Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Οι KONTTRA BAND εμφανίζονται με τον Γιάννη Βαρδή & τη Βάλια Αλεξίου στο Ρέθυμνο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Δείτε τη διαφήμιση του "Κτήματος Θυμέλη" όπου θα εμφανιστούν

Ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους ερμηνευτές της νέας γενιάς, ο Γιάννης Βαρδής, με την υποστήριξη και την εγγύηση της καλλιτεχνικής του "καταγωγής", απέδειξε τα τελευταία χρόνια το ταλέντο και τη διάθεσή του να διεκδικήσει μόνιμο ρόλο στα μουσικά μας πράγματα. Γιος του μεγάλου συνθέτη και ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης Βαρδής ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με την μουσική γράφοντας δικά του τραγούδια. Ένας νέος καλλιτέχνης, που διακρίνεται για το ήθος, την ευγένεια και τη σεμνότητά του, χαρακτηριστικά που έγιναν αντιληπτά από την πρώτη στιγμή και τον καθιέρωσαν
ως ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του μουσικού χώρου με μεγάλη απήχηση στη νεολαία!

Από το 1997 που κυκλοφορεί ο δισκος ''Οικογενειακή Υπόθεση'', ο Γιάννης συμμετείχε σε 4 τραγούδια και αρχίζει να φαίνεται η καλλιτεχνική του αξία. Στη συνέχεια γνωρίζει τεράστια επιτυχία με την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά "Αμά Δεις τα Παιδιά" που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το νεανικό κοινό. Μετά από 5 album που αγκαλιάστηκαν από τον κόσμο, ο Γιάννης στρέφεται στα μουσικά ακούσματα με τα οποία μεγάλωσε και που αποτελούν την μεγάλη του αγάπη, το λαϊκό τραγούδι, στην έκτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Μετά". Τον Νοέμβριο του 2007 ο Γιάννης Βαρδής μας προσκαλεί ''Να Ξεκινήσουμε Απ' την Αρχή''. Τραγουδάει για τον έρωτα, για τον χωρισμό σε ρυθμούς μπαλάντας αλλά και pop ενώ σχολιάζει με μουσικό τρόπο την επικαιρότητα!

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2019 κυκλοφορεί το CD single "Εμείς οι Δύο", μία σύμπραξη με τον εξίσου πολυτάλαντο Γιώργο Λιανό. Ο Γιάννης Βαρδής έχει εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως: Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Γιάννης Πουλόπουλος, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Καίτη Γαρμπή, Γκόραν Μπρεγκοβιτς και φυσικά δίπλα στον πατέρα του Αντώνη Βαρδή!

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Ο Γιάννης Βαρδής θα εμφανιστεί για μία μόνο βραδιά στο Ρέθυμνο, στο Κτήμα Θυμέλη, μαζί με το φρέσκο και νεανικό συγκρότημα KONTTRA BAND και την Κρητικιά που εμφανίστηκε στο φετινό VOICE, Βάλια Αλεξίου, σε ένα πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, που θα καλύψει όλα τα μουσικά γούστα. Ποπ, έντεχνα, μπαλάντες, παλιές και νέες επιτυχίες, αλλά και πολύ Ελληνικό λαϊκό τραγούδι θα μας περάσουν μουσικά στο κατώφλι της νέας δεκαετίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας