Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Το 72ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

Έργο εξωφύλλου: Ερμίνα Εμμανουήλ - @ermina3emm

Kάναμε το όραμά μας πράξη παρέα με την Clube. Συζητήσαμε με τον Κώστα Φωτόπουλο, ιδιοκτήτη του Γραφείου Γενικού Τουρισμού Hermes Tours για αποδράσεις, προορισμούς και ταξίδια. Περιηγηθήκαμε στους αμπελώνες και τα κελάρια της Σιάτιστας.

Συνομιλήσαμε  με τον Παναγιώτη Δημόπουλο.  Στολίσαμε τα αρχοντικά και τα μουσεία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης. Συναντηθήκαμε και είπαμε Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες παρέα με τον Μιχάλη Πιτένη, την Φάνη Φτάκα, τον Γιώργο Δελιόπουλο και την Γλύκα Διονυσοπούλου. Βρήκαμε το όνομα του παραμυθιού. Ζωγραφίσαμε μαζί με τα παιδιά του Εικαστικού Εργαστηρίου Κοζάνης ένα αστέρι για όλους. Αποδομήσαμε την εικόνα των Χριστουγέννων. Μετρηθήκαμε τα ξημερώματα Χριστουγέννων και αποφασίσαμε τι είναι τα Χριστούγεννα για εμάς! Μεταφερθήκαμε στην Χριστουγεννιάτικη εκεχειρία  του 1914.

Πήραμε συνέντευξη στην τεχνητή νοημοσύνη. Μπήκαμε στα καρέ της Τάνιας Κολέσκα. Διαβάσαμε ενδιαφέροντα βιβλία με τους μαθητές και μαθήτριες του περιοδικού Όνειρα ψυχών. Περάσαμε δώδεκα γιορτινές γαστρονομικές μέρες. Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις και προετοιμαστήκαμε  για το 10ο International Snow camp, μια πραγματική γιορτή του Αθλητισμού!

Αυτά και άλλα πολλά στο Together που κυκλοφορεί! 

Τogether Free Press

Αρχελάου 25, Κοζάνη

togethermag.gr

Info@togethermag.gr _Τ. 2461025600_FB: @togethermazi_IG: @together_free_press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας