Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ΝΕΡΑΙΔΑ

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών του κλάδου της εστίασης που δραστηριοποιούνται στη Νεράιδα, δημοτών αλλά και για πρώτη φορά παρουσία της νομικής συμβούλου που χειρίζεται τις υποθέσεις του Δήμου Σερβίων, παρουσίασε ο Δήμαρχος το έργο της Δημοτικής Αρχής.

 

            Αναφέρθηκε σε πολλές υποθέσεις, που λόγω ελλειπούς νομικής εκπροσώπησης στο παρελθόν, τις περισσότερες φορές είχαν αρνητική τροπή καθώς και στον μεγάλο όγκο δικαστικών αποφάσεων που υποχρέωναν τα οικονομικά του Δήμου να αιμορραγούν.

 

            Ιδιαίτερα παρουσίασε το μεγαλύτερο έργο του Δήμου, τα ψηφιακά υδρόμετρα, το νέο δίκτυο ύδρευσης της Νεράιδας και ανάμεσα στα άλλα την καινούρια παιδική χαρά.

 

            Επίσης ανέλυσε το πλάνο για τα μελλοντικά έργα της περιοχής, όπως η ασφαλτόστρωση του δρόμου Νεράιδα Λεύκαρα έτοιμη να ξεκινήσει (υπήρχε για χρόνια μόνο στην ατζέντα προεκλογικών εξαγγελιών) και το επόμενο βήμα, η εκπόνηση μελέτης για το κομμάτι Λεύκαρα Καπνοχώρι που θα συνδέει πολύ πιο σύντομα τον Δήμο Σερβίων με την Εγνατία οδό. Από την πλευρά των δημοτών, υπήρξαν επισημάνσεις σχετικά με τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού και την αποκομιδή των απορριμμάτων ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες που μεγαλώνει ο όγκος λόγω των καταστημάτων εστίασης.

 



6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι διοργανωτές ήταν περισσότεροι από τους κατοίκους της Νεράιδας. Αυτό λέει κάτι ή απλά οι διοργανωτές κοιτούνε την καρέκλα και την θέση. Εξάλλου είναι η τελευταία φορά που θα υφίσταται ο Δήμος Σερβίων και ο Δήμος Βελβεντού. Ότι φάνε και ότι πιούν αυτό είναι το σύνθημα τους σε συνδυασμό με έντονη δόση αλαζονείας.

Ανώνυμος είπε...

Η δημοτική αρχή πάραξε τεράστιο έργο που δεν μπορείται με το λιγοστό μυαλό σας να το αντιληφθείται. Το ψηφοδέλτιο ήδη είναι έτοιμο στο 90% σε όλα τα χωριά και το μόνο που μένει είναι να έρθουν οι εκλογές για να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Σερβίων. Η δημοτική αρχή δεν σας διαβάζει και δεν δίνει σημασία σε αυτά που λέτε. Θα ξαναβγεί για 2η και για 3η τετραετία συνεχίζοντας το αναπτυξιακό της έργο.

Ανώνυμος είπε...

Σαν δημότης και κάτοικος Σερβίων έχω κάποια ερωτήματα στα οποία ο Ελευθερίου αποφεύγει να απαντήσει:
1 πότε θα ανοίξει η γέφυρα, το ακριβώς συμβαίνει;
2 γιατί δεν αποκαθίσταται το καμένο δημαρχείο κάτι που είναι
το οικόπεδο των προσκόπων;
Όσον αφορά το οικόπεδο τάσσομαι ξεκάθαρα με την απόφαση της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ του δημοτικού συμβουλίου δηλαδή να αγοραστεί 40.000ευρω. δεν βρίσκω κανένα λόγο να χαρίσουν οι φόροι μας 40.000 επιπλέον στους πωλητές
3 έχει εγκαταλείψει ο δήμαρχος τις σκέψεις για ΧΥΤΑ αμιάντου; Ποια είναι η θέση της νυν προεδρινας την οποία ποτέ δεν μάθαμε;
4 τι γίνεται με το χρέος προς την ΔΕΗ που ο ίδιος ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι δημιούργησε και δεν βάλει στον προϋπολογισμό με αποτέλεσμα να μην εμφανίζεται σε αυτά που χρωστάει ο δήμος;
5 τι ενέργειες έγιναν για να αποκατασταθεί η τάξη στην πλατεία όσον αφορά τα τραπεζοκαθίσματα;
6 τι γίνεται με τα μάρμαρα ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ; Ένας χρόνος πέρασε από τις περσινές μεγαλοστομίες, μηδέν εις το πηλίκο
7 για ποιο λόγο προκρίθηκε ο δρόμος λευκαρα-νεραιδα όταν ακόμα υπάρχει χωριό , το φρούριο,στο οποίο η σύνδεση γίνεται μέσω χωματόδρομου;
8 επιμένει ο Ελευθερίου ότι ήταν σωστό το λιβανισμα στον μουσουρουλξ με την ατάκα περί Ρεχάγκελ;
9 τι απέγινε με τις μηνύσεις στους δημοσιογράφους;
10 για ποιον λόγο μηνυσαν την Σπυρίδου οι Ελευθερίου και Ποντικη; Αυτή είναι η δημοκρατία που λένε;
11 τι γίνεται με τον στίβο στο δημοτικό γήπεδο; Για ποιο λόγο χάσαμε από τον σύλλογο την βαλκανιονίκης μας;

Αυτά είναι ερωτήματα που ουδέποτε έχει απαντήσει αντίθετα δέχτηκα χλεύη από τους "άρχοντες" οπότε τα ειπα

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσω εγώ; Ποιος συμπολίτης μας πλήρωσε για τον καθαρισμό του οικοπέδου του από τον δήμο όπως προβλέπει ο νόμος; Ποιος πλήρωσε την κατεδάφιση του ιδιωτικού ερειπιου στον Άγιο Γεώργιο; Χρεώθηκε το κόστος στον ιδιοκτήτη; Επιτρέπεται υπάλληλος να κάνει προπαγάνδα υπέρ του δημάρχου και μάλιστα εν ώρα εργασίας;

Ανώνυμος είπε...

Να συνεχίσω και εγώ?
Ποιός εκτελεί έργα εσωτερικής οδοποιίας χωρίς μελέτες?
Ποιός κάνει ασφαλτοστρώσεις χωρίς τους προβλεπόμενους ελέγχους?
Ποιός δέχεται ''δώρα'' στο όνομα των ανταποδωτικών οφελών, χωρίς την προηγούμενη αποδοχή και έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου?
Ποιός κάνει εγγειοβελτιωτικά έργα χωρίς καμιά μελέτη, έγκριση και αρμοδιότητα?
Ποιός έχει αφήσει στο έλεος του Θεού τη συντήρηση του Δημοτικού οδικού δικτύου?
Ποιός αφού έχει τόσα μηχανήματα αναθέτει έργα συντήρησης του αγροτικού δικτύου σε ιδιώτες?
Ποιός έχει δημιουργήσει σκιώδης Τεχνική Υπηρεσία με την πρόσληψη τεχνικών συμβούλων?
Ποιός ονομάζει το κρέας, ψάρι στο όνομα της ηθικής?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σε το ανέκδοτο με τα "έργα" 23:25 . Οπότε ρωτάμε ποια είναι τα έργα ακούμε για παιδικές χαρές και παιδικούς σταθμούς.Που τα υπέγραψε ο Κοσματοπουλος.
Λέει μετά για ηλεκτρονικούς μετρητές νερού. Που τους χρυσοπληρωσε ο δήμος δηλαδή οι φόροι μας ! Και ελέγχεται η χρησιμότητα τους. Μάλλον πόρτα για ανάθεση μέτρησης των νερών σε ιδιώτες δηλαδή δε αυτούς που μας το μοσχοπουλησαν!
Και λέει για άσφαλτο. Με λακούβες παντουfφορτηγο να ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ σε λακούβα σε δρόμο που μόλις είχε πέσει άσφαλτος φυσικά χωρίς μελέτη υπόστρωμα και ξύσιμο!
Για τους δικηγόρους της Θεσσαλονίκης που κάνουν πάρτυ στην υγεία του κοροιδου δημότη αςην πούμε πολλά. Για τον ιδιώτη που εγκατέστησε στα λατομεία ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ ΧΩΡΙΣΑΠΟΦΑΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και ο οποίος έπαιρνε αδρανή υλικά δημόσια περιουσία δεν θα μαθαίναμε τίποτα εάν δεν το έφερνε το θέμα ο Κωνσταντόπουλος. Το ίδιο για το πρώην χωριό μεσσιανη που είναι πια πάρκο φωτοβολταϊκών. Ποιος έβγαλε το θέμα; Ο Κωνσταντόπουλος γιατί ο Ελευθερίου "αγνοούσε" τα έγγραφα!!!!
Τέλος και καλύτερο το ΡΕΚΟΡ απευθειας αναθέσεων που θα καταργούσε όπως έλεγε! Την ψηφομου δεν μπορώ να την πάρω πίσω ούτε η οικογένεια αλλά τώρα πια μόνο ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Το Προφίλ μας