Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Πάρις Κουκουλόπουλος: Ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνουμε και την διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.
Γνώστης του θέματος με ρεαλιστικές προτάσεις και με σοβαρότητα.
Να θυμίσω ότι ο Τσίπρας ήρθε στα Σέρβια και είπε για απολιγνιτοποίηση, την στήριξε και μάλιστα ήταν και περήφανος που την πριμοδότησε με 20 εκατομμύρια όμως μας είπε τότε. Πολύ κουβαρντάς. Και υπέρ της απολιγνιτοποίησης και κατά της απολιγνιτοποίησης, ήταν ότι γούσταραν. Καμία σοβαρότητα. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι κατσαπλιάδες. Εκεί που ανήκουν.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν απομάκρυνε τα τραπέζια του από την Κεντρική πλατεία Σερβίων, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, ο οποίος θεωρεί ότι η πλατεία είναι δική του και κάνει ότι θέλει.
Κανένας δεν κάθεται και η πλέον η αισθητική εικόνα της κεντρικής πλατείας Σερβίων έχει καταστραφεί.
Ο Δήμαρχος πως ανέχεται τον Αντιδήμαρχο του, που παραβιάζει την καθημερινότητα της πλατείας και δεν τον επαναφέρει στην τάξη...
Ήδη οι αντιδράσεις για τα τραπέζια στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων είναι πολλές και εδώ φαίνεται ότι ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων έκανε και κάνει του κεφαλιού του...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουκουλόπουλος έλειπε από την Βουλή. Αντί να βγάλει το ΠΑΣΟΚ 2 βουλευτές, στείλαμε και μια του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Λες και ψηφίσαμε για την γιουροβίζιον.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις άδικο για την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σοβαρή, μετρημένη και έδωσε όλη την τετραετία μάχες για τον νομό.
Γιατί δεν λες για οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέχτηκαν ενώ στην τετραετία τίποτα δεν έκαναν για τον τόπο μας. Έκλεισε η ΔΕΗ, η ΛΑΡΚΟ και κανένας τους δεν μίλησε, σε όλα ναι.

Ανώνυμος είπε...

για την αντιπολίτευση μιλάμε. Η ερώτηση είναι με ποια αντιπολίτευση χτυπάς αυτήν την κυβέρνηση. Ασε τους βουλευτάδες της ΝΔ λοιπόν. Το σοβαρή και μετρημένη εσένα σου αρκεί? Ειδικα όταν το κόμμα είναι ασόβαρο? Κατά της απολιγνιτοποίησης η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, υπέρ της απολιγνιτοποίησης ο Τσίπρας. Δηλαδή εσύ την γουστάρεις αυτή την την παράνοια; Την βρίσκεις ας πούμε? και βολεύεσαι επειδη η βουλευτίνα τους είναι σοβαρή και μετρημένη; Αν ήταν σοβαρή και μετρημένη δεν θα ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ κατ'αρχην.

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ μετρημένο; Η μισή προσκυνημενη ομάδα των "κορυφαίων" είναι η γλύφει τονητσοτακγ!
Η Νεύρα είναι η πιο άξια βουλευτής του νομού από όλα τα κόμματα
Πάντως 20.07 σοβαρά θεωρείς η περιμένεις ο Ελευθερίου να κάνει παρατήρηση η ενέργειες κατά του ποντικη; Κοροιδευομαστε; Επίδειξη ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ειναι
Κακώς δεν γίνεται αναφορά για παράβαση καθήκοντος του δημάρχου που δεν κάνει τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Στο μεταξύ ο κουκουλοπουλος ήταν στην κυβέρνηση μαζί Σαμαρά μαζί με Άδωνι και Βορίδη χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο Τσίπρας ήταν στην κυβέρνηση με Καμμένο, Χαϊκάλη και Ζουράρι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η φαγωμαρα στον χώρο της κεντροαριστεράς,έκαναν τον Μητσοτάκη αδιαφισβητητο πολιτικό ηγέτη της χώρας.
Ηρεμήσετε λοιπόν και κοιτάξτε πως θα ενωθούν οι προοδευτικές δυνάμεις, για το καλό του λαού.

Ανώνυμος είπε...

σιγα μεγαλε, μας εβγαλες το ματι. Οχι και δυναμεις της κεντροαριστερας ο ΣΥΡΙΖΑ. η λαϊκη κεντροαριστερη βαση του ΠΑΣΟΚ να επανενωθει στο ΠΑΣΟΚ θες νας πεις. Διοτι με τα σουργελα και τους άπλητους τους ΣΥΡΙΖΑ ενωση κεντροαριστερας δεν μπορεί να γίνει. Τώρα ζητάτε ένωση προοδευτικών δυνάμεων; Εσείς κάνατε το ΠΑΣΟΚ ανέκδοτο. Ανέκδοτα δεν λέγατε για το ΠΑΣΟΚ; τώρα θέλετε ένωση? Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ανανεωμένο, μετρημενο κόμμα, βεβαιως. Όλα τα στελέχη του ειναι ένα κι ένα. Δες κοινοβουλευτική ομάδα που έχει. Τι να ενωθεί εκεί, ο Δουδωνής, ο Μάντζος, ο Γερουλάνος, ο Χρηστίδης, ο Κουκουλόπουλος, ο Χριστοδουλάκης, ο Πάνας να ενωθουν με ποιούς? Με τον Πολάκη, την Σία Αναγνωστοπούλου, τον Νασο Ηλιόπουλο, την Ραλλία Χριστίδου, την Έλενα Ακρίτα, τον Τσακαλώτο, την Θεανώ Φωτίου, τον Γιαννούλη και την Γεροβασίλη; Αυτά τα ανόμοια εσύ τα θεωρείς όμοια; Ένωση με μούχλα δεν κάνουμε. Όποιος θελει επιστρεφει στο ΠΑΣΟΚ. Ακου εκει να ενωθεί η κεντροαριστερα. Ο Τσακαλωτος, η Σια Αναγνωστοπουλου κι ο Πολακης κεντροαριστερα. Να τέτοια λέτε και στο τελος με τετοιες κοτσανες που πετατε να μην σου πω τι θα παρετε.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή εσεις 16:43 θεωρείτε το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά προοδευτική δύναμη. Που στήνατε κρεμάλες στο Σύνταγμα, που λέγατε ή εμείς ή αυτοί και που συνεργαστήκατε με τους καμένους. Τώρα θυμηθήκατε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι προοδευτική δύναμη ενώ μέχρι τώρα την μονοπωλούσατε. Κι ακόμα διεφθαρμένο το θεωρείτε γιατί έτσι σας βολεύει. Η επιλογή είναι μία, επιστροφή στην μόνη προοδευτική παράταξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακροαριστερό συνοθύλευμα. Εμείς είμαστε σοσιαλδημοκράτες και κεντροαριστεροί. Ενότητα με σκατά δεν γίνεται.

Το Προφίλ μας