Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Εγκαινιάζεται το Κέντρο Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ & Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Δήμου Εορδαίας, την Παρασκευή 28/6

Τα εγκαίνια του Κέντρου Διημέρευσης- Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στο Δήμο Εορδαίας, τελούν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Εορδαίας την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και ώρα 12.00.

 

Σχετική πρόσκληση απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Αμανατίδης και ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

 

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Τον αγιασμό θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Ειρηναίος.

 

Το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες και Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση κατασκευάστηκε σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Εορδαίας -δίπλα στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, με χρηματοδότηση από το ΕΠ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 και με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

 

* Επισυνάπτεται η πρόσκληση στην τελετή των εγκαινίων, η οποία αποτελεί και κάλεσμα στα ΜΜΕ για την κάλυψη των εγκαινίων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας