Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» Μικρόβαλτο

Όταν μετά από τέσσερα χρόνια θητείας ως Δημοτική Αρχή, επισκέπτεται ο Δήμαρχος μια τοπική κοινότητα και αυτό που εισπράττει, είναι η  αναγνώριση για όλα όσα έχουν γίνει από την πλειοψηφία των δημοτών και αντί για παράπονα ακούει ευχαριστίες, κανένας στείρος αντιπολιτευτικός λόγος δεν μπορεί να ευδοκιμήσει στον τόπο αυτόν.

Παρουσία πλήθους κόσμου για τα δεδομένα του Μικροβάλτου και μπροστά στην νέα πανέμορφη κεντρική πλατεία, ο Δήμαρχος, αφού παρουσίασε το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής, άκουσε τις επισημάνσεις της προέδρου και των δημοτών για προβλήματα και ανάγκες που προκύπτουν στην καθημερινότητα με παραίνεση για ανάλογη συνέχεια όσων αφορά την επίλυση τους.

Διάχυτη ήταν επίσης, η ικανοποίηση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας για την παρουσία Ιατρού που έλυσε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα της συνταγογράφησης και της φροντίδας Υγείας που λόγω της απόστασης αποτελούσε βραχνά, για τους μόνιμους κατοίκους του Μικροβάλτου.



 

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια για την χωματερή αμιάντου στα μαβε τελικά είπε η προεδρινα την άποψη της;
Είπε ο δήμαρχος τελικά ποιος το προτείνει στην πεδ δυτικής Μακεδονίας και στους Χατζηδάκη Γεωργιάδη;Για να δουλέψουν 5 άτομα για 5 χρόνια;
Ο δρόμος Λευκαρα νεράιδα είπε ο πρόεδρος ότι θα γίνει για να μην περνάνε τα φορτηγά με επικίνδυνα υλικά από τα χωριά. Τα φορτηγά με τον αμίαντο όμως δεν τους πειραζανε τους Ελευθερίου και βεττα!

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια για την χωματερή αμιάντου στα μαβε τελικά είπε η προεδρινα την άποψη της;
Είπε ο δήμαρχος τελικά ποιος το προτείνει στην πεδ δυτικής Μακεδονίας και στους Χατζηδάκη Γεωργιάδη;Για να δουλέψουν 5 άτομα για 5 χρόνια;
Ο δρόμος Λευκαρα νεράιδα είπε ο πρόεδρος ότι θα γίνει για να μην περνάνε τα φορτηγά με επικίνδυνα υλικά από τα χωριά. Τα φορτηγά με τον αμίαντο όμως δεν τους πειραζανε τους Ελευθερίου και βεττα!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά διαβάζοντας το δελτίο τύπου γελάσαμε με την καρδιά μου. Τέτοια δελτία ούτε επί χούντας δεν γραφότανε. Προσοχή μην κανένας πολίτης της κοσμοσυρροής εκφράσει δυσαρέσκεια στον άρχοντα του τόπου … Κάπως έτσι έγινε η συνάντηση στο Μικρόβαλτο όπου Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στη νέα πλατεία ! Κανένας πολίτης δεν ήταν δυσαρεστημένος και όλοι εκφράσανε τις ευχαριστίες και την μεγάλη ικανοποίηση τους!. Φυσικά δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε, στην παρούσα Δημοτική Αρχή, το μεγάλο καλό που πήγε να κάνει στην περιοχή με το να δημιουργήσει ΧΥΤΑΜ Αμιάντου χωρίς να ρωτηθεί κανένας από τους πολίτες. Αποφασίζουμε και Διατάζουμε. Συγχαρητήρια!.

Ανώνυμος είπε...

Έχει ανακαλυφθεί το πιο ευτυχισμένο χωριό της Ευρώπης με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους. Σε λίγο θα καταφθάσουν κι από το National Geographic για να γίνει πρωτοσέλιδο. Ήδη το BBC ετοιμάζει εκτενές ρεπορτάζ. Όλα τέλεια. Ήρθε γιατρός χριστιανοί! Ωσαννά, ωσαννά εν τοις υψίστοις. Με βάγια υποδέχτηκε ο κόσμος την δημοτική αρχή. Κιμ Γιογκ Ουν γατάκι.

Ανώνυμος είπε...

Πήγα να γράψω ένα καλό να πω μπράβο που ο δήμαρχος έκανε την συνάντηση στο νέο καφενείο και ας έκλεισε το ΚΑΠΗ.μετα θυμήθηκα ότι οι προηγούμενες συναντήσεις ΔΕΝ έγιναν στην καφετέρια που υπάρχει εδώ και δεκαετίες... Δήμαρχος ενότητας που λέμε. Δήμαρχος των ψηφοφόρων του

Ανώνυμος είπε...

αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ποια είναι γνώμη της προεδρίνας και του δημάρχου για το ΧΥΤΑΜ Γιατί δεν ήσουν παρόν να το εκφράσεις;
Πίσω από το πληκτρολόγιο και ανώνυμα ξερεις μόνο να γράφεις..
Αφήστε τους ανθρώπους που ζουν εκεί να κρίνουν και να αποφασίσουν..πρεπει να το Χωνέψτε επιτέλους ότι ο Ελευθερίου θα είναι ο επόμενος δήμαρχος και η Βεττα πρόεδρος στο ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ...είτε με ΧΥΤΑΜ είτε όχι..

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο ΧΥΤΑΜ αλλά ότι θέλουμε θα σας κάνουμε γιατί ξανά θα είμαστε δημοτική αρχή με Ελευθερίου δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Το χωριό ανήκει σε όλους όσους κατάγονται και είναι δημότες του δήμου και όχι μόνο σε αυτούς που μένουν εκεί. Άρα άποψη μπορεί να έχουν όλοι οι δημότες. Εκτός και αν δεν θέλετε την ψήφο αυτών που δεν μένουν στο χωριό. Να μας το πείτε για να ξέρουμε τι θα κάνουμε στις επόμενες εκλογές.
Όλοι όσοι δεν μένουν μόνιμα στο χωριό απέναντι στην πρόεδρο και τον Ελευθερίου.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως τα κριτήρια εκλογής ενός δήμαρχου δεν είναι το τι έργα έκανε αλλά τι μπορούσε να κάνει σε αυτό το διάστημα που τα χρήματα ήταν πολλά και ο κόσμος το γνωρίζει,δεν έβαλε τίποτα από την τσέπη . Κριτήριο το πόσο καλός πόσο κακός είναι ένας δημοτικός άρχοντας θα το δούμε στης εκλογές
και στο ποσοστό που δεν θα τον ήθελαν

Ανώνυμος είπε...


ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΥΤΑΜ
https://www.efsyn.gr/ellada/periballon/276106_i-teratogenesi-hytam-epikindynon-ylikon-stoiheionei-tin-kozani?amp

Ανώνυμος είπε...

Εεε πείτε στον κόσμο οτι ήδη υπάρχουν 2 ΧΥΤΑΜ στη ΜΑΒΕ με την συγκατάθεση των υποτιθέμενων σωτήρων και αυτών που ήταν κατά στη δημιουργία του τελευταίου, γιατί προφανώς και άλλαξαν τα συμφέροντα τους! Ας ανατρέξουμε λίγα χρόνια πίσω για να δούμε ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Πάτε και λέτε για την Βέττα, που όποιος παρακολουθεί τα έργα που έχει κάνει στο Μικρόβαλτο, μόνο ένα μεγάλο μπράβο της αξίζει, που βελτίωσε το Μικρόβαλτο και είναι δίπλα στους ηλικιωμένους του χωριοϋ καθημερινά!! Ζούμε τελικά σε εποχές που το μόνο που μας νοιάζει είναι πως να λασπολογούμε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντέχετε πλέον να ακούγονται καλα λόγια για έναν τόπο στην προκειμένη για το Μικρόβαλτο..κάνετε αντιπολίτευση μέσα από ανώνυμα σχόλια..είστε τόσο λίγοι..
Από εκεί φαίνεται ότι πραγματικά δεν σας ενδιαφέρει ο τόπος αλλά το πως να πείτε τα χειρότερα για τις αρχές του τόπου. Ο κόσμος θα κρίνει..Όπως και στις προηγούμενες εκλογές..ο κόσμος ξέρει..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε γλυφτη στις προηγούμενες εκλογές το 60 0/0 δεν τον ήθελαν στις επόμενες θα το δούμε να ξέρεις και κάτι ακόμα ότι δεν είσαι ο μόνος πατριώτης

Ανώνυμος είπε...

Το ΧΥΤΑΜ αποτράπηκε λόγω αντίδρασης συγκεκριμένων προσώπων και θεσμικών και κυρίως μη θεσμικών. Είναι αυτοί που διαπομπεύτηκαν στο δημοτικό συμβούλιο. Έγινε προσπάθεια εκφοβισμού πολιτών. Δεν ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

16/7/23 00:13

Το ότι ‘’κρίβομαι’’ πίσω από το πληκτρολόγιο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε βρω έξω στην κοινωνία και να στα σύρω δημόσια. Ούτε με ταΐζεις και ούτε με ποτίζεις, απλά όσα σας γράφουν στα blogs θεωρήσετε ως δείγμα δωρεάν ήπιας κριτικής γιατί σε λίγο θα αρχίσει να παίζει hard rock.

Ανώνυμος είπε...

16/7/23 09:55

Κάτι μας είπες…. Και όταν σας κάνουν καθαρή και δημόσια αντιπολίτευση επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε την αλήθεια καλείτε την Αστυνομία και κάνετε μηνύσεις μπας και σωθείτε. Αυτοί είσαστε χειρότεροι και από την Χούντα των συνταγματαρχών.

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ το χωριό και ο δήμος ανήκει σε όλους..εφόσον έχετε παράπονα γιατί δεν τα λέτε;Δημοκρατία είναι ο καθένας να λέει την άποψη του, αν διαβάσατε την επικεφαλίδα "παράπονα στο δήμαρχο" και γράφετε αυτά που γράφετε, αμέσως κανένας αναγνώστης δεν σας παίρνει στα σοβαρά..
Τα λέτε απλά για να τα πείτε

Ανώνυμος είπε...

o μαρασμός του τόπου, σου είναι αρκετό παράπονο 10:53?

Ανώνυμος είπε...

Εσείς που λέτε τόσο καλά λόγια για τον "Ρεχάγκελ ο Μουσουρουλης" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ;
Εμείς οι ενάντια στον 3Α καταλάβαμε πως εννοεί την δημοκρατία. Δύο μηνυσεις στην Σπυρίδου , καταγγελίες για σεξιστική και ρατσιστική συμπεριφορά από ενώσεις δημοσιογράφων καταγγελίες από ενώσεις εργαζομένων, διώξεις σε υπαλλήλους, απειλές σε κατοίκους στο δημοτικό συμβούλιο και στην ελατη Εσείς οι "δημοκράτες" είστε επί ίδιοι που ψηφίσατε τους ναζί Σπαρτιάτες και τη νικη. Μικρός ο τόπος μας!
Όσο για το εάν υπάρχουν δύο χυταμ είστε τόσο άσχετοι που επαναλαμβανεται μια μπούρδα που άρχισε ο αρχιασχετος "άρχοντας των 6 ψήφων στους 23. Ο αμίαντος εκεί ήταν δεν ήρθε, δεν πέρασε μέσα από το χωριό και φυσικάγ δεν είναι εμπλουτισμένος και αναμεμειγμενος. Ο παπαγεωργιου και τόσοι άλλοι τα είπαν τα έγραψαν τεκμηριωμένα και επιστημονικα. Αλλά που να καταλάβει κάποιος τυφλωμενος;
Αλήθεια γιατί δεν ήρθατε εσείς οι υπέρ του χυταμ να τα πείτε επώνυμα σε μια συγκέντρωση; Αλήθεια υπάρχει άλλη περιοχή η δήμαρχος στην Ευρώπη που ζήτησε τέτοιο "χρήσιμο για τον τόπο" έργο; Μόνο οι 5 κάτοικοι και ο Ελευθερίου είναι οι έξυπνοι;
Όσοι ζούνε εκτός χωριών που γεννήθηκαν θα ψηφίσουν και πονάει. Όπως πονάει ότι κατηγορεί ο Κίτσος ότι βάζουν υποψηφιότητα κάποιοι που μένουν στην Κοζάνη αλλά έρχεται υποψηφιότητα από κάποιον που μένει στην Θεσσαλονίκη χαχαχαχαχα όλα για μια απόσπαση!
Αλήθεια εσύ που αγαπάς το χωριό ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ;
Άντε τώρα πηξε κάνα τυρί και βάλε τον ύμνο της χουντας στο κινητό .

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο ΧΥΤΑΜ αλλά ότι θέλουμε θα σας κάνουμε γιατί ξανά θα είμαστε δημοτική αρχή με Ελευθερίου δήμαρχο."

Ήθος ύφος επίπεδο ψηφοφόρου Ελευθερίου
Χαρείτε τους. "Δημοκράτες"

Ανώνυμος είπε...

Ναι βελτιώθηκε το χωριό χαχαχα. Η παιδική χαρά ούτε το ένα τέταρτο από την παλιά μια πλατεία δύο χρόνια ακόμα να γίνει και η οποία έγινε μια από τα ίδια! Και φυσικά γεμίσει κόσμο το χωριό χαχαχαχα αν εννοείς βελτιώθηκε γιατί δεν πατάει κανείς πια ναι έτσι ειναι

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε πόσο ενδιαφέρει τον Ελευθερίου το χωριό μας; Πριν λίγες ημέρες ο κασαπιδης είπε για αναβάθμιση του γεωπαρκου Γρεβενών κοζανης. Είδατε κάποια ανακοίνωση του δημάρχου Ελευθερίου; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ξέρετε γιατί; Γιατί το γεωπαρκο φτάνει ως τα Μπουχάρια που είναι και στον χάρτη γεωπακων της ΟΥΝΕΣΚΟ. Από τη στιγμή λοιπόν που δεν αφορά το φαράγγι Σερβίων δεν αφορά και την τωρινή δημοτική αρχή! Ακόμα και η συντήρηση έγινε με λεφτά της Περιφέρειας. Πριν δύο χρόνια μας επρηξε για δημοτική συγκοινωνία γιατί ανεδειξε το θέμα της τέλειας έλλειψης λεωφορείων η ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που ακόμα την ψάχνουν την συγκοινωνια και είχε ξεχάσει να βάλει μέσα τα ΙΜΕΡΑ!
Όσον αφορά τον χυταμ όσοι είναι υπέρ και κανείς τους δεν βγήκε επώνυμα και με θάρρος να το πει, επειδή εδώ κάποιοι γράφουν για ανωνυμία ενώ οι ίδιοι είναι ανωνυμοι, ανήκουν στους 120 επιστήμονες με πρώτους τον Ελευθερίου και τον Μπουκουβάλα. Ο ένας έχει αμφισβητήσει το πρόβλημα στην γέφυρα και λέει δεν έχει πειστεί για τα φανάρια χωρίς να ξέρει τι πρόβλημα και χωρίς να έχει κάποια μελέτη ούτε ειδικός είναι.αλλα που να ξέρουν οι επιστήμονες μπροστά στον δήμαρχο! Φανάρια υπάρχουν σε άλλες δέκα γέφυρες και τούνελ στην Ελλάδα! Ο άλλος ζήτησε από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας την σύνδεση με την Λάρισα( περιφέρεια Θεσσαλίας) και την Κατερίνη (περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας) σε συγκέντρωση για την γέφυρα Σερβίων!!!! Ο Κίτσος είπε στο ανοιχτό θεατράκι ότι οι θεωρίες της κλιματικής αλλαγής είναι σαχλαμάρες! Τον άκουσα ο ίδιος. Έχουμε γίνει ανεκδοτο. Στο κτήριο της περιφέρειας όταν είπε ότι ο Μουσουρουλης θα μας οδηγήσει στη νίκη σαν τον Ρεχάγκελ όλοι στην αίθουσα είτε γελαγαν είτε κοίταζαν μην πιστεύοντας τι άκουσαν!ήταν φίλος μου εκεί και μου το μετέφερε μην πιστεύοντας τι άκουσε και ήταν η πρώτη φορά που είδε τον Ελευθερίου.
Έναν επιστήμονα είχε σύμβουλο τον σύμβουλο απολιγνιτοποιιησης και αυτός όταν έδωσε συνέντευξη και τάχθηκε ΚΑΤΑ του χυταμ εξαφανίστηκε!
Στην Ελάτη έβγαλε μελέτη με απευθείας ανάθεση για ιδιωτικοποίηση του δάσους και το ίδιο θα γίνει σε Λιβαδερό και Μεταξά. Θέλουν να μας κάνουν σαν την μεσσιανη με τον "ενεργό κάτοικο" υποψήφιο του τη στιγμή που στο χωριό έχουν απομείνει μόνο φωτοβολταϊκά και καταστράφηκε το δάσος τους!
Αλλά έμειναν οι επιστήμονες Ποντικης, Αγοραστός, Χολέβας, ο Μάκης, στην θέση του λογιστή Κακαφικα και του μηχανικού Ζάκη.
Ψηφιστε τους παιδιά να να μας κάνουν και χυταμ και ότι θέλουν όπως έγραψε ένα; πιο πάνω δείχνοντας την αντίληψη ιδιοκτησίας που έχουν για τον τόπο μας

Ανώνυμος είπε...

Είδαμε την δημοκρατία στο συμβούλιο. Ο ένας μετράτε λαϊκς και έβρισε τον βαβλιαρ α και κατοίκους των Σερβίων ο άλλος έβριζε τον Ζάκη και τον πεκοπουλο που είπα ότι καλούσαν οι ίδιοι τον δήμαρχο να προτείνει ΧΥΤΑ αμιάντου χωρίς να έχει ρωτήσει κανεν κάτοικο , δημοτικό συμβούλιο, επιτροπή, επιστήμονες!
Δημοκρατία "που σαι ρε Παπαδόπουλε" χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

γαβγιστε όσο θέλετε..τα διαβάζει ο κόσμος και γελάει.. είστε ανύπαρκτοι στην κοινωνία και αυτό βγαίνει προς τα έξω..

Ανώνυμος είπε...

"περνάμε καλά στο καφενείο και αυτό βγαίνει προς τα έξω"

Ανώνυμος είπε...

Και οταν πίανουν τα πληκτρολόγια να κάνουν κριτικές όπως ο κ. Μπουκουβάλας την επωμένη ζητά συγνώμη στους πολίτες για την αναρμοστη συμπεριφόρα του. Αυτοι εισαστε....

Ανώνυμος είπε...

Πέστε ότι θέλετε μέχρι τις 8 Οκτωβρίου γιατί μετά θα είμαστε δημοτική αρχή με δήμαρχο Ελευθεριου θέλετε δεν θελετε. Γίνεται, ναι γίνεται. -

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί δεν το γράφεις επώνυμα 16:54;

Ανώνυμος είπε...

Γνωστοι-ες εκ των εσω κανουν το παν για να βολευτουν .Φτανει πια λες και το χωριο ανηκει μονο σε εσας.

Το Προφίλ μας