Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο θέμα της μεταφοράς των νοσοκομειακών κλινών από την Αυστρία στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Άμεση υπήρξε η αντίδραση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη στην προσπάθεια του Προέδρου του Ελληνικού Ινστιτούτου Αυστρίας Prof. Λευτέρη Γρηγοριάδη να προσφερθεί η δωρεά των 110 νοσοκομειακών κλινών του Νοσοκομείου Hall της Αυστρίας στο Γ.Ν. Μποδοσάκειο.
Μόλις ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρο Γιαννακίδη για το πρόβλημα που αφορά στο κόστος της μεταφοράς,  δόθηκε η εντολή στον κ. Γιαννακίδη και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, να έρθουν σε επαφή με τον κ. Γρηγοριάδη και να βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα.
Έτσι μετά και την επικοινωνία των Αντιπεριφερειαρχών με τον Professor και την ενημέρωση τους για το πως έχει το θέμα, βρέθηκε από την Περιφέρεια, η λύση για να ξεπεραστεί το εμπόδιο και να φτάσει στον προορισμό η σημαντική δωρεά του Αυστριακού Νοσοκομείου.
«Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει δημόσια τον συμπατριώτη μας Prof. Λευτέρη Γρηγοριάδη για όλες του τις ενέργειες ώστε να προσφερθεί  η δωρεά του Αυστριακού Νοσοκομείου στο Μποδοσάκειο. Το λιγότερο που οφείλουμε είναι να του πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ» τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου