Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Αποτελέσματα Αυτοδιοικητικών Εκλογών στην Περιφέρεια και στους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μεταξύ του Γιώργου Αμανατίδη και του Γιώργου Κασαπίδη.

Στην ΠΕ Γρεβενών εκλέγεται στο Δήμο Γρεβενών ο Κυριάκος Ταταρίδης από την πρώτη Κυριακή ενώ στο Δήμο Δεσκάτης οι Δημήτρης Κόττας και Δημήτρης Καραστέργιος θα κριθούν στο δεύτερο γύρο.  

Στην ΠΕ Καστοριάς επανεκλέγονται από την πρώτη Κυριακή οι νυν Δήμαρχοι Άργους Ορεστικού

Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου και Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ενώ για το Δήμο Καστοριάς θα κριθεί την επόμενη Κυριακή μεταξύ του νυν Δημάρχου Γιάννη Κορεντσίδη και του Γρηγόρη Γρηγοριάδη.

Στην ΠΕ Κοζάνης επανεκλέγονται οι Δήμαρχοι Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, Σερβίων, Βοΐου Χρήστος Ζευκλής και Βελβεντού Μανώλης Στεργίου, ενώ την επόμενη Κυριακή θα κριθεί ο Δήμος Κοζάνης μεταξύ των Λάζαρου Μαλούτα και Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Στην ΠΕ Φλώρινας από την πρώτη Κυριακή εκλέγονται νέοι Δήμαρχοι στο Δήμο Αμυνταίου Λιάσης Ιωάννης και στο Δήμο Πρεσπών Γιώργος Στεργίου ενώ στο Δήμο Φλώρινας επανεκλέγεται ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης.

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Κύριο Ελευθεριου

Ανώνυμος είπε...

Κάπου εδώ να πούμε ότι το όνομα του δημάρχου των Σερβίων είναι ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΟΥ. Μπράβο δήμαρχε, συγχαρητήρια. Άι βρες τι έπαθες και σου διέφυγε;;

Ανώνυμος είπε...

Μή ξεχάσετε να δώσετε κανένα πόστο στο 10 το καλό.Μιά παρέα είστε.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις βγαίνουν αποτελέσματα του Βελβεντού βγαίνει η τελειόφοιτη της Νομικής θα πάρει ποτέ πτυχίο και γράφει: Η σειρά είναι. Σάββατο τους βρίζουμε Κυριακή τους ψηφίζουμε και Δευτέρα τους ξαναβρίζουμε.
Πολύ διχαστικο το μήνυμα σου κύρια μου. Ξέραμε οτι ήσουν υποψήφια και πήρες απορριπτικη απάντηση από τους συμπατριώτες μου και από τον ίδιο σου τον συνδυασμό αν σκεφτείς ότι δεν πήρες ούτε δύο σταυρους από κάθε οικογένεια των άλλων υποψηφίων της παράταξης. Έκανες μεγάλη ζημιά στην παράταξη σου με όσα εγραφε
κύρια μου μου. Όταν γίνεται μια νέα προσπάθεια δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι από την πρώτη φορά νικηφόρα. Δεν είναι απαραίτητο να φτάνει κάποιος στην κορυφή από την πρώτη φορα. Ειδικά αν είναι πρωτόβγαλτος στα κοινα. Η ανηφόρα έχει και δυσκολιες. Διδασκόμαστε από την πορεία μας και συνεχιζουμε καλύτερα την αναβαση μέχρι να πιάσουμε κορφή. Αλλά εσύ αντί να βοηθήσεις στην συνέχιση της προσπάθειας κάνεις το αντίθετο. Διχάζεις. Αυτό πληρώνεται αλλά πληρώνεται από όλους τους συναδέλφους σου στο ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι δικό σου κατόρθωμα κύρια μου.





Το Προφίλ μας