Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων «Τα Κάστρα»: Εκδρομή Βουλγαρία 20,21,22 Οκτωβρίου

(30 χρόνια από την ίδρυση του βουλγαρο - ελληνικού Συλλόγου «Η Αγχίαλος» –συμμετοχή στον αγώνα και στη δράση των αδελφών μας Ελλήνων της Ανατολικής Ρωμυλίας)

Δεχόμαστε πίεση σχετικά με τη συγκεκριμένη εκδρομή από το ξενοδοχείο της Αγχιάλου, διότι εκείνη την εποχή μπορεί να μη βρούμε δωμάτια, γι’ αυτό πρέπει να το κλείσουμε άμεσα. Επανερχόμαστε λοιπόν, και ζητούμε να δηλώσετε συμμετοχή όσοι θέλετε να συμμετάσχετε (Χορωδοί, Χορευτές, Φίλοι). Μέχρι το Σάββατο, 15 Ιουλίου,  

πρέπει να έχουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων και στη συνέχεια να στείλουμε προκαταβολή 50 ευρώ το άτομο. Η τιμή διαμορφώνεται γύρω στα 120-130 ευρώ το άτομο (θα εξαρτηθεί και από τη συμμετοχή) και περιλαμβάνει τη μεταφορά και το ξενοδοχείο με πρωϊνό. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης:  WiFi, χώρο ΣΠΑ με πισίνα και ενσωματωμένο JACUZZI, Αλατένιο δωμάτιο, Ατμόλουτρο, Υπέρυθρο θάλαμο, Αντίθετο Ντους, Ξηρή φυτική σάουνα Γυμναστήριο.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 2464022555, 6979213106, 6985826445 ή στο messenger του Ομίλου ή στις Ομάδες.

Παρακαλούμε όσοι μπορούν ας ενημερώσουν και τους Φίλους τους που δεν έχουν πρόσβαση σ’ αυτά τα μέσα

Ευχαριστούμε

Από το Δ.Σ. του ΜΟΣ

1 σχόλιο:

Ανδρέας Τσιφτσιάν είπε...

Στην Αθήνα έχει παρθεί μια όμορφη πρωτοβουλία από προσωπικότητες κι εκπροσώπους της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία και με τη στήριξη εκπροσώπων από άλλους συλλόγους (Ποντίων, Κυπρίων κτλ),

με την ονομασία "οι απ'εδώ".

Είναι μία πρωτοβουλία όμορφης Δημοκρατίας, απλοί πολίτες να ευαισθητοποιηθούμε, να συνεργαστούμε και να ενεργοποιηθούμε σε ζητήματα που αφορούν στον Ελληνισμό πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

Το νόημα είναι να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να στηρίξουμε τους Έλληνες της Αλβανίας, για τους οποίους τα αγαθά της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας δεν είναι αυτονόητα.

Οι περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας καταπατώνται και υφαρπάζονται από το καθεστώς Ράμα σε συνεργασία με την τοπική μαφία της νύχτας, εκλεγμένοι τοπικοί δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι φυλακίζονται και η ελληνική κοινότητα εκφοβίζεται και εκτοπίζεται.

Ένας από τους στόχους είναι να ξεκινήσουν τουριστικές εκδρομές με τουριστικά γραφεία από ολόκληρη την Ελλάδα προς της Χειμάρρα, ώστε να δείξουμε στους Έλληνες εκεί ότι δεν είναι μόνοι τους. Ειδικά στην 28η Οκτωβρίου θα διοργανωθούν εκδρομές, ώστε Έλληνες να επισκεφθούν τα χώματα που ποτίστηκαν με ελληνικό αίμα.

Θα ήταν ευχής έργο, να "ανακαλύψουμε" όλοι τη Βόρειο Ήπειρο ως τουριστικό προορισμό. Δείξτε ενδιαφέρον να επισκεφθείτε και τα χωριά της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Καλό ταξίδι και καλή διαμονή στη Βουλγαρία
Α.Τσιφτσιάν

Το Προφίλ μας