Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Αμανατίδης στον ΤΟΕΒ Σερβίων

Με τους εκπροσώπους του ΤΟΕΒ Σερβίων. Σύσκεψη στις κτιριακές εγκαταστάσεις του τοπικού οργανισμού για τα ανοιχτά ζητήματα των αγροτών στον κάμπο των Σερβίων.

 

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επισκέφτηκε ένα χρεοκοπημένο ΤΟΕΒ το οποίο χρωστά περισσότερα από 300.000 ευρώ στην ΔΕΗ, δεν φέρει ανταποδοτικά έσοδα στον δήμο και κατά συνέπεια στους πολίτες και όμως μία μικρή μερίδα ανθρώπων προσπαθούν να το κρατήσουν ανοιχτό για προσωπικούς τους λόγους. Πόσα χρόνια έχον να κάνουν ανοιχτή εκλογοαπολογιστική συγκέντρωση? Γιατί εδώ και χρόνια η ημερομηνία εκλογών ανακοινώνετε μία ημέρα νωρίτερα? Γιατί στις ανακοινώσεις προσλήψεων ποτέ δεν κατατέθηκαν ενστάσεις όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής? Γιατί αυξάνουν τα ποτιστικά πάγια και τα πάγια της αγρανάπαυσης ? είναι μερικά ερωτήματα στα οποία οφείλει ο ίδιο ο Δήμαρχος να πάρει θέση, αλλά είπαμε όλα για ψηφοθηρικούς λόγους γίνονται και το άκυρο προεδρείο καμπαρτίζετε με ξένες περιουσίες αγροκτημάτων.

Ανώνυμος είπε...

Κε Αμανατιδη απόλυτο φώς στον ΤΟΕΒ Σερβίων.Μή το περιμένεις αυτό απο τον Ελευθερίου.Τελικά τα Σέρβια είναι μια παρέα και τίποτε άλλο.Φτάνει πιά η κοροϊδία και το βόλεμα κάποιων.

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος; ο ίδιος που ενώ "καθάρισε" το κράτος την ΔΕΗ το 2020, τέτοια εποχή μάλιστα, καταφερε να δημιουργήσει μεγαλύτερο χρέος μέσα σε 2 χρονια; και μάλιστα δεν το δηλώνει σαν οφειλή στον προϋπολογισμό; και οι ελεγκτικοί μηχανισμοι του λένε να το κάνει, αυτός δεν το κάνει και δεν τρέχει κάστανο; η χώρα είναι bord de l eau ! Και εσύ μιλάς για το τον που κανονικά δεν έχει και λίγο να υπάρχει!

Ανώνυμος είπε...

Προς 20:58 30/12 Το απολυτο Φως ειναι μαλλον πολυ δυνατο για εσενα.Μια παρεα και τιποτε αλλο τα Σερβια λοιπον,δε μας λες ομως ποια απ τις δυο,την μια δεν τη βλεπεις σε τυφλωσε η αληθεια σου,η παρεα των 4675 η των 4297, πιο συγκεκριμενα αν θελεις αλλα απ οτι φαινετε Κουφον καμπανα κι αν λαλεις κλπ.Καλη Χρονια !

Ανώνυμος είπε...

31/12/23 07:59

Άραξε στο Καφενείο και παίξε με κανένα γατάκι στο δρόμο …

Ανώνυμος είπε...

07.59 άσε τον κόσμο ήσυχο,το θράσος σου να τον ανακατεύεις δείχνει πόσο κουτόχορτο πουλάτε.Για τον ΤΟΕΒ έχεις να πεις κάτι;Για το ότι ο Ελευθερίου κάνει τα στραβά μάτια,έχεις να πεις κάτι;Για τις αλήθειες που λέει ο 16.27 έχεις να πεις κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Με αρέσει που ζητάνε από τον νέο περιφερειάρχη κ. Αμανατίδη να βγάλει όλα στο φως για την λειτουργία του ΤΟΕΒ στα Σέρβια, αλήθεια κ. Αμανατίδη μπορείτε να το κάνετε γιατί και με την περίπτωση της ΑΝΚΟ δεν βγήκε τίποτα στην φόρα για το 1,500.000 ευρώ χρέος που δημιουργήθηκε επί των ημερών σας. Γιατί ?

Ανώνυμος είπε...

Οιλ απαντήσεις δόθηκαν αγαπητε 22:06. Αν δε σου αρέσουν ειναι άλλο θέμα!

Ανώνυμος είπε...

εμείς στο ΤΟΕΒ πως μπορούμε να μπούμε;

Ανώνυμος είπε...

Προς 11:39 31/12 Το κακο ειναι οτι το Νεο ετος δεν το υποδεχεχθηκαν μονο αυτοι που ενδεχετε να παιξουν με κανα Γατακι στο δρομο αραχτοι στο Καφενειο,αλλα και εσυ που μαλλον εισαι αστερι στις χειρομαλαξεις και μοναδα μετρησης της ηλιθιοτητας.Η αληθεια παντα τσουζει αλλα να την πολεμας με εξυπνακιστικες ατακες,απλα την δικαιωνεις παντα.Καλα μυαλα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρέπει να δημοσιεύσει η δημοτική αρχή πόσες φορές έχει πληρώσει ο δήμος την ΔΕΗ για το ΤΟΕΒ;;; Αντε γιατί το έχουν παραξυλώσει πολύ εκεί....

Ανώνυμος είπε...

Χ13:36 αχαχα πληρώνει ο δήμος την ΔΕΗ του τοεβ και χρωστάει την ΔΕΗ του δήμου; αχαχαχαχα Ε όλα τα έχουμε δει άλλωστε. Και έχουμε και πολλά να δούμε με τον σοφό λαό των Σερβίων και την επιλογή του με τον 3Α3Κ 120 επιστήμονες (αυτοί που πήγαν;)
Αυτό το 1,5 εκατομμύρια χρέος προς την ΔΕΗ του δήμου υπάρχει ακόμα η αυγατοσε και αλλο;

Ανώνυμος είπε...

01.43 ζήτα το από τον Ελευθερίου και τον κολλητό του πρόεδρο του ΤΟΕΒ και μπήκες την άλλη μέρα.

Το Προφίλ μας