Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.      Έγκριση 2ου (Τακτοποιητικού) ΑΠΕ του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟΥ»
2.       Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας αποπεράτωσης των εργασιών της αρχικής σύμβασης του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»
3.      Γνωμοδότηση για την ένσταση κατά της με αριθμό 168/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Σερβίων στο Ο.Τ. 43α.
4.      Ένταξη στο ΕΑΠ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας της περιόδου 2012 - 2016 του έργου με τίτλο «Κατασκευή πεζόδρομου στο Ο.Τ. 52 στα Σέρβια».
5.      Περί μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου των εργαζομένων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Ειδικό τριετές Πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των συνολικών ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 2.300 ανέργων Ατόμων με Αναπηρίες (A.Μ.Ε.Α)».
6.      Τροποποίηση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, οικονομικού έτους 2017.
7.      Αποδοχή διαφόρων ποσών και κατανομής πιστώσεων.
8.      Περί των ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της πρότασης τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του οικισμού Βελβεντού.
9.      Περί τροποποίησης της 191/2015 Α.Δ.Σ σχετικά με την ανταλλαγή ιδιωτικής έκτασης 2.136,99 τ.μ της υπ’ άριθμ. 012521 ιδιοκτησίας Ευσταθίου Θεοδωρίδη του Γεωργίου και Γεωργίου Δούβρου του Αγγέλου στο Ο.Τ. 3 με Δημοτική στην Δ.Κ. Σερβίων.
10.  Περί μονοδρόμησης του κεντρικού δρόμου Πλατανορέματος.
11.  Περί συζήτησης σχετικά με τις δαπάνες κατασκευής του μονοπατιού Αγίας Παρασκευής –Αγίου Αθανασίου Μοσχοχωρίου στην Τ.Κ Πλατανορέματος.
12.  Περί τροποποίησης της 62/2017 Α.Δ.Σ σχετικά με την αλλαγή μελών στις επιτροπές παραλαβής υλικών και υπηρεσιών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.
13.  Περί γνωμοδότησης για χαρακτηρισμό τμήματος κοινόχρηστης εκτάσεως ως αγροτικής οδού στην Τ.Κ. Ιμέρων.
14.  Περί έγκρισης της 25/2017 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού.
15.  Περί έγκρισης της 29/2017 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Προσχολικής Αγωγής – Παιδείας – Κοινωνικής Μέριμνας σχετικά με την τροποποίηση προϋπολογισμού.
16.  Περί έγκρισης της υπ. αριθμ. 23/2017 απόφασης της Κοινωφελούς Επιχείρησης που αφορά την τροποποίηση της συστατικής της πράξης για την λειτουργία της Παιδικής και Εφηβικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού.
17.  Έγκριση προϋπολογισμού 2017 ΤΟΕΒ Βελβεντού.
18.  Περί μακροχρόνιας εκμίσθωσης του αρίθμ. 63 Δημοτικού οικοπέδου έκτασης 500τ.μ στην Τ.Κ Πλατανορέματος.
19.  Περί μακροχρόνιας εκμίσθωσης Δημοτικής έκτασης (τμήμα του αριθμ 1124 αγροτεμαχίου) στην Τ.Κ Λευκάρων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
Σταύρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου