Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023

Συνταξιοδοτήθηκε από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στην ΔΟΥ Κοζάνης ο πρώην Δήμαρχος Αιανής & πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης, Γεώργιος Τζέλλος

Συνταξιοδοτήθηκε από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα στην ΔΟΥ Κοζάνης ο πρώην Δήμαρχος Αιανής & πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης, Γεώργιος Τζέλλος. Όπως αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: “Ο εργασιακός βίος ,μετά από σαράντα δύο χρόνια έλαβε τέλος. Η 29η Δεκεμβρίου ήταν η τελευταία ημέρα εργασίας και η πιο δύσκολη. Αποχωρώ όρθιος από κάθε άποψη και στους μόνους που χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι οι δικοί μου, τα μέλη της οικογένειας μου για την στήριξή τους. Να ευχαριστήσω ακόμα ,για τη γόνιμη συνεργασία που είχαμε, και τους καλοπροαίρετους συνάδελφους εφοριακούς, επαγγελματίες λογιστές , δικηγόρους που συνεργάστηκα, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες,που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία .
Δυο μέρες τώρα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την αλλαγή. Πώς θα είναι στο εξής. Παρελθον οι 12 και….. ώρες δουλειάς, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, Προφανώς , σύντομα θα βρω τα πατήματα μου .
Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και το 2024 να είναι καλύτερο από το χρόνο που αποχαιρετούμε σε λίγο και κυρίως χωρίς πολέμους που αποτελούν ντροπή για την ανθρωπότητα”.
kozan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας