Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Η απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στις καταγγελίες του Προέδρου της Κοινότητας Tρανοβάλτου για το νερό στο Φρούριο

Η απάντηση του Δημάρχου Σερβίων στις καταγγελίες του Προέδρου της Κοινότητας Tρανοβάλτου για το νερό στο Φρούριο: “Καλημέρα πρόεδρε. Είσαι ψεύτης και επικίνδυνος για την δημόσια υγεία. Όπως έπρεπε να ξέρεις το νερό του Φρουρίου είναι από τα Ισιώματα εδώ και ένα χρόνο.Δεν υπάρχουν τα νιτρικά στο δίκτυο. Η τελευταία μέτρηση είναι στην εικόνα. Δυστυχώς οι εκλογές που έρχονται είναι το μοναδικό σου κίνητρο.Τρομοκρατείς τους Δημότες χωρίς λόγο”.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι απάντηση δημάρχου αυτή. Δεν είναι δημόσιος διάλογος αυτός με χαρακτηρισμούς. Σοβαρευτείτε. Ενας δήμαρχος πρέπει να απαντάει με το κύρος ενός δημάρχου. Εδώ το κύρος μάλλον πήγε περίπατο.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο κύρος; Εδώ απαντάει με μετρήσεις Μαρτίου 2023!!!! Και τώρα έχουμε Αύγουστο!!!!! Αιβρες σε παρακαλώ να βάλεις και την φωτογραφία που λέει για τον Μάρτιο ο Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν βάζει όλο το έγγραφο ο Ελευθερίου να το δούμε και βάζει μόνο μια φωτογραφία; Όλα στο φως! Να δούμε όλο το έγγραφο με μετρήσεις Καλοκαιριού!

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος αυτός δεν θέλω να με εκπροσωπεί. Είναι παράδειγμα λόγου αυτό για τους πολίτες και τα παιδιά μας; Ντροπη

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το νερό στα Σέρβια είναι κατάλληλο νομίζετε? θυμάστε πρην 2 χρόνια που ο μισός οικισμός της Λάβας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Κοζάνης με συμπτώματα γαστριντερίτιδας ?

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβατε γιατί δεν πρόκειται ποτέ να δεχτεί άλλη άποψη από τη δική του ο δήμαρχος και όλο το παρεάκι; Καταλάβατε γιατί άμα έχεις άλλη άποψη σε βρίζουν και σε κόβουν την καλημέρα και σε κάνουν εχθρό τους; Γι' αυτό ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΡΙΤΣΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μια σημερινή μέτρηση λύνει το θέμα. Μέχρι τότε και σύμφωνα με όσα διαβάζω έχω να πω πως θα χαιρομουν να είχαμε στο χωριό με την ευπρέπεια και την εργατικότητα του κ. Ντοβολης. Λυπάμαι από την άλλη για την γλώσσα το ύφος και τον τρόπο του δημάρχου. Και οι δύο εκλεημενοι αλλά δυστυχώς ο ένας υπερασπίζεται την θέση που του έδωσε ο λαός ο άλλος την καπηλευεται . Ο δήμαρχος αποτελεί τον πρώτο πολίτη του δήμου και παράδειγμα και εδώ είναι παράδειγμα προς αποφυγη

Ανώνυμος είπε...

Μετά την διαπόμπευση πολιτών στο δημοτικό συμβούλιο δεν μάθατε ακόμη τίποτα; Έτσι απαντάμε σε πολίτες και θεσμικούς;

Ανώνυμος είπε...

Με τα τραπέζια στην πλατεία τί γίνεται Ελευθερίου;Αν τα είχε κάποιος που ήξερες ότι δεν είναι δικός σου,την ίδια αντιμετώπιση θα είχε;Οι τζάμπα μάγκες τελειώνουν στις 8 του Οκτώβρη.Ντροπή σας.

ΦΙ είπε...

ΦΙ

Πάντως παραδέχομαι την Σπυριδουλα αλήθεια, μπορεί από διοίκηση να μην έχει ιδέα αλλά το πόσες ώρες σας δασκαλεύει για τα σχολια μόνο εσείς και αυτή το ξέρετε

Ανώνυμος είπε...

ακόμα και η ελευθερία της εκφραστής σε ενοχλεί ΦΙ. Δεν μας συνηθίσατε και σε κάτι άλλο. Αυτό που φοβάστε είναι να εκφράζονται οι δημότες ελεύθερα. Είδαμε ποιοι έχουν ιδέα από διοίκηση. Εδώ γελάμε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ρε ΦΙ για ποια ικανότητα διοίκησης μιλάς; έχουμε διπλώσει απ'τα γέλια εδώ πέρα.

Ανώνυμος είπε...

....και θα πρεπει τωρα να σας ψηφήσουμε εσας?? αυτο ειναι το δραμα μας τελικα!! καποιοι απο εσας θα εισαστε δημαρχος, αντιδημαρχοι...και αυτο λεγετε δημοκρατια... τριχες..και κανενας μα κανενας δεν ντρεπεται καθολου..ας χωθουμε τωρα στην τρυπα μας

Ανώνυμος είπε...

Στην βογγοπετρα γιατί έριξες ξανά 3Α Δήμαρχε;δε φτάσανε τα 40 χιλιάδες ευρώ 💶;;;
Με 15 φορτηγά έφτιαχναν ένα χιλιόμετρο χαλικοστροση ένα κομμάτι στο χωριό.γιατι;;;

Το Προφίλ μας