Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η λειτουργία των σχολείων στη Δυτική Μακεδονία για την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 θα ανοίξουν στις 9:00π.μ. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη για αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 , κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των επικείμενων χαμηλών θερμοκρασιών .
Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Εορδαίας.

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν στις 9.30 π.μ., λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, Παναγιώτη Πασχαλίδη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα ξεκινήσουν τα μαθήματά τους αύριο Πέμπτη 1.3.2018 δύο ώρες αργότερα λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα λειτουργήσουν στις 09:15 εξ’ αίτιας της μετεωρολογικής πρόβλεψης για ολικό παγετό.


Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιου τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου την Πέμπτη 01/03/2018 θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στις 10:00 το πρωί λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. 


Με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 01/03/2018 μια ώρα αργότερα από το κανονικό τους ωράριο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.
Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.



Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, αύριο Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μία ώρα αργότερα, στις 9.00 π.μ. Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

2 σχόλια:

??? είπε...

Ο δήμος Σερβιων θα ανακοινώσει τη λειτουργία αφού πάμε στο σχολείο το πρωι?

Ανώνυμος είπε...

Για τα Σέρβια δεν εχετε σκοπό να βγαλετε ανακοίνωση;

Το Προφίλ μας