Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Η Στέλλα Τζικανούλα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Τσεχία

Η Στέλλα Τζικανούλα σημείωσε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο meeting επτάθλου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουνίου 2024, στην πόλη Χράντεκ Κραλόβε της Τσεχίας. Η διοργάνωση έφερε κοντά κορυφαίες αθλήτριες από όλο τον κόσμο, και η Στέλλα απέδειξε για άλλη μια φορά την αξία της, κυριαρχώντας στον αγώνα, προσθέτοντας ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στο βιογραφικό της.


Η Στέλλα έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους τέσσερις από τους πέντε αγώνες στους οποίους έχει λάβει μέρος φέτος, αποδεικνύοντας ότι διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους στην καριέρα της. Με αυτή τη νίκη, η Στέλλα Τζικανούλα γράφει ένα ακόμη λαμπρό κεφάλαιο στην καριέρα της και στον ελληνικό αθλητισμό.



Η Στέλλα ευχαρίστησε τον προπονητή της Χρήστο Γυλτίδη, την οικογένειά της και όλους όσοι τη στήριξαν, δηλώνοντας:

Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη μου. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου, ύστερα από έναν τραυματισμό που με ταλαιπωρούσε το τελευταίο τρίμηνο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους όσους πίστεψαν σε εμένα. Η σκληρή δουλειά και η υποστήριξή τους με οδήγησαν εδώ.


Η νίκη αυτή της Στέλλας Τζικανούλα δεν αποτελεί μόνο μια προσωπική επιτυχία της, αλλά συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο και παράδειγμα αφοσίωσης και αθλητικού ήθους, εμπνέοντας νέους αθλητές και αθλήτριες να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Η επιμονή και η σκληρή δουλειά της αποτελούν έμπνευση για όλους.

https://www.servianews.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Στέλλα,μας κάνεις υπερήφανους όλους τους Σερβιώτες εκτός λίγων εξαιρέσεων που απέδειξαν απέναντί σου με πράξεις ότι είναι λίγοι,πολύ λίγοι.Καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια Στέλλα που μας κάνεις υπερήφανούς χρόνια τώρα με τις χρυσές επιτυχείς σου. Όλοι οι πολίτες του Δήμου αισθάνονται υπερήφανοι εκτός μία παρεούλας που διακατέχεται από Ταξικά Κόμπλεξ υπερηφάνειας, μίσους και κοινωνικής αλαζονείας.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Στέλλα! Πολλά συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια Στέλλα! Μας έκανες για μια ακόμη φορά υπερήφανους.

Όσο για αυτούς που γράφουν για την διακριτική συμπεριφορά του Ελευθερίου, θεωρείται πως νοιάζει την Στέλλα και την κάθε Στέλλα, ενός αθλητή τέτοιου επιπέδου, εάν θα της πει μπράβο και συγχαρητήρια ένας Δήμαρχος, ειδικά από άνθρωπο που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον αθλητισμό; Παντελώς αδιάφορο της είναι.

Και πάλι πολλά μπράβο Στέλλα!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε/η 13.39 το θέμα δεν είναι αν της νοιάζει της Στέλλας τα συγχαρητήρια ή όχι ενός Δημάρχου,αλλά το θέμα είναι το χαμηλό επίπεδο του Ελευθερίου και των συμβούλων του που που κάνουν διακρίσεις σε αθλητές που τιμούν την περιοχή μας.Δεν είναι μόνο η Στέλλα στον στίβο,είναι και άλλος από τον χώρο του ποδοσφαίρου που τίμησε τον τόπο του(δεν γράφω το όνομά του γιατί δεν έχω την αδειά του),αλλά ο Ελευθερίου και η παρέα του του φέρονται σαν να μή υπάρχει.Κρίμα,το κρίμα δεν πάει στους αθλητές αλλά στον Δήμαρχο και την παρέα του που βγάζουν το κόμπλεξ σε ανθρώπους προσωπικότητες του αθλητισμού.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο βρε Στέλλα!
Πολλά συγχαρητήρια!
Μας έκανες και πάλι υπερήφανους.

Το Προφίλ μας