Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Κοσματόπουλος για Καταφύγι και το έργο της κατάπτωσης: «Δεν μπορεί να περάσει ούτε μύγα. Το Καταφύγι έχει πρόσβαση μόνο με ελικόπτερο, για να συνεννοούμαστε…» – To «καρφί» για τον Πλακεντά (Bίντεο)

Από το kozan.gr
Για το δρόμο που οδηγεί στο Καταφύγι μίλησε ο Δήμαρχος Σερβίων- Βελβεντού κ. Θανάσης Κοσματόπουλος στη σημερινή συνέντευξη τύπου σημειώνοντας πως: «Δεν μπορεί να περάσει ούτε μύγα. Το Καταφύγι έχει πρόσβαση μόνο με ελικόπτερο για να συνεννοούμαστε. Ο φύλακας που είναι 85 ετών κατέβηκε με άλογο». Ο κ. Κοσματόπουλος «άδειασε» ουσιαστικά τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Πλακεντά που είχε δηλώσει πριν δυο μήνες πως στα μέσα Ιουνίου θα τελούνταν αγιασμός για το άνοιγμα του δρόμου. «10 Ιουνίου ήταν να γίνουν τα εγκαίνια. Ράψαμε και μείς κοστούμι, και ετοιμαστήκαμε να κόψουμε κορδέλα και βλέπουμε ότι ο δρόμος είμαι με χωματουργικά μηχανήματα και δεν περνά ούτε πεζός», είπε χαρακτηριστικά.
Θανάσης Τέγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου