Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Βασίλης Κωνσταντόπουλος σε Χρήστο Ελευθερίου: “Ψυχραιμία, μην κομπορρημονείς για πράγματα για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει δική σου σφραγίδα”

Κάποιοι θεωρούν ότι η κλεψύδρα (και όχι κλεψύθρα) για την οριστική επίλυση του προβλήματος των μαρμάρων στο Τρανόβαλτο ξεκίνησε με την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σερβίων στο Τρανόβαλτο στις 23-12-2019.
Δήμαρχε, το είπαμε και στο Τρανόβαλτο, η κλεψύδρα άνοιξε τον Μάιο του 2014 (επί δημαρχίας μου), με την υπογραφή του Κειμένου Αρχών και Δεσμεύσεων μεταξύ του δήμου Σερβίων-Βελβεντού, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιφερειάρχης ο κ. Δακής), του συλλόγου των μαρμαράδων και των επιχειρηματιών που λειτουργούσαν στην περιοχή.
Στο κείμενο αυτό προβλεπόταν όλα τα στάδια και οι ενέργειες εκπόνησης και έγκρισης των μελετών και των αντίστοιχων έργων, καθώς επίσης και οι πηγές χρηματοδότησής τους.

Η επόμενη δημοτική αρχή του κ. Κοσματόπουλου συνέχισε την προσπάθεια, με συνέπεια σήμερα να έχει ολοκληρωθεί και η περιβαλλοντική μελέτη, που ήταν το πρώτο ζητούμενο.
Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια φάση της πορείας προς την οριστική επίλυση της ορθολογικής αξιοποίησης της μαρμαροφόρου περιοχής.
Χρειάζεται ακόμα χρόνος και υπομονή τόσο για τις εγκρίσεις των μελετών όσο και για την υλοποίηση του έργου. Επίσης σύμπνοια και ενότητα των μαρμαράδων, που είναι και το κύριο ζητούμενο.
Ψυχραιμία λοιπόν, μην κομπορυμονείς για πράγματα για τα οποία ακόμα δεν υπάρχει δική σου σφραγίδα.


Το μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων, μέσω Facebook, που προηγήθηκε

Oταν η κρίση χτυπά πρέπει πάντα να επιστρέφεις στα προίοντα που σου δίνει η Γη.
Η δικιά μας γη ευτυχώς έχει πλούσιο υπέδαφος.
Ήρθε η ώρα για τη λύση του χρόνιου προβλήματος των Μαρμάρων του Τρανοβάλτου.
Η Δημοτική Αρχή γύρισε την κλεψύθρα της αντίστροφης μέτρησης.
Το ΔΣ στο Τρανόβαλτο κατέληξε να γίνει μια Λαική Συνέλευση.
Μόνο όταν κουβεντιάζουμε μπορούμε να λύσουμε χρόνια προβλήματα….

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλεψύθρα χάχαχαχαχα επιστήμονας και ο δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Βάλε ολα τα τα γραφόμενα, Εγωπάθεια και αλαζωνεία έχετε ...

Ανώνυμος είπε...

Επιστήμονας κι εσύ όπως ο δήμαρχος χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε αν τα έκανες όλα όμορφα και ωραία και έβαζες τις σφραγίδες, τώρα θα ήσουν Δήμαρχος, για να αποτύχεις δύο φορές αυτό κάτι σημαίνει, σκέψου λίγο, μην τα ρίχνεις όλα στους ψηφοφόρους.

Ανώνυμος είπε...

Ο χρησταρας που γράφει ότι κουβεντιάζει στο ΔΣ. Ο χρησταρας! Που μόνο ουρλιάζει κουνάει το δάκτυλο και νομίζει ότι όλοι είναι κατώτεροι από αυτόν και τα κουμπαρακια και τα φιλαράκια του. Που λέει όλο για ηθική αλλά δεν μας λέει για κάτι αναθέσεις που έκανε και που θέλει να κανει ....αλήθεια Χρηστάρα όλους τους υπαλλήλους τους μάζεψες στο δημαρχειο; Όλους; Θα μας πεις επιτέλους; Ποιους αποκαλεις επιστήμονες σου;

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος επιστήμονας είναι αυτός,ποιός;Θα σας το πώ αργότερα.Αντε να σας βοηθήσω, Αντιδήμαρχος είναι.

Το Προφίλ μας