Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Το γήπεδο Τρανοβάλτου και πάλι σε πλήρη εγκατάλειψη – Ποια "έδρα" θα δηλώσουν οι ομάδες του Μικροβάλτου και της Ελάτης;

Γήπεδο Τρανοβάλτου, στο προσκήνιο και πάλι… Η εικόνα εγκατάλειψης σε όλο της το "μεγαλείο"! Ένα από τα καλύτερα γήπεδα της Π.Ε. Κοζάνης, οδηγείται σε μη αναστρέψιμες φθορές, με τις ομάδες των Καμβουνίων (ΑΙΑΣ Μικροβάλτου, ΕΛΑΤΟΣ Ελάτης) να ψάχνουν για …"έδρα" στο νέο πρωτάθλημα και τη νεολαία του Τρανοβάλτου να μην έχει πλέον πρόσβαση στον μοναδικό χώρο άθλησης του χωριού.
Το γήπεδο σήμερα θυμίζει "χωράφι", με τα πάσης φύσεως αγριόχορτα που "κυριάρχησαν" να φτάνουν μέχρι και το μισό μέτρο (φωτο 4.6.2017) και τον αγωνιστικό τάπητα να παρουσιάζει σοβαρές επιφανειακές ανωμαλίες με λακκούβες κ.α. Οι διαλυμένες τέντες στις κερκίδες συμπληρώνουν το "σουρεαλιστικό" τοπίο(!).
Τα ίδια με τα περσινά (περίοδος 2016-2017) προβλήματα… Τότε που η ομάδα της Ελάτης, βλέποντας την κατάσταση, να δηλώνει σχετικά νωρίς σαν "έδρα" το γήπεδο της Νέας Νικόπολης


(Σκαφιδίου) και την ομάδα του Μικροβάλτου, να δηλώνει μεν σαν "έδρα" το γήπεδο Τρανοβάλτου, αλλά -λόγω μη ετοιμότητας- σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο να αναζητά "έδρα" εδώ και εκεί, και στην τελευταία εντός έδρας αγωνιστική να κινδυνεύει με μηδενισμό, με τον διαιτητή -παρά τις αρχικές επιφυλάξεις- να θεωρεί το γήπεδο "οριακά κατάλληλο" για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
Τώρα, τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2017-2018, που οι δυο ομάδες θα αγωνίζονται στη β’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, έχουν ως εξής:
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η πλευρά της διοίκησης της ομάδας του Μικροβάλτου δεν προτίθεται να "ζήσει" την περσινή ταλαιπωρία και αβεβαιότητα, και θα απαιτήσει από το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού ξεκάθαρη λύση, που είναι ο ορισμός υπευθύνου που να ασχολείται με τη συντήρηση και τη γενικότερη επίβλεψη του γηπέδου (Γιάννη Παπανίκο που είσαι;, ρητορικό το ερώτημα), όπως συμβαίνει στα γήπεδα των εδρών των άλλων δημοτικών διαμερισμάτων Σερβίων και Βελβεντού (ισότιμη μεταχείριση). Εάν αυτό δεν γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα αναγκαστεί να αναζητήσει "έδρα" σε άλλο γήπεδο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού ή και της Κοζάνης.
Η ομάδα της Ελάτης, έτσι που έχει η κατάσταση, δεν φαίνεται να πολυασχολείται με το γήπεδο Τρανοβάλτου και πιθανώς η αναζήτηση έδρας να γίνει όπως και πέρσι σε γήπεδο της ευρύτερης Κοζάνης. Ανοίγοντας μια παρένθεση θα θέλαμε να πούμε ότι, καλό θα ήταν, η ομάδα της Ελάτης έγκαιρα να εξετάσει την περίπτωση  χρησιμοποίησης του γηπέδου του χωριού (της Ελάτης), με μικρές -κατά την άποψή μας- παρεμβάσεις και δαπάνες, ώστε να χαρακτηριστεί "κατάλληλο", υπόθεση που πρέπει να απεμπλακεί από "εκκρεμότητες" παραλαβής εργολαβίας από το 2009(!), που -ούτως ή άλλως- έχει καταχωνιαστεί. Θεωρούμε ότι, παρά τις όποιες αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια, η μη χρήση του γηπέδου του χωριού αποτελεί σοβαρό το πλήγμα από κοινωνικής άποψης, αφού η Ελάτη στερείται της φυσικής παρουσίας της νεολαίας της τις ημέρες των αγώνων και οι κάτοικοι του χωριού ενός θεάματος που θα τους έβγαζε από τη ρουτίνα της δύσκολης καθημερινότητας μιας απομακρυσμένης περιοχής.
mikrovalto.gr

4 σχόλια:

 1. Το γήπεδο Τρανοβάλτου στο προσκήνιο και πάλι ... Το αποτέλεσμα της ανευθυνότητας και της απραξίας της εκάστοτε δημοτικής αρχής . Η τετραετία της εξαθλίωσης και της παρακμής του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού . Οι υπαίτιοι γνωστοί . Κύριοι της δημοτικής αρχής ξυπνήστε και προσπαθήστε να κάνετε κάτι καλό για τον τόπο σας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας προσέχατε όταν καταψηφίζατε. Ειχατε δήμαρχο απο την ορεινή περιοχή δηλαδή δικό σας παιδί και εσείς στηρίξατε το σημερινό κατάντημα. Καλά να πάθετε και σταματήστε την γκρίνια. Είστε άξιοι της μοίρας σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θέλατε τον γιατρό έ ; σιγανοπαπαδιές. φιλήσατε τον στούμπο και σας έχει και γραμμένους. Που εισαι αντιδημαρχάρα των καμβουνίων ; τζάμμμπα έχεις μαζεμένα τα μανίκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Προς απάντηση στο 9 Ιουνίου 2017 - 1:25 μ.μ.
  Να προσέχαμε όταν καταψηφίζαμε ; Μάλλον ξεχνάτε πως κοντά με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά . Όσο για τους υποστηρικτές του ΚΑΤΑΝΤΗΜΑΤΟΣ οι περισσότεροι μετανιώνουν για το λάθος τους βλέποντας τα χάλια στα οποία έχει έρθει ο δήμος .Και από πότε το να παίρνεις θέση για ένα θέμα σχολιάζοντας (έστω και ιντερνετικά) με αντικειμενικότητα θεωρείται γκρίνια ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου