Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

«Εγώ προσωπικά δεν ήρθα έτσι φυτευτός στο Δήμο»- Τυροκομική σχολή έχει ως στόχο να φέρει στην περιοχή ο Δήμαρχος, αλλά και να επαναλειτουργήσει τη Διαδημοτική Επιχείρηση λίμνης Πολυφύτου-Πάνω από 1.500 θέσεις εργασίας (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Από το kozan.gr
Συνέντευξη τύπου -Απολογισμό πεπραγμένων, πραγματοποίησε η δημοτική αρχή Σερβίων -Βελβεντού σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου, στην Τ.Κ. Νεράιδας στο καφέ-εστιατόριο «Πιερίδες», (Λίμνη Πολυφύτου-διασταύρωση Νεράιδας). «Εγώ προσωπικά δεν ήρθα έτσι φυτευτός στο Δήμο. Η πορεία μου είναι μακρόχρονη (Νομαρχία-Περιφέρεια). Προτίμησα να κατέβω υποψήφιος Δήμαρχος γιατί είχα στενές επαφές με τους ανθρώπους της περιοχής, αλλά και γιατί είναι ένας Δήμος που έχει απεριόριστες ευκαιρίες για προκοπή και ανάπτυξη», ανέφερε, ο κ Κοσματόπουλος στην αρχή της συνέντευξης, ενώ στη συνέχεια μίλησε και κάποια έργα που ξεκίνησαν από προηγούμενες Δημοτικές αρχές και ολοκληρώθηκαν επί θητείας του.
Ο Δήμαρχος, μίλησε και για θέσεις εργασίας που έχει ως στόχο να δημιουργηθούν εφόσον επαναλειτουργήσει η Διαδημοτική Επιχείρηση λίμνης Πολυφύτου προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών (1.200 θέσεις). Επίσης θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν με την ίδρυση τυροκομικής σχολής (200 θέσεις) και τη λειτουργία σφαγείων Σέρβια (140 θέσεις). Στη διάρκεια της θητείας του κ. Κοσματόπουλου, τέθηκε σε λειτουργία το εδαφολογικό κέντρο Σερβίων και το κέντρο Αγροτικής ανάπτυξης, δημοπρατήθηκε και λειτουργεί το Μετόχι στο Βελβεντό, δημιουργήθηκαν δημοτικοί χώροι στάθμευσης στα Σέρβια, τέθηκε ξανά σε λειτουργία η παιδική και εφηβική βιβλιοθήκη Βελβεντού, κλπ.
Θανάσης Τέγος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ:
1.ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΑΝΕ.
2.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
3.Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
4.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ.

Το Προφίλ μας