Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη για το έργο αποκατάστασης των κατολισθήσεων του δρόμου από τον Μπιζινίσιο ως το Καταφύγι

Manolis Stergiou: Μετά την υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΤΕΒΕ έγινε η τελική σύσκεψη για το έργο αποκατάστασης των κατολισθήσεων του δρόμου από τον Μπιζινίσιο ως το Καταφύγι. Προϋπολογισμός έργου 800.000 €. Μετά από. 4 χρόνια αναμονής και προσπαθειών το έργο επιτέλους θα ξεκινήσει.

Γιώργος Αμανατίδης – Giorgos Amanatidis: Στη συνάντησή μας με τον εκπρόσωπο της «ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Τ.Ε.Β.Ε.», ανάδοχο του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ- ΚΑΤΑΦΥΓΙ» παρουσία του Δημάρχου Βελβεντού Manolis Stergiou του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Konstantinos Vizas του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χαρίσιος Γκοβεδάρος και στελεχών της τεχνικών υπηρεσιών μας.

Ενισχύσαμε την άποψη για ταχεία υλοποίησή του.

Προς το σκοπό αυτό η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με τις Υπηρεσίες της και ο Δήμος Βελβεντού θα παρακολουθήσουν στενά το έργο με σκοπό την απόδοση προς χρήση από τους επισκέπτες στο Καταφύγι με ασφάλεια και καθ’όλο το έτος.

Εντός των ημερών επίκειται η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και η σύμβαση για το δεύτερο έργο κατολίσθησης στο δρόμο προς το Καταφύγι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας