Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Νικόλαος Νικολάου: “Ένας κύκλος κλείνει……..”

Την Κυριακή 31η Δεκέμβρη ολοκληρώνεται η θητεία μου ως Γενικός Γραμματέας,  αυτοδιοικητικής περιόδου 9ου 2019 έως 12ου 2023, του μεγαλύτερου Δήμου Δυτικής Μακεδονίας, του Δήμου Κοζάνης, του Δήμου μας. Συμπληρώνοντας έτσι σε προσωπικό επίπεδο, εργασιακό βίο συνολικής διάρκειας σαράντα δύο και πλέον χρόνων.

Μέσα απ΄ την καρδιά  μου,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τον δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα για την επιλογή, την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Ήταν άκρως τιμητική θέση και μεγάλη πρόκληση και εμπειρία για μένα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τους Δημοτικούς Συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων και τους Προέδρους των Κοινοτήτων, για την υπέροχη και πολύτιμη συνεργασία μας αυτά τα χρόνια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τους ειδικούς συνεργάτες του δημάρχου, για την αλληλοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τους συναδέλφους εργαζόμενους του Δήμου μας και όλων των Νομικών Προσώπων, για την άψογη, ειλικρινή και αποδοτική καθημερινή συνεργασία μαζί τους. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη, αν κάποιους τους στεναχώρησα ή πίκρανα η ακόμα-ακόμα αδίκησα με τη συμπεριφορά μου αυτούς τους 52 μήνες. Δεν το έκανα όμως ούτε από πρόθεση, ούτε από κακία. Η πίεση της καθημερινότητας, που είναι μεγάλη στο Δήμο μας, ίσως κάποιες φορές με οδήγησε αρνητικά στη διαχείριση της.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  τέλος τους δημότες και πολίτες του Δήμου μας, που επικοινώνησαν και συνεργάστηκαν μαζί μου το χρονικό αυτό διάστημα, είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο μου, είτε τηλεφωνικά, είτε υπηρεσιακά, καταθέτοντας τα αιτήματα τους, την αγωνία τους, τους προβληματισμούς τους, τις ιδέες τους, ακόμα και τις κριτικές τους. Σίγουρα δεν μπόρεσα να δώσω λύσεις σε όλα και να ικανοποιήσω όλους. Προσπάθησα όμως να τους ακούσω και να συνεργαστώ μαζί τους με σεβασμό, κατανόηση,  αξιοπρέπεια και πάνω απ'  όλα ειλικρίνεια.

Η ιστορία και η κοινωνία τελικά, μας κρίνουν όλους !

ΕΥΧΟΜΑΙ  στον επόμενο Γενικό Γραμματέα του Δήμου, υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

ΕΥΧΟΜΑΙ  στον καθένα χωριστά και στις οικογένειες σας, χρόνια  πολλά και  καλή χρονιά !  Το 2024 να φέρει υγεία, ειρήνη, αισιοδοξία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας