Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Απολογισμός των δύο εκδρομών του πολιστιστικού συλλόγου "Υψικάμινος"

Με τη συμμετοχή 80 μελών και φίλων της Υψικαμίνου ολοκληρώθηκαν οι δυο εξορμήσεις πολιτισμού σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
 
Στην Θεσσαλονίκη, 24 Νοεμβρίου 2019, οι μικροί, αλλά και οι μεγαλύτεροι φίλοι του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν, την πρόσφατη ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και της Κατοχής. «Ο Μεγάλος περίπατος του Πέτρου», διασκευή από το ομώνυμο βιβλίο της Άλκης Ζέη, ήταν μια παράσταση διανθισμένη με δυνατά σκηνικά και καθηλωτικές
ερμηνείες, κατά την οποία η μεταφορά ενός σπουδαίου βιβλίου στη θεατρική σκηνή πραγματοποιήθηκε εύστοχα, σχεδόν ξεπερνώντας σε ζωντάνια το ίδιο το βιβλίο. Στην συνέχεια, ο σπουδαίος κριτικός τέχνης, Μάνος Στεφανίδης, μας μύησε στον κόσμο των εικαστικών καθοδηγώντας μας στα σπουδαία έργα σύγχρονης τέχνης, της 3ης Art Fair Θεσσαλονίκης, του μεγαλύτερου εικαστικού γεγονότος στη βόρεια Ελλάδα!










Στην Αθήνα, 29, 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, παρακολουθήσαμε τρεις θεατρικές παραστάσεις, ξεναγηθήκαμε στα δυο σπουδαιότερα μουσεία της χώρας μας και επισκεφτήκαμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παράλληλα, υπήρχε αρκετός χρόνος να εκμεταλλευτεί ο καθένας και να ξεναγηθεί στην Αθήνα. Ήταν τρεις μέρες γεμάτες ψυχαγωγία και διασκέδαση.
Στον απόηχο των δύο αυτών ξεχωριστών εξορμήσεων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους, όσοι συμμετείχαν.  Επίσης, το ταξιδιωτικό γραφείο Topsis Travel, τον κ. Μάνο Στεφανίδη για την ξενάγησή του και τον σκηνοθέτη κ. Θέμη Μουμουλίδη για τη συνεχή υποστήριξή του στον Σύλλογό μας.
Μείνετε συντονισμένοι! Έρχεται συνέχεια…!   

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας