Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Τροχαίο ατύχημα στο Πλατανόρευμα με εγκλωβισμένη γυναίκα – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε  το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στις 6.30πμ περίπου, κοντά  στο Πλατανόρευμα Σερβίων, με εγκλωβισμένη γυναίκα .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ιχ αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρεθεί παραπλεύρως του οδοστρώματος

.

Από την ανατροπή του οχήματος εγκλωβίστηκε γυναίκα συνοδηγός, ενώ ο οδηγός του οχήματος φαίνεται να βγήκε από το όχημα προ αφίξεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για τον απεγκλωβισμό της γυναίκας στο σημείο έσπευσε  άμεσα 1 όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης και 1 όχημα από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σερβίων .

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Σερβίων, όπου παρέλαβε και μετέφερε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης την τραυματισμένη γυναίκα με τις αισθήσεις της .

Η Τροχαία, βρέθηκε στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις .

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Νομού Κοζάνης και Δυτικής Μακεδονίας, λόγω της αυξημένη ολισθηρότητας στο οδόστρωμα από  τις χαμηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας