Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

«Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ΛΙΒΑΔΕΡΟ

Η πολύ μεγάλη παρουσία των δημοτών, η συμμετοχή στην όλη διαδικασία, η ανάγκη για ενημέρωση απο τη Δημοτική αρχή και κυρίως η άμεση επικοινωνία με τον Δήμαρχο για προβλήματα του τόπου, χτίζουν μια σχέση εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητη στην τοπική αυτοδιοίκηση.

            Όλα αυτά τα στοιχεία, συνέθεσαν ένα απόλυτα δημοκρατικό γεγονός την κυριακή το βράδυ στο Λιβαδερό και ενδυνάμωσαν αμοιβαία τη σχέση αυτή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα τέσσερα χρόνια της Δημοτικής Αρχής. 

            Ο Δήμαρχος, αφού έκανε μια συνολική παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Αρχής επικεντρώθηκε σ αυτά που έγιναν στο Λιβαδερό αλλά και σ αυτά που μπορούν ακόμα να γίνουν.



 

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσότεροι είναι της Γέφυρας.Βλέπω και έναν τύπο που τον σιγοντάρει,εκτός και εάν είναι υποψήφιος που θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.Θα πέσει πολύ γέλιο στις 8 του Οκτώβρη.Ελευθερίου τελειώσατε.

Ποδηλάτης στο Θερμαϊκό είπε...

Όποια πέτρα κ αν σηκώσεις είσαι από κάτω.Μπουμοουκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Από την Κοζάνη μεριά τον βάπτισαν αλλοιώς, χα χα χα χα χα χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Μια ερώτηση που θα έκανα ανεξάρτητα των συνδυασμών: ρωτάει τους μαθητές του γιατί απευθύνονται σε φροντιστήρια στο μάθημα του και μάλιστα φίλου του ένας καθηγητης;

Ανώνυμος είπε...

Για τις συναυλίες θα ήθελα να πω ότι είναι καταπληκτικό φόντο το καμμένο δημαρχειο και με μια πρωτη εκτίμηση στοιχιζουν πάνω απο 100.000. ΘΕΑΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ έλεγε ο αγαπημένος φίλος του ο Άρης ο "πουσαι ρε Παπαδόπουλε" ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΕΟ;;;;;;; ΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ Δέχθηκε ΝΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΡΕΟΣ;;; ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ Η ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ Η ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΟΕΟ;

Το Προφίλ μας