεις τα  ασημαντα  Μελη και Φιλοι..σεβομαστε τον κοσμο που μας τιμησε  εστω και με την λαθος επιλογη του..τας ερημους που περιδιαβαινουμε  πανω απο  40 χρονια..μονο δινουμε παντα..δεν παιρνουμε...κι αυτο ακριβως ειναι  η  ΑΡΙΣΤΕΡΑ...παλια..νεα..κλπ αυτο ειναι το  Νοστιμο Ημαρ  της..το νερο του ποιητη  Κατσαρου  που κουβαλαμε για το  ανυδρο Μελλον.Ναστε βεβαιοι οτι το Μαννα  των Καναλιων...δε  θα πεφτει για πολυ καιρο....εμεις παλι στον ιδιο Ουρανο θαμαστε...ολοι ! Καλο κατευοδιο  !Οψομεθα.
...

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Ευάγγελε,
στο συμπυκνωμένο σε έννοιες κείμενο σου αναφέρεις τόσες ιστορικές αλήθειες και γεγονότα τα οποία πραγματικά αναρωτιέμαι εάν έχουν σχέση με την Αριστερά το 2024 και εν γένει με την αριστερά από τα γεννοφάσκια της. Λανθασμένη η τοποθέτηση σου όσον αφορά το πνεύμα το επουράνιο το οποίο ''λάβανε'' οι σύντροφοι του 2024 και σε μια νύχτα βγάλανε Κασελάκη, Ρωμαϊκά όργια γίνονται ανέκαθεν στην Αριστερά και με αυτό τον τρόπο εκλέγονταν αρχηγός. Και με την ευκαιρία μιας και σε αρέσουν τα στιχάκια σας αφιερώνω σε όλα τους Συντρόφους του στοίχους από το Ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη «Το Φωτόδεντρο»

Από κάπου ο καπνός περνούσε ..ίσως πέμπονταν το μήνυμα
ότι τα δεινά μας καλώς έχουν κι η τάξη δεν πρόκειται ν’ ανατραπεί.
Αχ πού ‘σαι τώρα καημένο μου φωτόδεντρο, πού ‘σαι φωτόδεντρο,
παραμιλούσα κι έτρεχα.
Τώρα σε θέλω, τώρα που έχασα ως και τ’ όνομά μου
Που πια κανένας δεν πενθεί τ’ αηδόνια κι όλοι γράφουν ποιήματα.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 11+37 5/12/23 Ανωνυμε Συντροφε..απο καρδιας ευχαριστω για το υπεροχο σχολιο σου..ποτε δεν ειχα αμφιβολιες οτι εκει εξω..υπαρχουν ενα σωρο Ανθρωποι που γροικαν..νοουν..και λαμπαδιαζουν με τις σωστες η οχι... αδολες αποψεις.. συμφωνουντες η διαφωνουντες..αυτο μ αρεσει.Μονο που την πατατουλα την εκανες κι εσυ..δεν πειραζει συμβαινουν αυτα..λες οτι εχω λαθος για το φως το αληθινο κλπ που ειδαν αφνοι που εβγαλαν τον Κασελακη..αν προσεξεις καλυτερα..πουθενα δε λεω κατι τετοιο..παρενοησες..αυτο ηταν σαν εισαγωγη και αφορα τα γεννητουρια της Νεας Αριστερας..καμια σχεση.Αλλα το ποιημα..τι τοθελες..ειχα καιρο να δακρυσω..μη το ξανακανεις σε παρακαλω..η ουσια και μαγεια της ποιησης αυτη ειναι..λιγες αραδες να κονιορτοποιουν μοναδικα..τις παπαρολογιες τις δικες μας..Ευχαριστω..νασαι καλα..και πουσαι..ασε να λεω..χτυπα κανα στιχο που και που..ισως θυμομαστε οτι..ακομα εχουμε δακρυα που κυλουν..βασανιστικα..στην ερημο των Ταρταρων.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σύριζα σύντροφε Ευάγγελε πρέπει να γίνει ένα κόμμα Μελλών, αυτό δήλωσε ο Κασελάκης όπως το εφάρμοσε και ο Αλέξης Τσίπρας. Αλλά όπως βλέπεις οι Συνιστώσες έχουν άλλη άποψη. Οι συνιστώσες δεν έχουν καμία σχέση με τους ψηφοφόρους του 2023, δεν έχουν καμία σχέση με καμία φιλοδυτική επιρροή η οποία μέσα σε μια νύχτα εδραιώθηκε για να σκεπάσει όλος τις υπόλοιπες. Αυτά τα ολίγα.

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη, δεν είναι πρόβλημα να μένεις στο ΣΥΡΙΖΑ σεβόμενος τους 150.000 των 2 € όταν προηγούμενα έμεινες στο ΣΥΡΙΖΑ που ξεφτέλισε το ΟΧΙ στα μνημόνια, έφερε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ζωντάνεψε το ΠΑΣΟΚ και έκανε αδιαφιλονίκητο τον Μητσοτάκη. Άσε, όμως,τις διδαχές περί αριστεράς,σεβασμού στους πολίτες και τα τιαύτα. Μια χαρά θα τα πάτε,απουσία από κάθε κοινωνικό αγώνα και προετοιμασία να μπείτε τσόντα σε κάθε σχήμα εξουσίας.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 22+30 5/12/23 Με Γκαιμπελικο θρασος ευγενιας..Κομπραδορικο τολεγε παλια καποιο κομμα..βαυκαλιζεσαι με το να αμολας την κλανια σου..ως Ανωνυμος..Πρωτον..δεν εμεινα σε κανενα Συριζα..η κομματικη μου πορεια σταματησε το 2013..αποχωρωντας απ τη ΔΗΜΑΡ.Μελος στα χαρτια εγινα οταν πηγα στην εκλογη να ψηφισω τον Αλεξη Τσιπρα.Για το ΟΧΙ στο δημοψηφισμα που στηριξα καποιοι αλλοι.. αλλα μοιραζαν και τυρβαζαν..πριν γινει αυτο..δυστηχως για σενα ειχα προβλεψει την μοιρα του..με την οποια κατα βαθος συμφωνεις..καλοοος ο καπιταλισμοοοος !Τωρα ποιος ζωντανευει ποιον..αστο..δε σε παιρνει.Αποψεις καταθετω..ουχι διδαχες..αυτο το κανουν οι ακαπνοι ινστρουχτορες..ξερεις εσυ..μια και σεβεσαι εσυ τους πολιτες..δεν ερχεσαι να βαλουμε διπλα διπλα τα Βιογραφικα μας..οσον αφορα την απουσια μου απο Αγωνες ? ν αρχισουμε απ τις Απεργιες..πχ..πανω απο 260 ημερες.. οι δικες σου? Αλλα σορυ..ξεχαστηκα..μιλω με Ανωνυμο.Μη το χοντρυνεις..θα ψαζεις λαγουμι να κρυφτεις.-

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήξερα ότι στα βιογραφικά των ‘’Αγωνιστών’’ αναφέρονται και οι συνολικές ημέρες απεργίας?. Και έτσι καταλαμβάνονται οι θέσεις στο Δημόσιο ? Και αυτοί που έχουν βιογραφικά που αναφέρουν τίτλους σπουδών μεταπτυχιακά και διδακτορικά τρέχουν όλη μέρα για να πληρώνουν εισφορές. Όταν ακούω την λέξη Απεργία μου έρχεται εμετός γιατί όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης η απεργία είναι ο Εσωτερικός Δανεισμός του κράτους. Χάρη κάνουνε οι δημόσιο υπάλληλοι στο κράτος όταν συμμετέχουν σε απεργίες γιατί τα εργατικά κεκτημένα σε μία νύχτα τα παρέδωσε η Αριστερά στους Δανειστές του Βερολίνου του 4ου Ράιχ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ενδιαφέρον ότι κάποιοι μας λένε και μας εξηγούν τι είναι αριστερά όταν έχουν θεωρήσει αριστερό και έχουν στηρίξει έναν δήμαρχο με ακροδεξιούς υποψηφίους, με ακροδεξιούς τρόπους, με ακροδεξιές πρακτικές στον συνδυασμό του, οι οποίοι τον έβγαλαν και δήμαρχο !

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 9+59 Τζιμακο..ασε τον Πανουση κι ελα να παμε να σε κανω μια μικρη ξεναγηση να δεις σε ποιο Δημοσιο δουλευα.. απο σαλια χορτασαμε..πονοψυχε των πτυχιων..πχ.. ειπα για τις Απεργιες..σαν αρχη να ξεκινησουμε απ αυτες εσυ τι πεταγεσαι ?Τωρα του τι ειναι Απεργια..και πως καταλαμβανοντε οι θεσεις στο δοβλετι..ρωτα επωνυμα να το κουβεντιασουμε..οσο για τον εμετο..τι να πω..προσεχε μη πνιγεις ανωνυμε..και δε θα ξερουμε ποιος ησουν.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 11+26 6/12 Με λυπη μου..τελευταια φορα θα ασχοληθω μαζι σου..και προσπαθησα κι εγραψα κι εναν καλο λογο για εσας..ο νοων νοειτο..κοιταξε το λιγο..εχεις θεμα..για Συνταγες Μελομακαρονων και Γιαπρακιων να γραψουμε εδω στο Αιβρες..εσυ θα πεταχτεις και θα πεις..μην τον πιστευετε τον Δημαρχο δεν ξερει να κανει γιαπρακια..αριστερη συνταγη λεει αλλα Δεξια ειναι..το τελευταιο δεν επρεπε να σε πολυπειραζει..Ελεος !

Ανώνυμος είπε...

Πάντως Βαγγέλη έχεις πολύ υψηλό πολιτικό λόγο και επιχειρήματα. Αυτά που έγραψες για απάντηση στον / στην 11:26 δείχνουν πολλά. Όπως και ο αυτοθαυμασμος σου...

Ανώνυμος είπε...

Η Αριστερά για τους περισσότερους είναι a la carte συμφωνώ απόλυτα με τον σύντροφο που ανέφερε τις ακροδεξιές υποψηφιότητες σε ένα δήμαρχο που δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ 3Α και ΠΑΣΟΚ 3Κ. Επιπλέον συμφωνώ με τις συνταγές για γιαπράκια μιας και οι Σερβιώτες στις εκλογές αυτό έδειξαν.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 16+14 6/12 Λες... Η Αριστερα..a la carte..συμφωνω με τον..δεν το γραφω καν .αυτα που γραφεις αν τα δεις και γροικησεις καλυτερα..θα ανακαλυψεις οτι μαλλον για σενα τα γραφεις..ειναι σα να μιλας στον καθρεφτη.Πρεπει νασαι νεος μαλλον ανθρωπος..μια συμβουλη..αμα θες αν οχι σεκεμε..οταν σκεφτεσαι κατι δειξε λιγο σεβας.. λιγο προσοχη..παιδι σου ειναι..μη το καταντας κουτσουλια..ναχαμε να λεγαμε..και μετα σταυροποδι.Ελεος.-

Ανώνυμος είπε...

Με αρέσει που μέσα από τα σχόλια οι αναγνώστες αποκομίζουν δωρεάν μαθήματα Αριστερής Ιδεολογίας από ψηφοφόρους και υποστηρικτές Ακροδεξιών και Μητσοτακικών υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές. Αυτούς τους ελιγμούς μόνο παλιές καραβάνες τους κάνουν.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 16:38 7/12 Απωλεσαμε τον Δημο μας..εχαθη ολη η Πλαση !Σταματησαν τα ρολογια..κρυφτηκε ο Ηλιος..το χαραμα της Μερας παντα μουντο..τα αηδονια μουγγα.τα δακρυα καυτα.Ο νους μετοικησε μονο σε σκεψεις ρηχες..στα ορια του ανοητου.Πας μη Ελλην Βαρβαρος..οι αλλες επιλογες περα απ τις δικες μας ειναι λαθος..βαπτιζουμε ως και τα ψαρια που τρων οι παλιες καραβανες..αλλο κουφο αυτο..ακροδεξια και Μητσοτακικα.Ανωνυμε/η... ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε..δε μπορω να σε πεισω.Δικαιωμα σου να θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο..δεν λεω οτι δεν εισαι..αλλα ποθεν προκυπτει οτι μπορεις να περνας τους αλλους για ηλιθιους?Ξερεις ποιους ψηφισα ?οχι..ο Δημαρχος ακροδεξιος ?δε νομιζω..οσο για τα μαθηματα..τι να πω..αλλου γι αλλου καταναλλου.Κανε μας εσυ κανα μαθημα..μπας και διορθωθουμε.Ελεος! Ας αλλαξουμε μοτιβο..-

Ανώνυμος είπε...

Τι να μας πείσεις Σύντροφε, ότι στον συνδυασμό συμμετείχε υποψήφιος πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής Κοζάνης αυτό δεν σου λέει τίποτα? Τώρα εάν σβήσανε τα φώτα στην πόλη όχι δεν σβήσανε αλλά άδειασαν τα ταμεία ούτε και αυτό μπορείς να το δεις? Αλλά πώς να το αντιληφτείς όταν συμφωνείς με τις δηλώσεις Γεωργακόπουλου ότι ορθός χρήματα του τοπικού πόρου πήγαν σε άρτο και θέαμα, ορθός η ΔΕΗ έμεινε απλήρωτή για να εκπονηθούν δήθεν μελέτες ένταξης έργων, ...μοιράστηκε τα περισσότερα χρήματα στον δήμο όπως αυτά αποτυπώνονται στην ιστοσελίδα της Διαύγειας. Είπαμε τέτοιους ελιγμούς μόνο παλιές καραβάνες τους κάνουν και όλα μέλι γάλα. Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω τόσα και μένω έκπληκτος. Κ. Αγόρου δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει στον δήμο μας και την έρημη πόλη μας. Ναι ακροδεξιός είναι όποιος είναι αυταρχικός , υβρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του , έχει προσβάλλει και χλευάσει δημόσια και μάλιστα σε συνεδριάσεις του ΔΣ ανθρώπους που ούτε καν ήταν εκεί, που είναι υπέρμαχος των απευθείας αναθέσεων σε ιδιώτες . Υπάρχει ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ που χαρακτήρισαν ρατσιστικές και σεξιστικές δηλώσεις του δημάρχου και του προέδρου του ΔΣ. Το τι δηλώνει κάποιος είναι άλλο και το τι κάνει είναι το πραγματικό.
Εσείς ο ίδιος γράψατε εδώ μέσα την στήριξή σας στον νυν και επόμενο δήμαρχο. Είναι αστείο ότι χλευάζετε τους άλλους για "εξυπνάδες" αλλά εξυπνάδες και άλματα λογικής εσείς τα κάνετε ( "νους μετοικησε μονο σε σκεψεις ρηχες..στα ορια του ανοητου.Πας μη Ελλην Βαρβαρος" "μια συμβουλη..αμα θες αν οχι σεκεμε..οταν σκεφτεσαι κατι δειξε λιγο σεβας.. λιγο προσοχη..παιδι σου ειναι..μη το καταντας κουτσουλια..ναχαμε να λεγαμε..και μετα σταυροποδι") υγ δεν έχω γράψει κάποιο σχόλιο από τα παραπάνω

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 11:05 και 12:55 8/12 Χρυση Αυγη..Γεωργακοπουλος..φωτα αναμμενα-σβηστα κλπ.Ο ετερος δινει τον ορισμο του Ακροδεξιου..μιλα για χλευασμο απο μερους μου..εξυπναδες κλπ.Ρωταω αξιοτιμοι ανωνυμοι..ριξατε μια ματια εστω σ αυτα που γραφοταν κι απαντησα ?μπααα..εχετε το θρασος να σχολιαζετε και επικρινετε την επιλογη οσον αφορα τον Δημο....φαντασου να ηταν αλλο το αποτελεσμα..δε θαχε μεινει καλαμι για καλαμι κι επαρση.Ο 12:55 μου θυμιζει τι εγραψα..τα ματακια του ομως δεν τα ανοιγει να δει τι μαργαριταρια με αναγκασαν να το κανω..τοση δεοντολογια και αμεροληψια..ειναι να απορει κανεις.Λοιπον για να τελειωνουμε..γραφω κατι για τα τεκμαινομενα στο χωρο της Αριστερας..κι αρχιζει παλι ο καημος σας να μη πω τι.Επειδη μαλλον δεν γροικατε..περα απ το δικαιωμα της επιλογης του καθενος..ειναι σαν να ταξιδευει καποιος {σε βαγονι..γραφτηκε κι αυτο}σε προορισμο της επιλογης του..πχ Κωνσταντινουπολη..κι εσεις να τον τραβατε απ το Μανικι η προπηλακιζετε..λεγοντας του..μη..εχεις λαθος που πας για Αθηνα.Βρε παιδια λαθος κανετε..αλλου παω..οχι..προσεξε θα την πατησεις..εχει ακροδεξιους στας Αθηνας.Μετα διαμαρτυρεστε κι απο πανω..αν αντιδρασει ο δολιος..ειναι να απορει κανεις..δε λεω οτι σε ολα εχω δικηο..ισχυει το ουδεις αλαθητος..αλλα ημαρτον..σταματατε το παραμυθι..φτανει.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 12:55 8/12 Σορυ μου διεφυγε..στην πρεμουρα σου..τοχεις ξανακανει..γραφεις Κ.Αγορου..περα απ το οτι υπαρχει και Κωστας Αγορου..το Κ. τι σημαινει? Κυριε η κανα κοσμητικο επιθετο..αρχιζουν πολλα απο Κ.βαριεσαι η απαξιεις ?δεν με ενδιαφερει..μονο αναλογιζομαι τι αξιωμα διεκδικουσες..ειμαι περιεργος λιγακι..αλλα δυστηχως δεν εχεις το θαρρος να μας το πεις.Αν ημουν στη θεση σου θαγραφα επωνυμα..ποσο μαλλον τοτε..γιατι σου διαφευγει οτι ο διαλογος μεταξυ επωνυμου κι ανωνυμου ειναι σαν να μην εγινε ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Κώστα, με τον τρόπο απαντήσεων σου θα με κάνεις να διαβάσω τις επιστολές των αποστόλων. ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ , Α' ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ , Β' ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ , ΠΡΟΣ ΓΑΛΑΤΑΣ , ΠΡΟΣ ΕΦΕΣΙΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΚΟΛΟΣΣΑΕΙΣ, Α' ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, Β' ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, Α' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, Β' ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΤΟΝ, ΠΡΟΣ ΦΙΛΗΜΟΝΑ, ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ και ΠΡΟΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ.

Ευαγγελος Αγορου είπε...

Προς 20:37 8/12 Συντροφε Ανωνυμε..εκανες ενα λαθακι με λενε Βαγγελη..δεν πειραζει εσυ νασαι καλα.Σε ευχαριστω πολυ για την τιμη που μου κανεις αλλα αστειευομενος..θα σου πω οτι ξεφευγεις λιγο αναφερομενος στους Αγιους Αποστολους..ειμαι πολυ μικρος κι ασημαντος για κατι τετοιο.Εξ αλλου..εδω γελαμε..σα να βιαζεσαι λιγο να με στειλεις εις ΚΥΡΙΟΝ..!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε Βαγγέλη να είσαι γερός κανένας δεν εύχεται κακά πράγματα, η συζήτηση είναι άκρος πολιτική και επικεντρώνετε στις πολιτικές πεποιθήσεις και επιλογές μας. Καμία προσωπική βολή δεν εμπεριέχουν τα σχόλια αυτό στο λέω γιατί πάντα με τρόπο ποιητικό ξέρεις να στολίζεις τα σχόλια σου και έιναι λάθος. Εδώ συζητάμε πολιτικά και μόνο. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς !

Το Προφίλ μας