Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μια χώρα που δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της ούτε από τον Σώρρα

Με αφορμή την επαναφορά του ονόματος του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα στη δημοσιότητα, καλό θα ήταν να γίνουν τολμηρά και δημόσια μερικές διαπιστώσεις σχετικά με την ποιότητα των θεσμών αυτής της χώρας.

Εντάξει, όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ένα ισχυρό θεσμικό πλαίσιο που να προστατεύει τη χώρα από την αυθαιρεσία της εκάστοτε κυβέρνησης, συχνά κι από την αυθαιρεσία ενός απλού πολίτη. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει σοβαρή Επιτροπή Ανταγωνισμού να τα βάλει με τα διάφορα καρτέλ, δεν υπάρχουν αξιόπιστοι μηχανισμοί καταπολέμησης του λαθρεμπορίου καυσίμων και καπνικών προϊόντων κ.π.λ.


Αλλά είναι δυνατόν οι θεσμοί αυτής της χώρας να μην μπορούν να την προστατεύσουν από έναν τύπο όπως ο Σώρρας; Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να κυκλοφορεί τόσο άνετος και να ανοίγει παραρτήματα του κινήματος(!!!) του ανά την Ελλάδα; Είναι δυνατόν να του προσφέρουν τόσο τηλεοπτικό χρόνο τα διάφορα περιφερειακά κανάλια;

Αν δεν υπάρχουν οι πολιτειακοί, πολιτικοί και μιντιακοί μηχανισμοί να σταματήσουν έναν Σώρρα, πώς πιστεύουν διάφοροι ότι σε αυτή τη χώρα θα εκδηλωθούν "αντιστάσεις" απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να μας πάει στη δραχμή ή επιχειρήσει κάτι πολύ χειρότερο;

Αν δεν μπορούμε να πείσουμε τους διπλανούς ούτε για το ότι αυτά που λέει ο Σώρρας είναι αρλούμπες, τότε είμαστε ένα μάτσο δειλοί που μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε και κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.

Τόσο τσίρκο είμαστε τελικά; Δεν θέλω πραγματικά να το πιστέψω...


Πηγή: parapolitiki.com

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΣΒΗΣΤΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ντροπιάζεται την δημοσιογραφία κ.κ. του aivreS

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚEΣ ΑΠΟΚΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛOYΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛHΝΩΝ
https://www.youtube.com/watch?v=c2x2Z_gOKOg

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ!!
http://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_31.html

Ανώνυμος είπε...

TELIKA ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΦΘΙΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΚΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙ ΒΡΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Τον παραδέχομαι τον Σωρρα. Τους δουλευει και τον πληρώνουν

Ανώνυμος είπε...

http://www.efsyn.gr/arthro/epikyrothike-i-katadiki-toy-sorra

Ανώνυμος είπε...

Φυλάκιση 28 μηνών με τριετή αναστολή για τον Αρτέμη Σώρρα - Εξαπάτησε τον κουμπάρο του

Την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με τριετή αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Πατρών για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης επικύρωσε ο Άρειος Πάγος.

Ανώνυμος είπε...

ase re xontre poy ejapathse ton koumparo toy. keita na gamisis gamia gkomena

Ανώνυμος είπε...

Την καταδίκη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Πατρών, για απόπειρα εκβίασης, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση του δικηγόρου και κουμπάρου τους, επικύρωσε ο Άρειος Πάγος. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών στον Αρτέμη Σώρρα και ποινή φυλάκισης 24 μηνών στη σύζυγό του Βάια.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, το ζεύγος Σώρρα είχε αναλάβει να πουλήσει ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW του δικηγόρου και κουμπάρου του, ωστόσο ενώ το αυτοκίνητο πωλήθηκε, ο δικηγόρος δεν έλαβε το αντίτιμο της της πώλησης που ανέρχονταν στις 45.000 ευρώ.

Το ζεύγος απειλούσε συνεχώς τον δικηγόρο με εξώδικα, ενώ είχαν υποβάλλει και πειθαρχική καταγγελία εις βάρος του, στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών. Σκοπός των απειλών, κ.λπ. του ζεύγους, όπως καταγράφεται στη δικαστική απόφαση, ήταν να απέχει ο δικηγόρος «από οποιανδήποτε διεκδίκηση του μη καταβληθέντος σε αυτόν αντιτίμου της πώλησης του οχήματος του και φοβούμενος τον διασυρμό και τον κίνδυνο από την προβολή των μυθευμάτων και των ψευδών περί απιστίας απειλών τους, για το με προέχουσα κοινωνική προφορά λειτουργήματος του, να μην στραφεί σε βάρος τους, έτσι ώστε να καρπωθούν αυτοί το ποσό με αντίστοιχη ζημιά στην περιουσία του δικηγόρου».

Τελικά, από το Τριμελές Εφετείο Πατρών το ζεύγος Σώρρα καταδικάστηκε με τις εν λόγω ποινές και ο Άρειος Πάγος για τυπικούς λόγους απέρριψε την αίτησή τους, με την οποία ζητούσαν να αναιρεθεί η καταδικαστική γι΄ αυτούς απόφαση του Εφετείου. Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε: Ο Τοτός γυρίζει από το σχολείο στο σπίτι του κλαίγοντας.
- Τι έχεις; Γιατί κλαις; τον ρωτά η μητέρα του.
- Με χτύπησε ο δάσκαλος.
- Και γιατί σε χτύπησε;
- Να, γιατί απάντησα σε μια ερώτηση που κανείς άλλος δεν μπορούσε να απαντήσει.
- Τι; Και αντί να σου βάλει άριστα σε χτύπησε; Και ποια ήταν αυτή η ερώτηση;
- Ποιος έσπασε το τζάμι του σχολείου.
- Και τι απάντησες.
- Ο Σώρρας.....

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2017 - 8:39 μ.μ.

http://www.efsyn.gr/arthro/epikyrothike-i-katadiki-toy-sorra
και
Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2017 - 9:08 μ.μ.
Κοίτα να βρεις καμιά γκόμενα. Γιατί σε λίγο καιρό και αυτές που μείνανε θα της γαμούνε οι μουσουλμάνοι και θα ασχολείσε με τα ζάρια και θα λες πάλι ντόρτια έφερα…

Ανώνυμος είπε...

poli zoiri i opadi toy artemi olo gia gia ga..sia milane.prepi na prosexoyme.

Ανώνυμος είπε...

Οταν λετε χοντρό ποιόν ενοήτε δεν εχει όνομα

Το Προφίλ μας